Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت حرفه‌ای و معتبر جهانی در زمینه فناوری اعلام کرده است که صنعت جهانی بازی با افزایش بازی‌های موبایلی به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار رسیده است که این رقم بالاتر از صنعت فیلم و موسیقی در جهان است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ شرکت "Accenture" که یک شرکت حرفه‌ای جهانی در زمینه فناوری است اعلام کرده است که درآمد صنعت جهانی بازی با افزایش بازی‌های موبایلی به ارزش بیش از 300 میلیارد دلار رسیده است که این بالاتر از صنعت فیلم و موسیقی در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام این شرکت، این صنعت طی سه سال گذشته 500 میلیون بازیکن جدید و متنوع را به این حوزه جذب کرده است که در مجموع 2.7 میلیارد نفر در این صنعت فعال هستند.

"اکسنچر" (Accenture) یک شرکت خدمات تجاری و مشاوره‌ مدیریتی است که انواع خدمات در حوزه‌های عملیاتی، مدیریتی، دیجیتال‌سازی و مشاوره را به شرکت‌ها و سازمان‌های طرف قرارداد خود ارائه می‌کند. دفتر مدیریتی این برند در حال حاضر در شهر دوبلین ایرلند واقع است. Accenture برند بزرگ ایرلندی است که با مشاوره و همکاری در بزرگترین پروژه‌های نیم قرن اخیر دنیای فناوری، اعتباری مثال زدنی دارد.

این گزارش "اکسنچر" از تجزیه و تحلیل داده‌های 4 هزار گیمر در چهار بازار بزرگ کشورهای چین، ژاپن،‌ انگلستان و ایالات متحده آمریکا تهیه شده است؛ طبق پیش‌بینی‌ها زنان نیز در حال تبدیل شدن به گیمرهای فعال و مشتاق در این عرصه هستند. طبق این گزارش بیش از 400 میلیون گیمر جدید تا پایان سال 2023 به این عرصه وارد خواهند شد که احتمال می‌رود با توجه به ورود زنان به حوزه بازی و گیم، بیش از 60 درصد آنها زنان جهان باشند.

بیش از 84 درصد پاسخ‌دهندگان این تحقیق و گزارش گفته‌اند که بازی‌های کامپیوتری به آنها کمک می‌کند تا با دیگران و علایق آنها ارتباط برقرار کنند و سه چهارم آنها نیز گفته‌اند که بیشتر تعاملات اجتماعی آنها اکنون در بستر سیستم عامل‌های بازی‌ها رقم می‌خورد.

طبق این نظرسنجی، گیمرها به طور متوسط 16 ساعت در هفته را به بازی اختصاص می‌دهند و 8 ساعت در هفته نیز برای تماشای جریان بازی یا شرکت در آن و شش ساعت در هفته نیز برای تعامل در تالارهای گفتگو و انجمن‌ها هستند که این تعاملات اجتماعی یکی از عوامل اصلی رشد بازی‌های آنلاین است.

"رابین مرداک"، پیشگام نرم‌افزار و بستر نرم‌افزار جهانی در Accenture، گفته است که صنعت بازی فراتر از حد تصور، تأثیر جهانی قابل توجهی در سرگرمی و فرهنگ کشورهای مختلف داشته است.

همکاری ستاد توسعه فناوری‌های نرم با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازی های رایانه ای علمی علم و تکنولوژی بازی های رایانه ای علمی علم و تکنولوژی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان (فیلم) واژگون شدن خودرو در حال سبقت در اثر حرکت عجیب یک راننده تریلی (فیلم) عاقبت وحشتناک سبقت غیرمجاز (فیلم)

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • آقاپور: با طیبی تیم را در فینال جهان می‌بینم
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست