Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، هومان حسن پور، رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با بیان مطلب فوق افزود: در این شرایط انتظار می رود دولت وارد عمل شود و این دستفروشان که همیشه عامل و مانع بزرگی بر سر راه گردش صحیح اقتصادی کشور هستند را از سر راه بردارند. حال که دیگر خیابانها خلوت تر از گذشته است پس دولت و شهرداری به راحتی این دستفروشان را از جلوی مغازه های صنفی بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تاسف از وضعیت صنف مذکور بیان داشت: با توجه به اینکه پس از تعطیلات نوروز ستاد ملی کرونا تعطیلی ۱۵ روزه ای را برای مشمولان گروه های دو سه و چهار منظور داشت باید گفت؛ اگر واحدهای صنفی قرار است تمامی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، اقتصاد خود خانواده و شهر خود را بچرخانند و از سویی دیگر مالیات را بپردازند چگونه می‌توانم با مغازه‌های بسته این همه مسئولیت را برعهده بگیرند؟

حسن پور افزود: این در حالی است که دستفروشان به راحتی روبه روی واحدهای صنفی بسته شده، بساط خود را پهن و خریداران در تجمعات ۱۰، ۱۵ و ۲۰ نفره همه نزدیک یکدیگر بر روی کتاب ها خم شده در کنارپیاده روها از دستفروش‌ها خرید می‌کنند، آیا نه این است که مغازه ها بسته شده‌اند تا پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، عدم تردد حاکم شود و اینکه ما از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟ اما اینطور به نظر می‌رسد که واحدهای صنفی بسته شدند که دستفروش شروع به فعالیت کند انتظار می‌رفت که اکنون باید دولت وارد عمل شود و این دستفروشان که همیشه عامل و مانع بزرگی بر سر راه گردش صحیح اقتصادی کشور هستند را از سر راه بردارند ،حال که دیگر خیابانها خلوت تر از گذشته است پس دولت و شهرداری به راحتی این دستفروشان را از جلوی مغازه‌های صنفی بردارند.

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر اگر کاغذ با قیمت دولتی به ناشران تحویل نشود نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که بتوانیم به تولید و نشر کتاب ادامه دهیم؛ چراکه نشر کتاب نیازمند برآوردهای هزینه های جانبی غیر از کاغذ هم است. اکنون مهم کاغذ است، اگر دولتی پخش نشود ناشر نمی‌تواند کتابی را که با مواد اولیه گران تهیه کرده است به قیمت ارزان به فروشندگان کتابفروش بفروشد، کتابفروش هم نمی‌تواند با قیمت مناسب کتاب را به مردم عرضه دارد.

وی ادامه داد: توان مالی مردم در حال حاضر کاهش یافته است؛ چگونه می توانیم انتظار داشته باشیم برای کتاب مبلغ بالایی اختصاص دهند، پس اگر دولت کاغذ کافی و دولتی در اختیار ناشران قرار ندهد نمی توانیم به نشر ادامه دهیم.

حسن پور با انتقاد از سازمان ها ارگان ها و وزارتخانه های وابسته به دولت بیان داشت: از جمله معضلات فعلی قوانین جدید ، سازمان امور مالیاتی است این سازمان شرایط و اوضاع و احوال اقتصادی کسبه را تماشا می‌کند اما تصمیم عاجلی نمی‌گیرد به تازگی برای ناشران آموزشی که سالهای سال از پرداخت مالیات معاف بودند قوانین تعبیه شده تا این افراد نیز شامل حال مالیات دهندگان باشند این در حالی است که ناشران آموزشی برای فرهنگ و آموزش کشور تلاش می‌کنند و هر کس در حوزه فرهنگ و آموزش تلاش کند از پرداخت مالیات تاکنون معاف شده است تقاضامندیم تا دولت به این بند توجه ویژه را مبذول کنند همچنین بانک‌ها که زیر نظر دولت فعالیت می‌کنند در شرایط فعلی که واحدهای صنفی کاملا تعطیل هستند باید از فعالیت باز ایستند این نمی‌شود که بانک‌ها باز باشند و کسبه بسته، اما چک به بانک برود و پاس شود، این چگونه معادله ای است؟ با کدام اعداد ریاضی به این نتیجه رسیدند؟ که می‌توان با مغازه بسته چک‌های واصله به بانک‌ها را پاس کرد؟ دولت پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: از سال گذشته که دولت به اصناف وعده‌هایی برای ارائه بسته‌های حمایتی داد تاکنون آنچه صنف از بسته‌های حمایتی ارائه شده توسط دولت بهرمند شدند در خور تأمین هزینه‌ها و زیان‌های وارده به این صنف هرگز نبوده و نیست بسته‌های حمایتی باید به صورت عادلانه بررسی و به صنوف آسیب دیده واگذار شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران کتابفروشان واحدهای صنفی مغازه ها سر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد