Web Analytics Made Easy - Statcounter

آل هاشم گفت: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی در قالب رزمایش ضیافت همدلی، یک امتحان الهی برای مردم و حضور هر چه بیشتر افراد توانمند در جریان کمک رسانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، همزمان با ماه مبارک رمضان؛‌ ۵ هزار بسته معیشتی از محل موقوفات و نیات واقفان خیراندیش استان آذربایجان شرقی، با حضور امام جمعه تبریز و از محل امامزاده سید محمد کججانی توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل هاشم» نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در این مراسم، با اشاره به همزمانی توزیع بسته‌های معیشتی اداره اوقاف با لیالی قدر، اظهار داشت: یکی از برکات پیروزی انقلاب، احیای موقوفات بود. بعد از انقلاب اسلامی ایران، نیاتی که واقفان عزیز کشور داشتند، احیا شد و هنوز هم جا دارد تا در این رابطه تلاش‌هایی انجام گیرد و تمامی نیات واقفان اجرا شود.

وی افزود: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی در قالب رزمایش ضیافت همدلی، یک امتحان الهی برای مردم و حضور هر چه بیشتر افراد توانمند در جریان کمک رسانی است. در حالی که دولت به تنهایی قدرت رسیدگی به نیامندان جامعه را ندارد، مردم عادی و خیران در این امتحان سربلند آمدند.

وی متذکر شد: تعدادی از نیازمندان و جامعه هدف توزیع بسته‌های معیشتی، پیش از شیوع کرونا هم تحت پوشش نهادهای حمایتی بودند اما تعدادی دیگر هم‌چون کارگران روزمزد و ... نیز در اثر تعطیلی کار در زمان شیوع کرونا از تامین‌ معیشت خود محروم ماندند.

آل هاشم در خصوص این‌ شبهه که تجمیع بسته‌های معیشتی در مساجد و بازدید مسئولان از روند توزیع آن‌ها موجب تحقیر نیازمندان می‌شود، گفت: بازدید مسئولان از این روند موجب تحقیر نیازمندان نیست، بلکه این امر یک‌ نوع رقابت در امر خیر و تشویق افرادی است که می‌توانند در این رابطه کمک کنند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم که در هنگام تحویل بسته‌های معیشتی، تحکیم و احترام اشخاص حفظ شود و با توزیع مخفیانه و شبانه، هیج احدی متوجه این امر نشود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در جریان حضور در این مراسم، بازدیدی از میزان پیشرفت و موفقیت عمرانی پروژه‌های امامزاده سیدمحمدکججانی تبریز به عمل آمد که بنا بر مشاهده‌ها، این مجموعه در وضعیت عالی قرار دارد.

امام جمعه تبریز با قدردانی از متولی و مدیریت این امامزاده و تجلیل از مدیر آستان مقدس امامزاده سیدمحمدکججانی به دلیل عملکرد این امامزاده در ایام کرونایی، افزود: قدردان زحمات تمامی خیران و خادمان و نظارت‌های حجت الاسلام حسینی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هستیم که در این امامزاده خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص امامزادگان مبنی بر این‌که امامزاده‌ها باید به مراکز فرهنگی تبدیل شوند، ادامه داد: در این راستا باید تمامی تلاش خود را بکار گیریم تا بتوانیم برخی از برنامه‌های فرهنگی شهرها را به سمت محوریت برگزاری در امامزاده‌ها سوق بدهیم.

آل هاشم گفت: برگزاری و حضور برخی از اردوهای دانشجویی، دانش آموزی و حوزوی در این امامزادگان نیز اقدام خوبی در راستای اقدام به قطب فرهنگی امامزادگان است، زیرا همان طور که امامان برای ما عزیز هستند، امامزادگان نیز برای ما واجب التکریم و قابل احترام هستند.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع بسته های معیشتی امامزاده کججانی توزیع بسته های معیشتی آل هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همزمان با ۱۲۲ سالگی برق در تبریز نخستین موزه برق و روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز رضا سرابی اقدم و توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده‌، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آن‌ها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

 وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه‌ به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی‌ من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری‌ و تعدادی از آن‌ها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌ توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌ مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • ۴۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف در اردوهای راهیان نور شرکت کرده اند