Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت ۱۰۰ روز از آغاز دوره جدید ریاست‌جمهوری ایالات‌متحده، بی‌تردید دستگاه رهبری جو بایدن تاکنون مدیریتی «عادی‌تر» (دست‌کم با توجه به سابقه) از دونالد ترامپ ارائه کرده است اما هواداران ترامپ، می‌گویند که روش متفاوت او با سبک معمول مدیریت، دقیقا همان چیزی است که در چهل‌وپنجمین رئیس‌جمهور آمریکا می‌پسندیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، از بایدن خواسته شده است اقدامات قاطعانه‌تر و بیشتری اجرا کند. در مجموع، انتظارات هواداران حزب دموکرات کمتر است اما بسیاری از آن‌ها هم بازگشت به «شرایط عادی» را کافی نمی‌دانند

 به نوشته ایندیپندنت، این شکاف که با چهار سال ریاست‌جمهوری ترامپ تشدید شده، به صورت بخشی از ماهیت جامعه آمریکا درآمده است. این امر در نظرخواهی اخیر شبکه سی‌ان‌ان در مورد قوانین و مقررات حاکم بر انتخابات (نظرات در مورد نتیجه رقابت های سال ۲۰۲۰) مشهود بوده است. اخیرا تعدادی از ایالات تحت کنترل جمهوری‌خواهان درصدد تغییر قوانین انتخاباتی و اعمال محدودیت بر روند رأی‌گیری برآمده‌اند. ایالت مونتانا به تازگی لایحه محدودیت‌های مرتبط با اخذ رأی را تصویب کرده و فلوریدا، آریزونا و تگزاس نیز در همین راه گام بر می‌دارند. 

نتیجه نظرخواهی سی‌ان‌ان نشان می‌دهد که ۴۶ درصد کسانی که در آن شرکت کرده‌اند، معتقدند که قوانین (انتخابات) به اندازه کافی سختگیرانه نیست تا از آرای تقلبی جلوگیری کند. اما ۴۵ درصد دیگر در تضاد با این نظر گفته‌اند اگر قوانین بیش از حد سختگیرانه باشد، رأی دادن برای مردم مشکل خواهد شد. این گروه باید بدانند که ایالاتی چون دلاور، کنتاکی، ویرجینیا و واشنگتن که در متن انتخابات کمتر رقابتی هستند، قصد دارند مقررات حاکم بر انتخابات و اخذ رأی را بیش از پیش ساده کنند.

با نگاه به وابستگی‌های حزبی، این تصویر روشنتر می‌شود: ۷۶ درصد دموکرات‌ها می‌گویند که رأی دادن روندی مشکل است اما ۸۷ درصد جمهوری‌خواهان معتقدند که مقررات حاکم بر آن باید سختگیرانه‌تر شود.

پاسخ شرکت‌کنندگان در نظرخواهی به این سئوال که «آیا بایدن با آرای مشروع به ریاست‌جمهوری رسید؟» از این هم بیشتر جالب توجه است. ۹۷ درصد دموکرات‌ها معتقدند بایدن با آرای قانونی و مشروع در انتخابات پیروز شده است. این رقم در میان رأی‌دهندگان مستقل به ۶۹ درصد افت می‌کند. اما ۷۰ درصد جمهوری‌خواهان می‌گویند آرای مشروع بایدن برای انتخاب او به ریاست‌جمهوری، کافی نبوده است.

هری اِنتِن، تحلیلگر سی‌ان‌ان این آمار را «احمقانه» و «مجنون‌وار» خوانده و گفته که واضح است که حزب جمهوری‌خواه، همچنان حزب ترامپ است. او می‌گوید اگر از رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه بپرسید چه کسی در صدر نامزدی انتخابات سال ۲۰۲۴ قرار دارد، ترامپ همچنان بیشترین محبوبیت را به دست خواهد آورد.

به نظر نمی‌رسد که این موضوع دلیلی واقعی برای نگرانی باشد زیرا دست‌کم نتیجه انتخابات (ریاست‌جمهوری) تائید شده است، اما این سئوال مطرح است که چقدر طول خواهد کشید تا زخم‌های سیاسی چهار سال گذشته التیام یابد و آیا هرگز التیام خواهد یافت؟

ممکن است ترامپ بسته به این که می‌خواهد چه بکند (از هنگام ترک کاخ سفید نسبتا آرام بوده است)، تا دو سال دیگر جایگاهش را در میان مردم از دست داده باشد اما مسائلی که پیرامون انتخابات و رأی‌گیری وجود دارد، از میان نخواهد رفت و بی تردید با توجه به نتایج انتخابات ماه نوامبر گذشته، حزب جمهوری‌خواه زخم‌خورده است.

ممکن است این مسائل تنها گوشه‌ای از مشکلات بنیادی‌تر باشد. چه معضلات دیگری پیرامون این شکاف دو حزبی را گرفته است؟ روشن است که روند شکاف در جامعه آمریکا بسیار پیش‌تر از انتخاب ترامپ به ریاست‌جمهوری آغاز شده بود اما دوره چهار ساله او، این شکاف را به ویژه در برخی زمینه‌ها، عمیق‌تر کرد.

این نکته‌ای است که قانونگذاران هردو طیف سیاسی باید زیر نظر داشته باشند؛ زیرا احتمال دارد این موضوع در شکل سیاسی آمریکا در سال‌های آینده، عاملی تعیین کننده باشد. آیا می‌توان اوضاع را عوض کرد یا این راهی است که آمریکا دیگر در آن قدم گذاشته است؟/ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست فوق العاده هیات رییسه فدراسیون انجمن‌های ورزشی روز شنبه برگزار شد. این نشست به ریاست نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون و با حضور حمیدرضا غزنوی نایب رییس، مهدی سلاطی سرپرست دبیری فدراسیون، سهراب آزاد، سلامی، امیر غریبلو و چشمی بازرس فدراسیون برگزار شد.

در این جلسه تاریخ پیشنهادی برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون انجمن‌های ورزشی تعیین شد و مقرر شد که این تاریخ به وزارت ورزش و جوانان ارائه و پیشنهاد شود.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد انتخابات ریاست فدراسیون روز ۳۰ خرداد سال جاری برگزار خواهد شد.

بررسی حضور سه رشته سپک تاکرا، فلوربال و جوجیتسو در مسابقات ایندورگیمز(داخل سالن آسیا)، میزبانی ایران از مسابقات سپک تاکرای آسیا در شهریور و بیس بال غرب آسیا در مهرماه ۱۴۰۳ و همچنین بازگشت رشته‌های آبی اسکی روی آب، جت اسکی و موج سواری به فدراسیون انجمنهای ورزشی و اضافه شدن انجمن ماهیگیری به فدراسیون از دیگر موارد قابل بحث در این نشست بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از کاندیداها از بهمن ۱۴۰۱ آغاز شد و تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی نیز در اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام شد. بر اساس آنچه که در جلسه هیات رییسه فدراسیون انجمن‌های ورزشی مورد بررسی قرار گرفت مقرر شد مجمع انتخاباتی این فدراسیون در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شود. برای حضور در این انتخابات ۱۰ نامزد نام نویسی کرده بودند.

کد خبر 6090740

دیگر خبرها

  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟