Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قلیان گفت: واکسیناسیون کادر پزشکی انجام شده و اکنون افراد بالای ۸۰ سال در اولویت تزریق واکسن هستند. درحال فراخوان آنها هستیم و افرادی که از طرف دانشگاه با آنها تماس برقرار نشده است می توانند با سامانه ۱۹۱ تماس گرفته و خود را معرفی نمایند.

دکتر مهدی قلیان اول در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین درخصوص وضعیت تزریق واکسن ضدکرونا درشهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: میزان حجم واکسن کرونا از زمان ارائه تا ۱۲ اردیبهشت که توسط این دانشگاه دریافت شده بود، ۹۴ هزار دوزبوده که به تازگی بیش از ۵۰ هزار دوز دیگر تحویل این دانشگاه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حساب مجموعا حدود ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از ابتدای توزیع تاکنون دریافت کرده ایم.

وی ادامه داد: باتوجه به آمار و اطلاعاتی که از وزارت بهداشت به ما داده شده است، از این به بعد کار واکسیناسیون در روال طبیعی خود قرار خواهد داشت و مطابق برنامه بدون توقف ادامه پیدا خواهد کرد. واکسیناسیون شامل تمامی گروه های سنی با رعایت اولویت ها خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیش از ۴۵۰ هزارنفر در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالای ۶۰ سال سن دارند. از این تعداد ۶۰ هزار نفر بالای ۸۰ سال سن دارند که واکسیناسیون آنها در حال انجام است. حتی در روزهای تعطیل نیز مراکز تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی باز بوده و کادر پزشکی درحال واکسیناسیون افراد هستند.

وی در پاسخ به این سوال که افراد اولویت داری که شرایط تزریق واکسن را داراهستند چگونه شناسایی و مشخص می شوند، بیان کرد: تاکنون برخی افراد به دلایل مختلف از جمله بیماری های دیابتی یا فشارخون و... به مراکز بهداشتی زیر نظر این دانشگاه مراجعه کرده اند. برای آنها پرونده بهداشتی تشکیل شده است و مشخصات آنها دراختیار ما قرار دارد. آنها طبق نوبت و باتوجه به محل سکونت خود به نزدیکترین مرکز تزریق واکسن کرونا معرفی شده تا واکسیناسیون آنها انجام شود.

وی افزود: ممکن است افرد دیگری نیز وجود داشته باشند که تاکنون پرونده پزشکی برای آنها تشکیل نشده باشد و به همین دلیل نمی توان از طرف دانشگاه علوم پزشکی باآنها تماس گرفت. این افراد و یا بستگان آنها می توانند با سامانه ۱۹۱ تماس حاصل کرده تا اشخاص اولویت دار درنوبت واکسیناسیون قرار گیرند.

دکتر قلیان با بیان اینکه واکسیناسیون پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور کامل انجام شده است، ابراز داشت: اگر کسی هم واکسن نزده باشد دو دلیل داشته است. یا به بیماری کرونا مبتلا بوده و یا تمایل به زدن واکسن نداشته است. در بخش خصوصی نیز عده زیادی از پزشکان و شاغلان در آن بویژه افرادی که در سطح یک درمان بوده اند واکسینه شده اند. افراد دیگر نیز فراخوان شده و در حال راستی آزمایی هستند.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت افراد واکسن زده، پس از واکسیناسیون چگونه بوده است، عنوان کرد: این سوال بسیار کلی است و نمی توان اینگونه آن را مورد بررسی قرار داد. واکسن ها، کارآزمایی بالینی و سه مرحله مورد تایید سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارویی ایران را گذرانده اند. بنابراین می توان به واکسن ها اعتماد کرد. اما نمی توان به طور قطع بیان کرد که این واکسن ها صددرصد ایمنی به همراه خواهند داشت و یا اینکه چه زمانی ایمنی کامل برقرار خواهد شد. اما براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، اکثر واکسن های موجود بیش از ۷۰ درصد ایمنی را باخود به همراه خواهند داشت.

وی درخصوص فوت یکی از دکترهای شاغل در بیمارستان های مشهد و ارتباط آن با واکسن کرونا خاطرنشان ساخت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر فوت افراد براثر تزریق واکسن کرونا نداشته ایم و خبری به دست ما نرسیده است. اگر فردی بر اثر تزریق واکسن جان خود را از دست بدهد اولین نفری که خبردار شده و از او سوال خواهد شد خودم هستم. تاکنون هیچ گزارشی در این زمینه نشده است و نمی توانم این شایعه را تایید کنم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا دوز اولویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق واکسن واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور