Web Analytics Made Easy - Statcounter

مستند «ابوالغیره» حضور قهرمانانه شهید حاج قاسم سلیمانی در امداد رسانی به سیل خوزستان را روایت می کند.

به گزارش برنا؛ نقطه عطف رابطه حاج قاسم سلیمانی و مردم خوزستان بی‌شک در حادثه سیل فروردین‌ماه ۱۳۹۸ بود که شهرهای استان خوزستان یکی پس از دیگری در میان هجوم سیلی ویرانگر به زیر آب می‌رفتند و آنجا بود که حاج قاسم سلیمانی جبهه‌های مقاومت در کشورهای اسلامی را رها کرد و رهسپار منطقه جنوب خوزستان شد تا به مردم سیل‌زده کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور ساده و بدون تکلف حاج قاسم سلیمانی در میان مردم سیل زده و سخن گفتن با آنان به زبان عربی، نقطه امیدی در تاریکی برای مردم ناامیدی بود که به دنبال یافتن راهکاری برای جلوگیری از نابودی خانه  و زندگی و زمین های کشاورزی خود بودند.

سیده فاطمه بویرده، تهیه کننده «ابوالغیره»، موضوع این مستند را روایت حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در بحران سیل خوزستان و کمک رسانی به مردم سیل زده مردم نجیب خوزستان عنوان کرد .

بویرده که خود از نزدیک شاهد جوانمردی ها و رشادت های حاج قاسم در کمک رسانی به مردم خوزستان بوده، هدف از ساخت این مستند را کاریزمای این قهرمان و خاطرات خوبی که از این اسطوره بی نظیر بر جای مانده است قلمداد کرد.

وی افزود در این مستند  که تهیه آن به مدت دو ماه به طول انجامیده است، سعی شده احساسات مردم نجیب خوزستان نسبت به سردارشهید حاج قاسم سلیمانی که مورد عنایت و محبت و کمک رسانی ایشون قرار گرفته اند، از زبان خودشان بیان شده و در چهار روایت به تصویر کشیده شود.

سیده فاطمه بویرده در خصوص موضوعات این چهار روایت گفت: داستان اول در رابطه با قدردانی و بیان احساسات مردم صراخیه شادگان از حاج قاسم به عنوان قهرمان و اسطوره بی نظیر تاریخ که آنان را دژمستحکم ایران  وصف کرده و برای کمک رسانی، جبهه های نبرد با تکفیریها را ترک کرده است ، خواهد بود.

داستان دوم؛ روایت خبرنگار شبکه العالم است که بعد از گذشت یکماه بالاخره حاج قاسم سلیمانی را در روستای بدرانی از نزدیک می بیند و با امتناع حاج قاسم از مصاحبه و هدیه سه انگشتر از جانب ایشان مواجه می شود. در ادامه حاج قاسم در مقابل رد هدیه از سوی خبرنگار و مشاهده گریه وی به سوال خبرنگار درباره دلایل کمک رسانی به مردم این شهر پاسخ می دهد.  

عروسی دو جوان شادگانی در بحران سیل خوزستان در یکی از مدارس دارخوین شادگان و بازگویی خاطرات فرمانده قرارگاه جنوب سردار پاسدار خادم سیدالشهداء که در بحران سیل پا به پای حاج قاسم بودند و پیکر مطهر ایشون را پس از شهادت غسل داده بودند دو روایت دیگر این مستند است.

مستند «ابوالغیره» به تهیه کنندگی سیده نسرین بویرده و سیده فاطمه بویرده، تصویر برداری حسن مانع و زهیر قیم و تدوین طالب منشدی پور به سفارش شبکه افق 15 اردیبهشت ساعت 23 به مدت 25 دقیقه به روی آنتن شبکه افق خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل استان خوزستان کشورهای اسلامی زمین کشاورزی مصاحبه گریه سیل خوزستان امداد رسانی حاج قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی کمک رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از این جزیره به عنوان پنجره تمدن خلیج فارس در حوزه فرهنگی، تاریخی و صنعتی نام برد و گفت: فرهنگ دریاپایه روایاتی در این منطقه دارد که باید آن را بازیابی و معرفی کنیم.

عادل پیغامی با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر ۲۴ فعالیت است و جزیره جهانی قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه بخش‌های این صنعت را دارد.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین زمینه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود، افزود: امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهم‌ترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، در زمینه تولید انواع شناورها اعم از لنج‌های چوبی و فایبرگلاس، مسافربری، تفریحی، آلاچیق‌ و هتل‌های دریایی، آمبولانس دریایی و موارد دیگر هم در سطح بسیار عالی قرار داریم.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۲ واحد لنج‌سازی در قشم با تولید ۵۰ فروند در سال فعالیت دارند که محصولات خود را به کشورهای آفریقایی، هند و حوزه خلیج فارس صادر می‌کنند و این صنعت دریاپایه از سودآوری بالایی برخوردار است.

این مسئول با اعلام اینکه ۶۰ درصد نفت دنیا از مسیر آبراه حیاتی خلیج فارس تامین می‌شود، بیان کرد: بانکرینگ، صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده است.

وی ادامه داد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیا می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

پیغامی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های دریاپایه مهم‌ترین رکن و رویه اقتصادی این منطقه در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.

 نشست ویژه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس تهران در سالن مرکز بین‌المللی رشد این سازمان امروز هشتم اردیبهشت برگزار شد.

این نشست با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی با حضور شماری از استاتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در سالن مرکز بین‌المللی رشد سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.

در ادامه این نشست حاضران پرسش‌هایی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شهید مدرس تهران پس از پایان این نشست به اتفاق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از پارک زیست فناوری، شرکت تمیم در شهرک کاوه، شرکت نفت سازه و مدکندآلو بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی