Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مراسم  دکترسعیدرضا شاهمرادی مدیرکل اداره کل تجهیزات پزشکی کشور به همراه هیئت همراه از نزدیک در جریان خط تولید کیت‌های آزمایشگاهی و پروژه های آتی شرکت نویان نگین پارسیان قرار گرفتند.

 سعید رضا شاهمرادی در حاشیه این بازدید گفت:  باعث افتخار است که  شرکت نویان نگین پارسیان با  تولید کیت های هورمونی کشور را در این زمینه به خودکفایی رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر شاهمرادی با تاکید بر اینکه سلامت مردم را نمی توان معطل واردات گذاشت،گفت: اگر در حوزه های مختلف سلامت و برای مثال در بخش تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی متکی به واردات باشیم ممکن است در برخی مقاطع واردات به دلیل تحریم یا دلایل دیگر به مانع برخورد کند و سلامت هم‌وطنان با مخاطره مواجه شود.

وی اظهار کرد: علاوه بر این، در این بازدید با ظرفیت های خوبی در شرکت نویان آشنا شدیم که نشان می دهد این شرکت پیش بینی هایی در مورد توسعه تکنولوژی این کیت ها در کشور داشته و انتقال فناوری نوین تولید کیت های آزمایشگاهی با دستگاه های پیشرفته را با سرمایه گذاری قابل توجه در دستور کار قرار داده است.

 دکتر شاهمرادی یادآور شد: این فناوری و محصولات به دست آمده از آن علاوه بر بی نیاز کردن ایران از واردات کیت های نسل جدید، چشم انداز صادراتی را نیز در برابر کشور ما می گشاید و از این نظر نیز باید از مدیران و پرسنل این شرکت تقدیر کرد.

مهندس محمد صالحی مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان نیز در حاشیه این بازدید با استقبال از تشکیل قرارگاه و کارگروه های رفع موانع تولید در حوزه صنعت آزمایشگاهی بیان کرد: نقش اصلی این قرارگاه باید تثبیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت تولید تجهیزات آزمایشگاهی در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی  باشد چرا که تحریم های متعدد و ناجوانمردانه به ما ثابت کرد که برای رهایی از وابستگی تولیدکنندگان تکنولوژی محور بهترین راهکار هستند زیرا علاوه بر اشتغالزایی و تامین بازار کشور زمینه صادرات و ارزآوری را نیز فراهم می نمایند.

صالحی افزود  اگر سرمایه گذار، حمایت لازم را دریافت نکند و ورشکسته شود  دولت باید برای تامین محصولی که در کشور تولید می شد با صرف ارز از ذخایر ملی کشور آن را از کشورهای دیگر دریافت نماید که  این علاوه بر عقب ماندگی  در حوزه سلامت کشور، هزینه های سنگین مالی و جانی برای کشوردر بر دارد و این برخلاف منویات رهبری در اصول اقتصاد مقاومتی می باشد.

وی تصریح کرد:  این قرارگاه و کارگروه های ذیل آن در صورتی موفق خواهند بود که تمام فعالان مطرح حوزه صنعت آزمایشگاهی کشور را دعوت و گلوگاه ها و موانع تولید را از زاویه دید آنها مورد بررسی قرار دهند.

مهندس صالحی افزود: در مرحله بعد این موانع باید در این کارگروه ها تجزیه و تحلیل شده و خروجی این تحلیل ها به صورت راهکارهای عملی و قانونی رفع مانع، به ادارات و سازمان های مربوطه در دولت و دیگر ارگان ها تکلیف شود.

مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان در ادامه با اشاره به ظرفیت های صادراتی مناسب در منطقه در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی ، بیان کرد: استفاده از این ظرفیت ها برای ارزآوری به کشور نیازمند دستیابی به تکنولوژی نوین صنعت آزمایشگاهی است.

وی با تاکید بر این نکته که بازار تجهیزات آزمایشگاهی به صورت لحظه ای در حال تحول است و فناوری قدیمی در این بازار جایی ندارد، افزود: تولیدکنندگان کشور ما در نمایشگاه های خارجی تجهیزات آزمایشگاهی با نقطه ضعف بزرگی در این زمینه مواجه اند به این معنی که آنها فناوری نوین مورد تقاضا در بازار منطقه ای و بین المللی را در اختیار ندارند.

صالحی بیان کرد: برای مثال در بخش تست های تشخیصی آزمایشگاهی ، تولیدکنندگان ما هنوز در نمایشگاه ها به مشتریان، فناوری قدیمی و روش دستی را ارائه می کنند در حالی که این فناوری بیش از 20 تا 30 سال است که در کشورهای پیشرفته، جای خود را به روش های اتومات و فول اتومات بر پایه پلتفرم های مختلف همچون کمی لومینسانس داده است.

مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان افزود: طبعا خروجی این نمایشگاه ها برای تولیدکنندگان کشور ما در حوزه صادارت بسیار کم است چرا که در نمایشگاه های بین المللی آزمایشگاهی مثل نمایشگاه مد لب امارات یا نمایشگاه هایی که در اروپا برگزار می شود، مصرف کننده به آن دسته از تامین کنندگان گرایش دارد که کیت های تشخیصی یا تجهیزات آزمایشگاهی با فناوری نوین را در اختیار او قرار دهند.

وی با بیان این که شرکت نویان با انتقال فناوری نوین تجهیزات آزمایشگاهی زمینه ساز لازم برای ورود ایران به بازار صادراتی منطقه را فراهم کرده است، تصریح کرد: نگاه ما در صنعت آزمایشگاهی صرفا به بازار داخلی نیست و هدف گذاری صادراتی داریم.

صالحی ضمن تاکید بر این جمله که بدون حمایت دولت امکان توسعه این فناوری در کشور وجود ندارد، خاطر نشان کرد: امیدواریم تلاشی که در شرکت نویان در راستای خودکفایی داخلی توام با آینده‌نگری صادراتی انجام داده ایم با حمایت بخش دولتی و حاکمیتی، به بهترین نحو ممکن به ثمر بنشیند و محصول این تلاش نصیب نظام سلامت کشور و مردم شریف ایران اسلامی شود.

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید سازمان غذا و دارو صنعت سلامت شرکت نویان نگین پارسیان تجهیزات آزمایشگاهی صنعت آزمایشگاهی نمایشگاه ها فناوری نوین کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد