Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدرضا شریف زاده، دانشیار دانشکده هنر واحد تهران مرکزی و پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در جشنواره فرهیختگان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت: جشنواره فرهیختگان در حقیقت ویترین سالانه فعالیتهای پژوهشی اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد است و این فعالیتها و بازتابهای علمی و پژوهشی اساتید مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: به نظر می رسد که در علوم انسانی و هنر در گذشته کمی بی مهری و بی توجهی بوده که خوشبختانه در سالهای اخیر با پدیداری معاونت علوم انسانی و هنر انگیزه اساتید در این رشته ها بسیار زیاد شده و در تلاشی بسیار مثبت در راه حصول آرمانهای انقلاب و دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تولید علم ،فرهنگ و مبحث مهم تعالی سازی و حکمی سازی علوم انسانی و هنر هستند. بنده هم به عنوان نماینده ای کوچک از این جامعه دانشگاهی فعالیتهایی داشته ام که مورد لطف واقع شده است.

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مورد تعدادی از فعالیت هایش در زمینه های مختلف گفت: بیش از 70عنوان مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی داخلی و بین المللی، بیش از 100 عنوان مقاله پذیرفته شده در کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف 19 جلد کتاب در زمینه هنر و زیباشناسی هنر، ترجمه 3جلد کتاب در زمینه هنر و زیباشناسی هنر، استاد نمونه کشوری (گروه هنر) دانشگاه آزاد اسلامی 1398، برگزیده کتاب سال عاشورا جمهوری اسلامی ایران1399و پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی از فعالیت ها و افتخارات بنده است.

شریف زاده در رابطه با مسائل و مشکلاتی که سر راه پژوهشگران است، اظهار کرد: برای پاسخ به این پرسش شایسته است مفهوم پژوهش اندکی مورد بازبینی قرار بگیرد و بتوانیم به مفهوم دقیق تر برسیم.به نظر مفهوم پژوهش در این آیه شریفه بسیار نمود دارد و به زیبایی تمام بیان شده است: (یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ ءَامَنُواْ مِنکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُواْ الْعِلْمَ دَرَجَـَت؛ خداوند کسانی را که ایمان آورده‌اند و کسانی را که علم به آنان داده شده درجات عظیمی می‌بخشد).پس دقیقا ایمان و علم و عمل در کنار یکدیگر از جایگاه والایی برخوردار است و بر هر عضو دانشگاهی است که بر پایه پژوهش بیاموزد و بیاموزاند که البته متاسفانه در طی سالهای اخیر بروز تحریم های ناجوانمردانه علیه ما و قطع ارتباط با نهاد های علمی شاید مشکلاتی را برای ما به ارمغان آورده باشد.

وی در ادامه افزود: همچنین در بحث های اقتصادی طبیعتا استادان و پژوهشگران را تحت فشار قرار داده و یا برخوردهای سلیقه ای در وزارت علوم  به ویژه در مورد دانشگاه آزاد اسلامی از مواردی است که استادان و پژوهشگران را دچار مشکلاتی کرده است اما با یاری خدا تلاش خواهیم کرد و هر روز بهتر از گذشته عمل می کنیم.

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره تبعیض ها میان پژوهشگران دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی گفت: در واقع این تبعیض میان پژوهشگران و اهالی علم و دانش نیست بلکه بیشتر در شیوه های برخوردی است که بعضی از مدیران وزارت علوم دارند و موجبات مشکلاتی برای اساتید ،دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی می شود.

شریف زاده پیشرفتهای دانشگاه آزاد اسلامی را در طی سالهای گذشته مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد:  این پیشرفت مدیون سیاست های مدیران عالی دانشگاه است. همچنین وجود جنبه های حمایتی مادی و معنوی و همچنین تشویق اساتید به ویژه در بخش علوم انسانی و هنر باعث شده است که علاقه مندی در میان پژوهشگران بیش از پیش به وجود آید. هرچند که این را نیز باید بیان کرد که به طور کلی مشکلات اقتصادی بسیاری داشته ایم و دانشگاه آزاد هم با توجه به عدم حمایتهای دولتی بیش از دیگر نهادها با این مشکلات دست به گریبان است.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1094679 برچسب‌ها جشنواره فرهیختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محمدرضا شریف زاده دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره فرهیختگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محمدرضا شریف زاده دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی جشنواره فرهیختگان علوم انسانی و هنر وزارت علوم شریف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور