Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@22:51:59 GMT

وضعیت انتخابات به نفع لاریجانی تغییر می کند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۲۳۳۱

وضعیت انتخابات به نفع لاریجانی تغییر می کند؟

موضوعی که تا همین چند روز قبل و با قوت گرفتن احتمال  کاندیداتوری محمد جواد ظریف با اما و اگرهای فراوانی همراه شده بود. اما  این روزها و پس از انتشار جنجالی صوت محرمانه گفت و گوی ظریف و به حاشیه رفتن وی، کاندیداتوری لاریجانی آن هم نه از اردوگاه اصلاح طلبی بلکه از  شورای وحدت اصولگرایی بیش از هر زمانی قوت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه محمد رضا باهنر رئیس پیروان خط امام و رهبری و عضو شاخص شورای وحدت اصولگرایی  سیگنال هایی در خصوص احتمال کاندیداتوری لاریجانی برای شورای وحدت مطرح کرده است. او  در گفت و گوی اخیر خود با فردا با بیان این که  خط مشی شورای وحدت اصولگرایی با شورای ائتلاف تفاوت دارد، تصریح می کند که اگر لاریجانی اعلام آمادگی برای حضور در انتخابات کند، اسمش در لیست شورای وحدت قرار خواهد گرفت:« در کل شورای ائتلاف خیلی آبش با آقای لاریجانی در یک جوی نمی‌رود اما اگر زمانی آقای لاریجانی بیاید و بگوید من کاندیدا و نامزد هستم، می‌تواند جزو افرادی باشد که در شورای وحدت بررسی می‌شود.» .

باهنر در ادامه اظهارات اخیر خود، دفاع جانانه ای از چهره اصولگرایی لاریجانی کرده و معتقد است که رفتار لاریجانی در مجلس نه به خاطر تغییر رفتار سیاسی بلکه صرفا برای همدلی با دولت آقای روحانی بود. این چراغ سبز باهنر به لاریجانی اما با واکنش صریح منوچهر متکی همراه شد. سخنگوی شورای وحدت با حمایت قاطعانه از کاندیداتوری  رئیسی، در خصوص کاندیداتوری لاریجانی تصریح کرد که او کاندیدای شورای وحدت نیست و ادعای نامزدی او از این جریان دروغ پردازی های رسانه هاست! مصباحی مقدم دیگر عضو شورای وحدت اما همچون متکی مسئله کاندیداتوری لاریجانی و حمایت شورای وحدت از او را ، خیلی سفت و سخت رد نکرد و البته تاکید کرد که همچنان نظر این شورا و دبیرکل آن یعنی پور محمدی روی رئیسی است:« همان طور که قبلاً توسط بنده، آقای پورمحمدی و آقای متکی اعلام شده، اولویت جامعه روحانیت مبارز آقای رئیسی است... آقای پورمحمدی هیچ‌گونه اظهارنظری که از چنین گرایشی حکایت بکند (حمایت از لاریجانی)، نداشته است.» با این حال او هنوز نمی‌تواند نسبت به حمایت جریان اصلاحات اطمینان داشته باشد. وضعیت او در جبهه اصولگرایان نیز چنان نیست که بتواند به حمایت و پشتیبانی آنان دلخوش باشد.

در پی همین اوضاع است که روزنامه اصلاح‌طلب «اعتماد» امروز او را استخوانی در گلوی اصولگرایان توصیف کرده و از این می‌نویسد که « نه می‌توانند رابطه جریانی و جناحی‌اش با راست سیاسی را منکر شوند و از دایره «خودی‌ها» کنارش بگذارند، نه می‌توانند از حضورش در دایره راستگرایان استقبال و برایش فرش قرمز پهن کنند.»اعتماد در ادامه گزارش خود آورده است:  «آمدن یا نیامدن علی لاریجانی آن‌ طور که شنیده می‌شود به حضور یا نبود چند کاندیدای شاخص دیگر بستگی دارد. سیدابراهیم رئیسی، محمدجواد ظریف و اسحاق جهانگیری از جمله کسانی هستند که لاریجانی منتظر است تا ببیند تکلیف حضورشان در انتخابات چه خواهد شد. »  در هر حال اما عالم سیاست، عالم ممکنات است و هیچ بعید نیست که صف آرایی ها در دقیقه 90  دستخوش تغییرات فراوانی شود.

2323

کد خبر 1511540

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رقابت انتخاباتی علی لاریجانی محمدرضا باهنر کاندیداتوری لاریجانی شورای وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و سی و دومین نشست هیات عالی شورای وحدت با حضور حجت الاسلام پور محمدی، منوچهرمتکی محمدرضا باهنر، اسدالله بادامچیان، حجت الاسلام محمدجواد جلالی، نیره قوی و سایر اعضای هیات عالی برگزار شد.

سردار محسن رضایی نیز میهمان ویژه نشست فوق محسوب می‌شد.

در این نشست ابتدا منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ضمن ارائه توضیحاتی از تحرکات انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور، به برنامه‌های آتی شورا و آمادگی برای شروع مجلس دوازدهم اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام پورمحمدی بر اهمیت انسجام لازم در زمینه برگزاری انتخابات بامشارکت موثر مردم تاکید داشته و افزود: شورای وحدت با داشتن ده‌ها نماینده در مجلس دوازدهم باید نقشی موثر و مفید ایفا کرده و بدون شک برای دستیابی به این هدف، نمایندگان باید ارتباط مستمری با حوزه‌های انتخابیه خود داشته و زبان گویای مردم و مشکلات آنها باشند.

اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و محمدرضا باهنر نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و سپس گزارشی از سوی معاونت روابط عمومی و رسانه شورای وحدت در زمینه امور رسانه‌ای و تبلیغات نمایندگان نامزد این شورا در دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

محسن رضایی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نگاه به آینده در کشور، به بحران پیش رو در زمینه کهنسالی اشاره کرده و آن را مساله‌ای بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی مجلس دوازدهم را مجلسی مهم در دوره‌ای حساس از انقلاب تلقی کرده و افزود: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است زیرا در این برهه زمانی باید امید و نشاط را در جامعه تقویت کرده ودرحوزه اقتصاد، ریل گذاری انجام دهیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تلاش برای رفع ناکارآمدی‌های موجود را یک سیاست اساسی در مجلس پیش رو ارزیابی کرده و به سیره حضرت امام خمینی در رابطه با ایجاد احزاب و تشکل‌ها اشاره کرد.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، شخص محوری را آفت جامعه سیاسی دانسته و اعلام کرد این مسیر پاسخگوی نیازهای امروز ما نیست. مردم در انتخابات اخیر مجلس از شخص محوری عبور کرده و به این شرایط می‌توان به چشم یک فرصت نگریست.

سردار رضایی همچنین خاطر نشان کرد: شورای وحدت یک اتفاق مبارک است که باید تداوم یافته و به سمت آینده حرکت کند زیرا ما در جامعه سیاسی ایران از عقلانیت فردی خوبی برخورداریم اما در حوزه عقلانیت جمعی، ضعیف هستیم. وی همچنین عملیات وعده صادق را یک رویداد مهم ارزیابی کرده و آن را ناشی از اداره شایسته امور توسط رهبری دانست.

دبیر ستاد اقتصادی دولت سیزدهم، در پایان سخنانش تاکید کرد مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

در ادامه، منوچهر متکی دبیر اجرایی و سخنگوی شورای وحدت ضمن تاکید بر اهداف این شورا در رابطه با ایجاد تحول، این موضوع را وظیفه اساسی نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم ارزیابی کرد.

کد خبر 6099372 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد