Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم گراوند روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این زمینه خط انتقال آب باغان در حال انجام است و با اجرای آن وضعیت آب ۲۸ روستای شهرستان جم پایدار می‌شود.

وی بیان کرد: تاکنون برنامه‌‏ای برای جیره‏‌بندی آب در استان بوشهر برای تابستان پیش رو وجود ندارد.

گراوند تاکید کرد: تلاش می‏‌شود با تامین آب از منابع مختلف از جمله احداث آب شیرین‎کن‎ها و کاهش هدر رفت با اصلاح شبکه و نشت‏‌گیری، مشکل کمبود آب آشامیدنی استان به کمترین میزان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر ادامه داد: اصلاح شبکه و خطوط انتقال در کنار همراهی خوب مردم در مصرف بهینه آب ظرفیتی است تا استان بوشهر به سمت جیره‌‏بندی آب نرود.

گراوند اضافه کرد: این استان اکنون پایلوت طرح نشت‌‏گیری شبکه آب در کشور است و در مرحله نخست به دلیل تامین بخشی از آب شامیدنی شهرهای بوشهر و کنگان از طریق آب شیرین کن، این طرح در این شهرها اجرایی شده است.

وی افزود: برای تامین هر مترمکعب آب از آبشیرین کن ۱۶تا ۱۷ هزار تومان اعتبار هزینه می‌شود که با توجه به این هزینه بالا می‌طلبد هدر رفت در شهرهای برخوردار از آب شیرین کن به کمترین میزان برسد.

گراوند گفت: چنانچه  احداث آب‏ شیرین‎کن‏‌ها براساس برنامه پیش برود و بخشی از آب شیرین‌کن‎های ۱۷ هزار و ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر وارد مدار ‎شوند به تامین آب پایدار کل استان کمک می‌کند.

برچسب‌ها بوشهر آب و فاضلاب توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر آب و فاضلاب توسعه روستایی بوشهر آب و فاضلاب توسعه روستایی اخبار کنکور آب شیرین کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم

ایسنا/بوشهر  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم و افزایش دوبرابری ظرفیت انتقال آب به این شهرستان خبرداد.

 ابوالحسن عالی گفت: خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم به طول ۹.۷ کیلومتر و با هفتصد میلیارد ریال اعتبار در دست احداث است.

وی بیان کرد: از مجموع عملیات پروژه یاد شده ۷.۷ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ میلیمتر چدن داکتیل و ۲ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ فولادی اجرا خواهد شد.

عالی ادامه داد: پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و در قالب پروژه جهاد آبرسانی در دست احداث است و براساس برنامه باید تا تیرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یادآور شد: در اجرا پروژه یاد شده تاکنون 400 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی در حال اجراست.

وی اظهار کرد: اتمام این پروژه در ارتقاء سطح کمی و کیفی آب شرب روستاهای شهر دیلم نقشی قابل توجه ایفا می‌کند و قادر است ظرفیت انتقال آب به این شهرستان را به دو برابر مقدار کنونی افزایش دهد لذا بر همین اساس تلاش می‌شود در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

عالی افزود: امید است با نقش‌آفرینی و مسئولیت‌پذیری بیشتر مشترکان دیلمی شاهد تقویت پایداری آب شرب در این مناطق باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخدام ۲۰۰ نفر در دهیاری‌های استان بوشهر
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است