Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید

اقتصادآنلاین – سهیل بانی؛ کدال‌نگر ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ به بررسی برخی از اطلاعیه‌های منتشرشده در کدال پرداخته است.

واکنش بانک‌ها به تغییر نرخ تسعیر

بانک‌های تجارت (وتجارت)، پاسارگاد (وپاسار)، کارآفرین (وکار) و رفاه (ورفاه) اعلام کردند این تغییر سبب افزایش درآمدشان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از سوی دیگر بانک‌های آینده (وآیند) و دی اعلام کردند تغییر نرخ تسعیر بر عملکرد آن‌ها بی تاثیر است. بانک‌های سامان و سینا نیز اعلام کردند در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت ناشی از این تغییر، آن را اعلام خواهند کرد.

افزایش سرمایه

«ولیز»: حسابرس قانونی شرکت لیزینگ ایران، افزایش سرمایه ۱۰۰درصدی این شرکت از محل مطالبات و آورده نقدی را تایید کرد. 

«ملت»: مجوز افزایش سرمایه ۹۵۰درصدی شرکت بیمه ملت از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها صادر شد..

«ورفاه»: مجمع بانک رفاه کارگران با افزایش سرمایه ۷۲۶درصدی این شرکت از محل مطالبات و آورده نقدی و مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها موافقت کرد.

«قرن»: شرکت پدیده شیمی قرن اعلام کرد سازمان بورس و اوراق بهادار با تمدید ۳۰ روزه مجوز افزایش سرمایه این شرکت موافقت کرده ‌است.

«تمدن»: هیات مدیره شرکت تامین سرمایه تمدن پیشنهادی مبنی بر افزایش سرمایه ۱۷۲درصدی این شرکت از محل سود انباشته به هیات مدیره ارائه کرد.

«غمینو»: شرکت صنایع غذائی مینو شرق، از ثبت افزایش سرمایه ۷۵درصدی این شرکت از محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی خبر داد.

«بنیرو»: مجوز افزایش سرمایه ۵۳۰درصدی شرکت نیرو ترانس از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها صادر شد.

«خمحور»: شرکت تولید محور خودرو از صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۴۰۰درصدی این شرکت از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها خبر داد.

«ولراز»: افزایش سرمایه ۱۸۰درصدی شرکت لیزینگ رازی از محل مطالبات و آورده نقدی ثبت شد.

«غدشت»: مجوز افزایش سرمایه ۱۱۷۵درصدی  شرکت دشت مرغاب از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها صادر شد.

«قثابت»: شرکت کارخانه‌های تولیدی و صنعتی ثابت خراسان از صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۰۷۰درصدی این شرکت از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها خبر داد.

اطلاعیه‌ها

«تشتاد»: شرکت صنایع تولیدی اشتاد ایران، از افزایش بیش از ۱۰درصدی در نرخ برخی از محصولات خود خبر داد.

«لخزر»: شرکت صنعتی پارس خزر، اعلام کرد از قیمت همه محصولات شرکت به جز ماشین لباس‌شویی افزایش بیش از ۱۰درصد افزایش خواهد داشت.

پرداخت سود

«کی بی سی»: شرکت کی بی سی، در سال مالی منتهی به ۹۹.۰۹.۳۰، برای هر سهم ۱,۸۳۱ریال سود محقق کرده‌است که ۱,۶۵۰ریال از آن را ، بین سهامداران خود تقسیم خواهد کرد.

«سشرق»: شرکت سیمان شرق، برنامه زمان‌بندی پرداخت سود شرکت را اعلام کرد که طبق آن، سود سهامداران حقیقی این شرکت از تاریخ ۱۴۰۰.۰۲.۲۲ به شماره حساب‌های اعلام‌شده در سامانه سجام واریز خواهد شد.

«اپال»: شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس اعلام کرد، سود سهامداران حقیقی این شرکت از تاریخ ۱۴۰۰.۰۳.۰۱ الی ۱۴۰۰.۰۳.۳۰، به شماره حساب‌های اعلام‌شده در سامانه سجام واریز خواهد شد.

«دکیمی»: بنابر اعلام شرکت کیمیدارو، سود سهامداران حقیقی که مالک یک تا ۳۰هرار برگه سهم دکیمی هستند، در آذر ماه ۱۴۰۰و سود سهامداران با تعداد سهم بیشتر تا دی ماه ۱۴۰۰به شماره حساب‌های اعلام‌شده آن‌ها واریز خواهد شد.

«دکپسول»: شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران، در سال مالی منتهی به ۹۹.۱۲.۳۰، برای هر سهم ۳,۷۹۳ریال سود محقق کرده ‌است که ۳,۵۴۵ریال از آن را ، بین سهامداران خود تقسیم خواهد کرد.

«وسپهر»: سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات سود سهام سال مالی منتهی به ۱۳۹۹.۱۲.۳۰ را از تاریخ ۱۴۰۰.۰۷.۰۷، به حساب‌های اعلام شده سهامداران حقیقی خود واریز خواهد کرد.

«هجرت»: شرکت پخش هجرت سود سهامداران حقیقی خود را از آذر ماه ۱۴۰۰، پرداخت خواهد کرد.

«پارسیان»: شرکت بیمه پارسیان اعلام کرد سهامداران حقیقی این شرکت می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۰.۰۸.۱۵، با مراجعه به کلیه شعب بانک پارسیان و ارائه کد ملی و کد بورسی، سود سود سهام سال مالی منتهی به ۱۳۹۹.۱۲.۳۰ خود را دریافت کنند. 

«غشاذر»: شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی اعلام کرد سود سهامداران حقیقی که در سامانه  سجام ثبت نام کرده‌اند در تاریخ ۱۴۰۰.۰۴.۱۵ و از طریق سامانه سجام به حساب آنان واریز خواهد شد.

صورت‌های مالی

«غگیلا»: شیر پاستوریزه پگاه گیلان، صورت‌های مالی ۱۲ماهه منتهی به ۱۳۹۹.۱۲.۳۰ را منتشر کرد. طبق این اطلاعیه، «غگیلا» طی یک سال گذشته ۱۲میلیارد و ۴۲۰میلیون تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که حاکی از افزایش ۶۴درصدی این مبلغ نسبت به سال گذشته دارد. به این ترتیب سود خالص هر سهم غگیلا ۶۲۱ریال رقم خورد.

پربیننده ترین افت ۱۰هزار واحدی شاخص کل / نمای میانی بورس(۱۲اردیبهشت) نقشه بورس (۱۳اردیبهشت) / افت ۶هزار واحدی شاخص کل گزارش بورس ١٢ اردیبهشت ۱۴۰۰ اگر سهام فولاد دارید، بخوانید (۱۲اردیبهشت) / فولاد مبارکه در صف فروش به نام سهام‌داران خرد به کام رانت‌خواران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها مطالبات و آورده نقدی سود سهامداران حقیقی مجوز افزایش سرمایه حساب های اعلام شده سال مالی منتهی شرکت از محل واریز خواهد شد تاریخ ۱۴۰۰ سود سهام بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟