Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خوشبختانه طی روزهای اخیر آمار افرادی که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و تعداد بستری‌ها در استان لرستان با شیب ملایمی در حال کاهش است اما مردم باید مراقبت بیشتری داشته باشند تا حلقه‌‌های انتقال را بشکنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  خرم‌آباد  در دنیا بیماری‌های زیادی وجود دارد که همه آنها به نوعی بر زندگی انسان تاثیر می‌گذارند و به شکل‌های خاصی انسان‌ها را درگیر خودشان می‌کنند اما «ویروس کرونا» برای بسیاری از مردم نگرانی، استرس مبتلایان از مرگ و اندوه خانواده‌هایشان را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از یک سال است که کرونا سراسر دنیا را سرگرم خود کرده، این ویروس کوچک ویرانگرتر و فراتر از بمب اتمی است چرا که مرزهای بین کشورها را به رسمیت نمی‌شناسد و پشت مرزها متوقف نمی‌شود بین قومیت‌ها و ملیت‌ها نیز فرق نمی‌گذارد و زن و مرد و کوچک و بزرگ را مورد هدف قرار می‌دهد.

هر روزی که می‌گذرد، خبرهای وضعیت کرونا در کشور و به تبع آن  استان  لرستان ما را  بیشتر به فکر فرو می‌برد اگرچه به گفته برخی مسئولان  این روزها با تلاش کادر درمان و همکاری بسیاری از مردم به ویژه کسبه شیب شیوع کرونا در موج چهارم در استان  ملایمتر شده است ولی عدد سه رقمی روزانه  مبتلایان جدید به این ویروس تا حدودی نگران کننده است بر همین اساس مردم باید حواسشان باشد و حلقه‌های انتقال را بشکنند تا این روند کاهشی ادامه یابد.

تیم آزمایشگاهی جهادی بسیج لرستان به "فلک‌الدین" خرم‌آباد اعزام شد + تصاویرسیر نزولی ابتلا به کرونا در لرستان؛ آمار بالای فوتی‌ها همچنان پابرجاستشتاب پیک کنونی کرونا رو به کاهش؛ آمار فوتی‌های لرستان همچنان بالاست

 ابتلا 656 بیمار جدید به کرونا در لرستان  

به گفته مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ابتدای  شیوع ویروس کرونا در استان لرستان 330 هزار و 250  تست کرونا به آزمایشگاه‌های استان ارسال شده که از این تعداد 326 هزار و 860جواب داده شده است.

وی با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته تست کرونا 656 نفر مثبت اعلام شده است اظهار داشت:  تاکنون از مجموع  کلیه نمونه‌های جواب داده شده تست کرونا 106 هزار و 837 مورد مثبت و 220 هزار و 13 مورد منفی اعلام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: متاسفانه کرونا از شب گذشته تاکنون جان 13 نفر از هم استانی‌های ما را گرفته است تا مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا به هزار و 703 نفر برسد.

کوشکی در رابطه با وضعیت  بیماران مثبت و مشکوک بستری به کرونا در بیمارستان های استان نیز گفت: هم اکنون هزار و 10 بیمار مشکوک و مثبت به کرونا  در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

دورهمی کاندیداها شورای شهر کانون خطرناک شیوع کرونا

جعفر طولابی فرماندار خرم‌آباد نیز  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه خوشبختانه با تلاش‌های  مسئولان مربوطه و همکاری مردم به ویژه بازاریان و کسبه تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا در مرکز استان  طی روزهای اخیر سیر کاهشی دارد تصریح کرد: پیک چهارم کرونا در خرم‌آباد رو به کاهش است  که امیدواریم همچون روزهای گذشته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  توسط مردم  به طور کامل پیک چهارم کرونا را پشت سر بگذاریم.

وی در رابطه با محدودیت کرونایی فعالیت برخی مشاغل افزود: با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا  ممنوعیت فعالیت مشاغل گروه 2، 3، و 4 در شهرهای نارنجی و قرمز به مدت یک هفته دیگر تمدید شد که امیدواریم با اجرای این مصوبه وضعیت شهرها به آبی و زرد برسد.

فرماندار خرم‌آباد تبلیغات زود هنگام انتخابات شورای شهر خرم‌آباد  و برگزاری تجمع و دورهمی طرفداران کاندیدا  را یکی از کانون‌های  خطرناک کرونا دانست و  گفت: علاوه بر اینکه  بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا  و قانون انتخابات  هرگونه فعالیت تبلیغاتی قبل از موعد  قانونی ممنوع است در همین راستا با توجه به شرایط کرونایی در شهرستان خرم‌آباد برگزاری هرگونه همایش، تجمع و دورهمی خلاف مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ممنوع است.

انتهای پیام/645/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خرم آباد فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد

به گزارش خبرآنلاین، بسته به وضعیت بیمار، ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می‌رسد. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می‌شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علائم ابتلا به سنگ کلیه هستند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می‌خواهید از تشکیل این سنگ‌ها پیشگیری کنید، باید از علل ابتلا به این سنگ‌ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر ابتلا به این عارضه را تشدید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

_ مصرف نوشابه: اگر فکر می‌کنید نوشیدن نوشابه‌ها به هضم موثر غذا کمک می‌کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.

_ خوردن بیش از حد گوشت: این روند باعث افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می‌برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می‌خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند.

_ مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C: بر اساس مطالعات اخیر، مکمل‌های ویتامین C عامل ابتلا به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند؛ زیرا ویتامین C در فرم اگزالات دفع می‌شود و می‌تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل شود. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و ابتلا به سنگ کلیه وجود ندارد.

_ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهند. افزودن لیمو به آب آشامیدنی، راهی آسان برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.

_ مصرف کم کلسیم: تصور اکثر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی می‌شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم‌های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند.

_ خوردن بیش از حد سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید.

_ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می‌کنید.

_ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد باعث افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می‌شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کند. اکثر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904021

دیگر خبرها

  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید
  • اعزام ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع
  • همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است