Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشت سازمان‌ بین‌المللی از رهبران اروپایی خواستند در اجلاس اتحادیه اروپا با رهبران هند که ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) برگزار می‌َشود، بررسی وضعیت نزولی حقوق بشر در هند را در اولویت بگذارند.

به گزارش ایسنا به نقل از ینی شفق، ۸ سازمان در بیانیه‌ای گفتند: " رهبران اروپایی باید دولت هند را تحت فشار قرار دهند تا سیاست‌های توهین‌آمیز و تبعیض‌آمیز خود را لغو کرده و فوراً تمام مدافعان حقوق بشر و دیگر منتقدانی را که بابت تحقق مسالمت‌آمیز حقوق خود از جمله آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز زندانی شده‌اند، آزاد کند".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه با تأکید بر اینکه مقامات هند قوانین و سیاست‌های تبعیض‌آمیزی را نیز علیه اقلیت‌ها وضع کرده‌اند، اعلام کرد دولت هند محدودیت‌های شدید و تبعیض‌آمیزی را نیز بر مناطق مسلمان‌نشین در جامو و کشمیر اعمال کرده است.

این سازمان‌ها افزودند، رهبران اروپایی باید صدای خود را پیدا کنند و به ابراز دغدغه‌های خود در نشست اجلاس بپردازند.

این بیانیه افزود، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن به جای آنکه به اشارات پوچ به "ارزش‌های مشترک حقوق بشر و دموکراسی" در بیانیه‌های مشترک اکتفا کنند، باید تعهد خود به حمایت از آن ارزش‌ها را نشان دهند و دولت هند را بابت نقض حقوق بشر، پاسخ‌گو کنند.

این بیانیه در مورد بحران جهانی کووید ۱۹ افزود، اروپا باید بر ارائه حمایت برای کمک به هند در راستای مقابله با کمبود جدی منابع دارویی و دسترسی به واکسن، متمرکز شود.

سازمان‌هایی که بیانیه داده‌اند شامل عفو بین‌الملل، همبستگی مسیحی در سراسر جهان، مدافعان خط مقدم، دیده‌بان حقوق بشر، کمیسیون بین‌المللی حقوق‌دانان، شبکه بین‌المللی همبستگی دالیت، فدراسیون بین‌المللی حقوق بشر و سازمان جهانی مبارزه با شکنجه هستند.

رهبران اتحادیه اروپا و هند ۸ مه از طریق ویدئو کنفرانس دیدار می‌کنند.

انتظار می‌رود در این نشست، رهبران اتحادیه اروپا همبستگی خود با هند در مبارزه جهانی علیه همه‌گیری را تکرار کنند.

هند تاکنون ۱۹ میلیون و ۹۵ هزار مورد مبتلا به کووید ۱۹، حدود ۲۱۹ هزار مرگ ناشی از این بیماری و بیش از ۱۶ میلیون و ۲۹ هزار مورد بهبود از بیماری را تأیید کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حقوق بشر هند اتحاديه اروپا اتحادیه اروپا بین المللی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «شی جین پینگ،» رییس‌جمهور چین امروز یکشنبه در یک سفر دو روزه به پاریس می‌رود و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش، او را برای کاهش عدم تعادل تجاری تحت فشار قرار می‌دهد و تلاش می‌کند او را متقاعد کند که از نفوذ خود بر روسیه درباره جنگ اوکراین استفاده کند.

سفر رییس‌جمهور پین در در زمان افزایش تنش های تجاری بین اروپا و چین انجام می‌شود و در چین شرایطی احتمالاً این اهداف ماکرون به ارحتی محقق نخواهد شد.

فرانسه از تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد صادرات خودروهای الکتریکی چین حمایت می کند و در ژانویه پکن تحقیقاتی را در مورد واردات براندی - که عمدتاً در فرانسه تولید می شود - آغاز کرد - اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی جویانه در میان مجموعه رو به رشد تحقیقات اتحادیه اروپا تلقی می شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه پیش از سفر شی جین‌پینگ، سفری که اولین بار پس از ۵ سال به اروپا انجام می‌شود گفت: «ما باید به فشار بر مقامات چینی ادامه دهیم تا تضمین‌های بیشتری در مورد مسائل تجاری به ما بدهند».

رییس‌جمهور در این سفر با امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه و اورسولا فون‌درلاین، رییس کمیسیون اروپا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اختلافات بین ۲۷ عضو اتحادیه اروپا - و به ویژه بین فرانسه و آلمان - توانایی آنها برای نفوذ بر چین را تضعیف می کند. منابع آگاه اعلام کردند که اولاف شولز، صدراعظم آلمان به مکرون و شی در پاریس نخواهد پیوست.

کد خبر 6096914

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • نشست خبری گروسی و رئیس سازمان انرژی اتمی آغار شد
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود