Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:31:25 GMT

واکسن بخش خصوصی اوایل خرداد به ایران می رسد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۱۰۸۰

واکسن بخش خصوصی اوایل خرداد به ایران می رسد

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو می‌گوید مقدمات واردات اولین محموله واکسن کرونا از سوی بخش خصوصی فراهم شده است.

به گزارش ایسنا، ناصر ریاحی در برنامه زنده اینستاگرامی که از صفحه اتاق بازرگانی تهران پخش شد، اعلام کرد: بخش خصوصی برای خرید واکسن کرونا باید مذاکرات خود را با شرکت‌های خارجی عمده فروش واکسن شروع می‌کرد که با توجه به سرمایه گذاری در طرح‌های ساخت واکسن، تعدادی دوز در اختیار دارند و آن ها را عرضه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در حال حاضر تقاضای جهانی برای خرید این واکسن‌ها بسیار زیاد است و وقتی اطلاعات مربوط به واکسن دریافت می‌شود، ظرف چند روز باید قرارداد نهایی شده یا توافق قطعی شود؛ در غیر این صورت تضمینی برای باقی ماندن ظرفیت اعلامی وجود ندارد.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره نحوه ورود نخستین دوزها از واکسن بخش خصوصی به کشور نیز توضیح داد: در حال حاضر فرایند اجرایی کار آغاز شده و امیدواریم با تامین ارز و طی شدن مراحل باقی مانده، نخستین واکسن‌ها که احتمالا یک محموله ۱۰۰ هزار دوزی خواهد بود در هفته نخست خرداد به کشور وارد شود.

ریاحی ادامه داد: دلیل اینکه محموله ۱۰۰ هزار دوزی برای گام نخست انتخاب شده این است که فرایند واردات، تضمین کیفیت و صحت واکسن، نحوه حمل و نقل و سایر فرایندهای اجرایی به طور دقیق رصد شود و پس از آن اقدامات لازم برای واردات دوزهای باقی مانده در دستور کار قرار گیرد.

وی درباره نوع واکسن‌های خریداری شده از سوی بخش خصوصی نیز تشریح کرد: ما در حال حاضر بر روی دو نوع واکسن کار می‌کنیم. نخست واکسن آسترازنیکا که تولید هندوستان است و دیگر واکسن اسپوتنیک وی کشور روسیه. ترجیح ما این است که واکسن آسترازنیکا به کشور وارد شود، زیرا از سویی دمای نگهداری آن یخچالی است اما واکسن اسپوتنیک وی نیاز به دمای منفی ۲۰ درجه دارد و همچنین قیمت پایین‌تر واکسن آسترازنیکا در قیاس با واکسن روسی.

عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: براوردها نشان می‌دهد که قیمت واکسن آسترازنیکا حدودا پنج تا شش دلار خواهد بود اما واکسن اسپوتنیک وی حدودا ۱۱ تا ۱۲ دلار قیمت دارد؛ از این رو واکسن هندی حدودا ۵۰ درصد ارزان‌تر است. البته ما از تمام ظرفیت خود برای واردات واکسن استفاده می‌کنیم و فعلا قیمت ریالی این واکسن‌ها را اعلام نمی‌کنیم تا گمانه زنی و حاشیه جدیدی ایجاد نشود.

ریاحی درباره نحوه توزیع و تلقیح این واکسن‌ها نیز گفت: ما امیدواریم وزارت بهداشت فرایند توزیع و تلقیح را بر عهده گیرد و با اولویت دادن به کارگران فعال در خطوط تولید، این واکسن‌ها تزریق شود. تا کنون تعداد زیادی از شرکت‌های تولیدی آمادگی خود برای دریافت این واکسن را اعلام کرده‌اند که شرط ابتدایی، قرار داشتن نام افراد دریافت کننده واکسن در فهرست بیمه و حقوق این واحدهاست.

به گزارش ایسنا، چند هفته قبل رییس اتاق بازرگانی تهران از نهایی شدن قرارداد خرید شش میلیون دوز واکسن از سوی بخش خصوصی برای واحدهای تولید خبر داد.

با مجوز دولت، شرکت‌های بخش خصوصی فعال در حوزه دارو، مجوز واردات واکسن را خواهند داشت اما با توجه به بهای تمام شده این واکسن‌ها، باید دید که نحوه تزریق آنها به چه شکل خواهد بود. بخش خصوصی پیشنهاد داده که کارفرمایان و مدیران واحدهای تولیدی هزینه تزریق این واکسن‌ها به نیروهای خود را پرداخت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا اتاق بازرگاني اتاق بازرگانی تهران واکسن آسترازنیکا واکسن ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • وقوع تندبادهای لحظه‌ای در راه کرمان
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی