Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@02:30:15 GMT

ضرورت هدایت سرمایه‌های کشور به بخش تولید

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۸۰۴۵

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت ایجاد توسعه متوازن تولید در کشور بر مدیریت بهینه نقدینگی در کشور و هدایت سرمایه به بخش تولید تاکید کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، محمد خدابخشی در جلسه هم‌افزایی و ارایه بسته پیشنهادی وزارت صمت در زمینه پشتیبانی و مانع‌زدایی از بخش تولید گفت: بخشی از بسته تدوین شده توسط وزارت صمت در خصوص تحقق شعار سال مربوط به مجلس شورای اسلامی است و ما در مجلس و به ویژه در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات این بسته را بررسی خواهیم کرد و تمام تلاش خود را در راستای حمایت از تولید و تحقق شعار سال انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه یکی از موانع مهم در توسعه و رشد تولید در کشور را کمبود نقدینگی در حوزه تولید دانست و گفت: از جمله مشکلات فعلی در حوزه تولید نبود مدیریت بهینه نقدینگی است، علی رغم رشد نقدینگی در کشور واحد‌های تولیدی و صنعتی از کمبود سرمایه در گردش رنج می‌برند و لازم است تیم اقتصادی دولت تلاش کند تا با هدایت نقدینگی و مدیریت بهینه در این حوزه، این مشکل را مرتفع سازد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل بخش تولید مربوط به توسعه متوازن تولید در کشور است، در حال حاضر بهش تولید در مناطق کمتر توسعه یافته با کمبود زمین و نبود زیرساخت کافی برای توسعه و یا احداث واحد‌های تولیدی روبرو است و قیمت تامین زمین برای انجام فعالیت اقتصادی به گونه‌ای نیست که موجب ایجاد انگیزه در سرمایه گذار شود و لازم است این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

خدابخشی در پایان ضمن تشکر از وزارت صمت برای پیگیری و برگزاری چنین جلساتی در راستای تحقق شعار سال، از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای حمایت از تولید خبر داد و گفت: لازم است در خصوص پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی نیز توجه شود چرا که برای توسعه تولید این امر یک موضوع مهم است.   بیشتر بخوانید: سردرگمی فعالان اقتصادی به واسطه تعدد قوانین و مقررات

 

انتهای پیام/

 

برچسب ها: وزارت صمت تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت صمت تولید مجلس شورای اسلامی وزارت صمت بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۸۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم از طرف دولت به مجلس و تمرکز این لایحه بر کاهش مالیات بر تولید و تشویق مردم به مشارکت در تولید و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: مسیر رسیدن به توسعه، سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود که در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است.

وی بیان کرد: یکی از معدود روش‌های مشارکت دادن مردم در تولید و تشویق آنها روی آوردن به اقدامات شفاف و مولد اقتصادی و حمایت جدی دولت از بازار سرمایه است.

نماینده مردم سپیدان در مجلس اظهار کرد: مالیات‌های بالا، نبود انگیزه برای توسعه زنجیره ارزش و مالیات سنگین بر کار افراد، مانع از جهش تولید و سرمایه‌گذاری خرد مردم در اقتصاد مولد شده در حالی که تغییرات حاصل شده در این لایحه موجب افزایش جذابیت تولید و کاهش ریسک آن خواهد شد. 

علیزاده ادامه داد: مردم بخش خردی از سهامی که در اختیار دارند را می‌توانند از طریق بازار سرمایه در مسیر تولید تزریق کنند تا به این وسیله سرمایه آنها به بخش شفاف اقتصاد وارد شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم گفت: می‌توانیم با جذب واقعی سرمایه‌هایی که در دست مردم است در بخش تولید اقدام به سرمایه‌گذاری در حوزه مولد کنیم و باعث خروج رکود از چرخه تولید شویم.

نماینده مردم سپیدان در مجلس با بیان اینکه معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد، افزود: کاهش مالیات‌های تولید نه‌تنها به کسب‌وکار‌های موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند. 

علیزاده بیان کرد: از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟