Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: کنترل و بررسی مستمر حمل و نقل فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی ضامن سلامت و امنیت غذایی است در همین راستا در سال گذشته نزدیک به 30 هزار تن انواع فرآورده خام دامی به صورت مجاز و تحت نظارت دامپزشکی بین استان سیستان و بلوچستان و سایر استان های کشور جابه جا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله فعالیت های اصلی و کلیدی دامپزشکی کنترل و نظارت بر حمل بهداشتی و مجاز دام و فرآورده های خام دامی  بوده که انجام صحیح آن نیازمند کسب مجوز از دامپزشکی و رعایت نکات بهداشتی  است که ضامن سلامت و امنیت غذایی و همچنین سلامت جمعیت دامی کشور را به دنبال دارد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان داشت: در سال گذشته نزدیک به 30 هزار تن انواع فرآورده خام دامی اعم از آبزیان، گوشت قرمز و گوشت مرغ به صورت مجاز، تحت نظارت دامپزشکی و با رعایت شرایط حمل بهداشتی، بین استان سیستان و بلوچستان و سایر استان های کشور جا به جا شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: حمل غیر مجاز دام زنده سبب انتقال بیماری در جمعیت دامی و به خطر افتادن سرمایه های دامی کشور می شود و همچنین حمل غیر مجاز و بدون رعایت شرایط حمل بهداشتی فرآورده های خام دامی نیز سبب به خطر افتادن سلامت و امنیت غذایی جامعه خواهد شد بنابراین، نیاز است قبل از اقدام به حمل دام زنده و فرآورده های خام دامی با مراجعه به ادارات دامپزشکی از شرایط لازم اطمینان حاصل نموده و اقدام به کسب مجوز حمل بهداشتی کنند.

انتهای پیام/75005

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت سیستان و بلوچستان دامپزشکی امنیت غذایی فرآورده های خام دامی سیستان و بلوچستان حمل بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی