Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@20:38:01 GMT

سقوط سهم اوپک از واردات نفت هند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۳۱۵۶

سقوط سهم اوپک از واردات نفت هند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، آمار منابع صنعتی و بازرگانی نشان داد مجموع واردات نفت هند در سال مالی منتهی به ۳۱ مارس به ۳.۹۷ میلیون بشکه در روز رسید که ۱۱.۸ درصد در مقایسه با سال پیش از آن کاهش داشت.

هند نفت بیشتری از آمریکا و کانادا خرید و در مقابل واردات این کشور از آفریقا و خاورمیانه کمتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور خرید نفت از اعضای اوپک را به حدود ۲.۸۶ میلیون بشکه در روز کاهش داد و سهم اوپک از واردات نفت هند از حدود ۸۰ درصد به ۷۲ درصد کاهش یافت که پایینترین سهم از سال مالی ۲۰۰۲-۲۰۰۱ هند به شمار می رود و پیش از این تاریخ آمار واردات نفت هند موجود نیست.

پالایشگاههای هند در حال متنوع کردن منابع واردات نفت هستند و در تجهیزات پالایشگاهی خود تغییرات لازم را صورت داده اند تا گریدهای نفتی ارزانتر را پالایش کنند اما فعالیت پالایشگاهی به دلیل شیوع پاندمی که تقاضا برای سوخت را کمتر کرده، دچار محدودیت شده است. تقاضای سالانه برای سوخت در هند در سال مالی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ برای نخستین بار در ۲۳ سال گذشته کاهش پیدا کرد و به پایینترین سطح از سال مالی ۲۰۱۷-۲۰۱۶ رسید.

سهم تولیدکنندگان خاورمیانه در سال مالی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ به حدود ۶۲ درصد در مقایسه با ۶۰ درصد در سال مالی پیش افزایش یافت زیرا پالایشگاههای هند تحت قراردادهای نفتی سالانه، متعهد شدند نفت بیشتری از این تولیدکنندگان خریداری کنند.

نفت آمریکا حدود هفت درصد و نفت کانادا ۱.۳ درصد از واردات نفت هند در سال مالی ۲۰۲۲-۲۰۲۰ در مقایسه با به ترتیب ۴.۵ درصد و ۰.۶۰ درصد در سال مالی پیش از آن را تشکیل داد.

عراق بزرگترین صادرکننده نفت به هند ماند و پس از آن عربستان سعودی و امارات متحده عربی در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. نیجریه با کنار زدن ونزوئلا، چهارمین صادرکننده بزرگ نفت به هند شد.

هند در مارس ۴.۳۹ میلیون بشکه در روز نفت وارد کرد که ۱۲ درصد بیشتر از فوریه بود زیرا پالایشگاهها تولیدشان را افزایش دادند. با این حال میزان واردات این کشور در مقایسه با مارس سال ۲۰۲۰ همچنان ۰.۵ درصد کمتر بود.

بر اساس گزارش رویترز، عراق در مارس بزرگترین صادرکننده نفت به هند بود و پس از آن عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آمریکا قرار گرفتند.

پربیننده ترین سونامی انرژی در انتظار ایران نخستین کلید طلایی برای نفت ایران داستان وکیوم باتوم و بورس کالا استفاده از کولر گازی در ادارات تهران ممنوع شد ورشکستگی آبی ابرچالش نسل‌های آینده / بحران بی‌پایان کم آبی در ایران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت هند واردات نفت هند سال مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • رشد 42درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سالهای گذشته بی نظیر است
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن