Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@03:49:19 GMT

تقویت تعاملات علمی با کشور‌های همسایه

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۵۲۶۱

تقویت تعاملات علمی با کشور‌های همسایه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار نمایندگان معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های آستان قدس رضوی بر لزوم توجه مراکز آموزشی آستان قدس به تعاملات علمی با کشور‌های همسایه تأکید کرد و گفت: در فعالیت‌های علمی و آموزشی باید به کشور‌های همسایه خود نیز توجه داشته باشیم، این کشور‌های بسیار حائز اهمیت هستند و نباید نسبت به مقاصد شوم آمریکا در افتتاح مراکز آموزشی و تلاش برای تغییر سبک زندگی و افکار جوانان این کشور‌ها منفعل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اهتمام اصلی بنده در آستان قدس رضوی کار فرهنگی است، افزود: در نخستین جلسه‌ای که به منظور توفیق خدمت در آستان قدس خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدم، تأکید ایشان بر کار فرهنگی بود لذا با توجه به امکانات و مقدورات اولویت نخست آستان قدس ابتدا عمق بخشی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و سپس رسیدگی به احسان جویان و نیازمندان است.

بیشتر بخوانید

دانشگاه امام رضا(ع) تسهیلات پژوهشی به طرح های برگزیده اهدا می کند

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به تعیین چشم‌انداز فعالیت‌های آموزشی مراکز علمی آستان قدس پرداخت و ادامه داد: هدف آستان قدس مدرسه داری در کنار بخش‌های دولتی و غیرانتفاعی نیست، مراکز آموزشی این نهاد باید الگو برای مدارس و دانشگاه‌های کشور باشند و برای نظام مقدس اسلامی کادرسازی کنند.


حجت الاسلام والمسلمین مروی بر اهمیت برخورداری از همت بلند برای کسب توفیقات تأکید و به دست اندرکاران عرصه آموزش و پرورش آستان قدس توصیه و بیان کرد: در امور آموزشی همت بلند و خواسته‌های بزرگ داشته باشید و برای رسیدن به اهداف متعالی با برنامه‌ریزی عزم خویش را جزم کنید باید اینگونه تصور کنیم که در کشور جز مراکز علمی و آموزشی آستان قدس هیچ مدرسه و دانشگاه دیگری وجود ندارد و تمام وظیفه کادرسازی برای کشور برعهده مراکز علمی و آموزشی آستان قدس است.


او تصریح کرد: نگاه در دانشگاه‌ها و مدارس آستان قدس باید این باشد که وظیفه کادرسازی و تربیت مسئولان کشور از صدر تا ذیل را برعهده دارند، لذا باید فعالیت‌های علمی، آموزشی و تربیتی در این تراز دنبال شود و آستان قدس نیز به میزان توان از مراکز علمی و آموزشی خود برای تقویت و فراهم آوردن بستر تحقق این مهم، حمایت می‌کند.


تولیت آستان قدس رضوی به بیان چرایی تمرکز مراکز علمی و آموزشی آستان قدس در سازمان علمی و فرهنگی پرداخت و تاکید کرد: تقویت همکاری، همپوشانی و هم افزایی بخش‌های علمی و فرهنگی یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد سازمان علمی و فرهنگی در آستان قدس به عنوان حلقه وصل این مراکز، بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی اظهار کرد: اولویت جذب در دانشگاه‌های امام رضا (ع) و علوم اسلامی رضوی باید فارغ التحصیلان مدارس امام رضا (ع) باشند و از سوی دیگر کادر علمی و آموزشی مدارس امام رضا (ع) باید توسط دانشگاه‌های علوم اسلامی رضوی و امام رضا (ع) تأمین شود.

او با تاکید بر توجه به کشور‌های همسایه در تعاملات علمی و آموزشی، افزود: در فعالیت‌های علمی و آموزشی باید به کشور‌های همسایه خود نیز توجه داشته باشیم، این کشور‌های بسیار حائز اهمیت هستند و نباید نسبت به مقاصد شوم آمریکا در افتتاح مراکز آموزشی و تلاش برای تغییر سبک زندگی و افکار جوانان این کشور‌ها منفعل بود.


حجت الاسلام والمسلمین مروی بیان کرد: آستان قدس دستگاه عالم آل محمد (ص) است و ظرفیت علمی و فرهنگی بسیار قوی دارد و می‌تواند در سطح کشور و جهان تأثیرگذاری علمی و فرهنگی داشته باشد.

 

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس رضوی دانشگاه های آستان قدس مدارس امام رضا علوم اسلامی رضوی حجت الاسلام والمسلمین مراکز علمی و آموزشی آموزشی آستان قدس کشور های همسایه آستان قدس رضوی علمی و فرهنگی مراکز آموزشی امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان گفته در تقویت برنامه تقویت مدارس دولتی به سه گزینه مهم سازماندهی نیروی انسانی  توزیع مناسب تجهیزات  و فضای آموزشی توجه ویژه‌ای دارند
وی درباره افزایش کیفیت آموزشی هم گفت این موضوع فرایندی است که به تدریج اتفاق می‌افتد
توزیع متوازن رشته‌ای دیگر دغدغه متولیان اموزش و پرورش استان است چرا که سهم فنی و حرفه‌ای و کارو دانش در گروه‌های آموزشی با ۳۶ درصد همچنان پایین است و برای رسیدن به سهم ۵۰ درصدی به تلاشی دوچندان آنهم با کمک اولیا نیاز است
دفتر خیرین مدرسه یار هم در اداره کل اموزش و پرورش استان هم پذیرای مشارکت نیکوکاران برای کمک به کودکان نیازمند در راه تحصیل است.

دیگر خبرها

  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • وجدان مراکز علمی و دانشگاهیان در غرب بیدار شده است
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه