Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سیدحسن قاضی عسکر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان امروز در جمع خبرنگاران گفت: یکی از طرح‌هایی که از حدود یک سال و نیم پیش دنبال شد، ایجاد مزرعه رمز ارز بود که به این منظور منطقه فریدن که از نظر آب و هوا، سردسیر و دارای برق اضافه است، انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: فریدن از مناطق خوش آب و هواست و درصدد تبدیل آن به منطقه دانش بنیان هستیم، از همین‌رو ایجاد طرح‌های سبز، بدون آلایندگی و کم آب بر در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان افزود: در همین راستا سرمایه‌گذاری در طرح‌های دارای ارزش افزوده و ارزآور با هدف توسعه معیشت مردم از حمایت مجموعه مدیریت استان برخوردار است.

او اضافه کرد: بر این اساس یک شرکت از منطقه فریدن مجوز لازم را از سازمان صمت استان، شرکت شهرک‌های صنعتی، فرمانداری فریدن، محیط زیست و برق اخذ کرده است تا به عنوان نخستین مزرعه تولید رمز ارز فعالیت کند.

قاضی عسکر با بیان اینکه موفقیت در عرصه اقتصاد متضمن حرکت بر اساس مزیت‌های منطقه‌ای و ایجاد ارزش افزوده است، خاطرنشان کرد: سمیرم، فریدن و محمدآباد جرقویه از نظر انرژی برق امکان تولید رمز ارز را دارا هستند و حمایت از سرمایه‌گذاری در این صنعت در مناطق مزبور در دستور کار ماست.

او با اشاره به نقش رمز ارز در دور زدن تحریم‌ها، کرد: این بخش از صنایع دارای آینده بسیار درخشان است لذا مجوز‌های لازم با همت دستگاه‌های اجرایی استان در کوتاه‌ترین زمان دریافت شد.

معاون استاندار اصفهان افزود: شرکت یاد شده در فریدن در کنار احداث مزرعه می‌کوشد تا با احداث کارخانه تولید و مونتاژ دستگاه‌های استخراج رمز ارز، استخر پول دیجیتال، مرکز علمی کاربردی به منظور تربیت و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز و ایجاد نیروگاه‌های برق، از منابع تجدیدپذیر در مسیر خودکفایی گام بردارد.

او با اشاره به ضرورت اجرای طرح همزیستی گفت: بر اساس این طرح از محل پرت انرژی در یک بخش، در بخش دیگر استفاده می‌شود و به عنوان مثال از گرمای دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال در تامین گرمایش گلخانه‌ها استفاده خواهد شد تا از این طریق علاوه بر جلوگیری از پرت انرژی از آلودگی زیست محیطی ناشی از گرمایش سنتی گلخانه‌ها نیز جلوگیری شود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صمت استان اصفهان نیز در این نشست گفت: تاکنون مجوز ۵۸ مرکز تولید رمز ارز با اشتغالزایی ۶۸۵ نفر و سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۳ هزار و ۵۵۷ میلیارد ریال در استان صادر شده است.

محمد زینلی افزود: هماهنگی با شرکت برق در زمینه ح انرژی از مهمترین الزامات کسب مجوز در این حوزه است.

او با اشاره به ضرورت مدیریت رمز ارز تاکید کرد: تولید رمزارز صرفا از طریق مبادی قانونی دنبال می‌شود.

با راه‌اندازی نخستین مزرعه رمز ارز در فریدن بصورت مستقیم برای ۳۰۰ تا ۶۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.


انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرستان فریدن سرمایه گذاری سرمایه گذاری تولید رمز رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد

 رییس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از ثبت ۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گز اصفهان خبر داد.

حسین طاهری در گفت‌وگو با تسنیم، از ثبت هفتم اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته به پاس بزرگداشت مالکیت فکری مردم اصفهان بر تولید گز و چند قرن تلاش مردم این دیار برای حفظ این محصول سنتی، روز هفتم اردیبهشت ماه به نام روز جهانی گز اصفهان نام‌گذاری شد.

وی افزود: همچنین در دو سال گذشته با تلاش پیشکسوتان صنعت گز و همراهی دکتر طغیانی موفق شدیم که گز، سوهان عسلی، لوز و شیرینی کرکی را در فهرست عناصر ناملموس ملی به نام اصفهان ثبت کنیم.

رئیس جمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان تصریح کرد: پیش از این پولک و نبات هم به نام اصفهان ثبت شده بود و می‌توان گفت که اصفهان تنوع بی‌نظیری از انواع شیرینی‌های سنتی دارد و در این راستا تلاش کردیم تا محصولات سنتی را به عنوان عناصر هویتی شهر اصفهان به ثبت برسانیم و در قدم بعدی به دنبال توسعه این محصولات هویتی هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به معرفی قدمت گز پرداخته و گفت: گز مهم‌ترین شیرینی سنتی اصفهان است که قدمت آن به دوران صفویه بر می‌گردد و در طول 500 سال گذشته توسط مردم اصفهان حفظ و توسعه پیدا کرده است. همچنین مدارک و مستندات  بسیاری از جمله سفرنامه پولاک اتریشی و مورخان ایرانی دال بر مالکیت فکری و معنوی مردم اصفهان بر این محصول است.

طاهری اصفهان را بزرگترین تولید کننده گز در جهان دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای جهان نام گز با اصفهان عجین شده و گز اصفهان شهرت جهانی دارد.

طاهری افزود: در سالیان اخیر شاهد رشد چشم‌گیری در شکل‌گیری واحدهای تولید گز در اصفهان بوده‌ایم و امیدواریم‌ که این هنر- صنعت به رشد و پویایی خود ادامه دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد