Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح حذف خانوارهای غیرعشایری از فهرست جمعیت عشایری گفت: تاکنون ۸۰۰ کارت هوشمند عشایری با هدف ارائه خدمات مناسب به جامعه هدف صادر شده است.

یحیی حسین‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم‌اکنون ۳۶ هزار خانوار عشایری استان دارای دفترچه عشایری شده‌اند که براساس آخرین آمار ۲۳ هزار خانوار از این تعداد زندگی عشایری دارند و عضو شرکت‌های تعاونی عشایری هستند و مابقی براساس پالایش جدید حذف می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با تکمیل عملیات صدور کارت شناسایی و تردد هوشمند برای جمعیت عشایری استان، بیشتر خانوارهای غیرعشایری از فهرست خانوارهای عشایری استان حذف می‌شوند و به این ترتیب نهاده‌های دامی و امکانات یارانه‌ای به‌دست عشایر مولد تولید و کار خواهد رسید.

حسین‌پور گفت: با راه‌اندازی این سامانه و صدور کارت شناسایی، تلاش بر این است تا خدمات مناسب‌تر و کیفی‌تری به جامعه پرتوان عشایری ارائه شود و تامین نهاده‌ها و کالاهای اساسی مورد نیاز جامعه عشایری از این به بعد به جای دفترچه‌های سنتی، از طریق این سامانه با شناسایی دقیق جامعه عشایری انجام می‌شود.

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز رسمی کوچ عشایر به مناطق ییلاقی استان گفت: گروه‌های خدمات‌رسان از اداره کل امور عشایر، اداره کل دامپزشکی، شبکه بهداشت، منابع طبیعی و نیروی انتظامی در مبادی اصلی ورودی عشایر استان مستقر شدند.

به گفته وی، با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان خوزستان طرح غربالگری و تست کرونا نیز در مبادی ورودی عشایر به استان انجام می‌شود و برای جلوگیری از شیوع برخی بیماری‌های دامی از جمله تب برفکی، کارشناسان ادارات کل منابع طبیعی و دامپزشکی آموزش‌ها و توصیه‌های لازم را در این ایستگاه‌ها به عشایر ارائه می‌دهند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با تعداد ۱۱۵هزار و ۵۸ نفر عشایر دومین استان پر جمعیت عشایری کشور است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه

مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: برای دامداران عشایر شهرستان ارومیه ۷۰۰ تن نهاده‌های دامی شامل جو، کنسانتره، سبوس و ذرت تأمین و توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار شهرستان ارومیه با اشاره به پیگیری‌های مستمر فرماندار برای رفع محرومیت از چهره مناطق مرزی و حمایت از جامعه عشایری شهرستان اظهار کرد: در بخش عمرانی جهت تأمین و توزیع لوله برای آب شرب سالم بهداشتی، تأمین و توزیع آبشخوری دامی، تأمین و توزیع پنل خورشیدی و مرمت و بازسازی ایل راه عشایری جمعاً به ارزش ۹ میلیارد ریال هزینه شده است.‌

️وی افزود: در بخش حمایت از عشایر شهرستان جهت تأمین و توزیع آرد خام عشایری سالانه نزدیک به هزار و ۹۲۴ تن با آرد ترمیمی در زمان کوچ برای خانوار عشایری که فاقد نانوایی روستایی هستند، تأمین و توزیع می‌شود.

مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: برای دامداران عشایر شهرستان ارومیه ۷۰۰ تن نهاده‌های دامی شامل جو، کنسانتره، سبوس و ذرت تأمین و توزیع شده است.

ناجی در مورد تأمین کالاهای تنظیم بازار عشایر هم ادامه داد: ۲۵ تن شکر و ۷۵ تن برنج وارداتی تأمین و توزیع شده است.

️وی در مورد پروژه‌های پیش‌بینی شده شهرستان ارومیه در حوزه عشایری تصریح کرد: برای سال‌جاری هشت پروژه در روستاهای قشلاقی و ییلاقی شهرستان با ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبارات پیش‌بینی شده است.

کد خبر 749093

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری