Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@23:36:18 GMT

احداث سه سد در استان اردبیل بزودی آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۲۳۳۶

احداث سه سد در استان اردبیل بزودی آغاز می‌شود

عباس  جنگی مرنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مناقصه انتخاب پیمانکار احداث سد کله سر از طریق فراخوان عمومی انجام شده و با دریافت اولین بخش از اعتبارات مصوب قانون بودجه سال ۱۴۰۰عملیات اجرایی این سد شروع می‌شود.

وی اضافه کرد: سد کلاسر بعد از سال‌ها بلاتکلیفی به شکل یک سد معیشتی قابلیت اجرا دارد و مصمم به تعیین تکلیف این پروژه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگی مرنی درباره تکمیل مطالعات سدهای سینه‌سر و توسانلو در حوزه آبریز رودخانه مرزی بالهارود گفت: اعتبار اولیه به میزان ۱۱۰ میلیارد ریال از سوی شرکت آب منطقه ای اردبیل، سازمان برنامه و بودجه کشور و مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه برای این ۲ سد و همچنین تکمیل سد کلاسر در سال ۱۴۰۰ پیشنهاد  و تصویب شده است.

وی با بیان اینکه اینکه سد عمارت با تخصیص اعتبارات لازم تا پایان سال  آبگیری می‌شود افزود: مبلغ یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار مالی توسط سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل سدهای مخزنی عمارت و تازه‌کند و نیز هزار میلیارد ریال فاینانس بنیاد مستضعفان و جانبازان برای سد عمارت اختصاص یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل افزود: پروژه احداث سد عمارت شهرستان انگوت با پیشرفت فیزیکی ۹۳ درصد به مرحله تکمیل رسیده و عملیات اجرایی این سد توسط پیمانکاران این شرکت ادامه دارد و در صورت تامین اعتبار لازم در زمان مقرر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهارکرد: سد عمارت بزرگترین سد در حال احداث  استان اردبیل است که ۱۸۲ میلیون مترمکعب حجم مخزن دارد.

جنگی مرنی ساماندهی رود خانه بالهارود گرمی را یادآور شد و گفت: ۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات مدیریت بحران کشور برای ساماندهی رودخانه مرزی بالهارود اختصاص یافته که ساماندهی آن در دست اجرا است.

وی گفت: همچنین مرمت و بازسازی کانال آب‌آور سد گیلارلو گرمی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد علوی در دستور کار این شرکت می باشد.    

 تاکنون ۱۰ سد مخزنی بزرگ و ۴۲ سد مخزنی کوچک در استان اردبیل احداث شده است.             

برچسب‌ها آبیاری اردبیل اعتبار شرکت آب منطقه ای اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آبیاری اردبیل اعتبار آبیاری اردبیل اعتبار شرکت آب منطقه ای اردبیل اخبار کنکور میلیارد ریال سد عمارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • آغاز «مرگ با طعم نسکافه» در عمارت نوفل‌شاتو
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز می‌شود؛ تدارک یک میلیون رزمنده
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند