Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@02:49:20 GMT

احیای 60 واحد تولیدی و اشتغالزایی برای 2 هزار نفر

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۵۸۶۷

احیای 60 واحد تولیدی و اشتغالزایی برای 2 هزار نفر

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی  در دیدار با اعضای خانه کارگر اظهار کرد: کارگران بسیار زحمتکش هستند و باید به امنیت شغلی آنها توجه شود.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از کارگر و توجه به مشکلات این قشر افزود: در انجام امور برای رفاه کارگران نباید کوتاهی کرد و در این خصوص ارگان مربوطه باید تلاش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار زنجان گفت: در همه سیستم‌های دنیا، ارزشمندتر از منابع انسانی وجود ندارد و هرکس در عمل به آن توجه کرده موفق است، چرا که تولید با نیروی انسانی معنا و مفعوم دارد.

حقیقی با بیان اینکه باید ارتباط بین کار فرما و کارگر تقویت شود، تصریح کرد: اختلافات بین دو  باید به کمترین حد ممکن خود برسد  و مکمل هم باشند. 

وی  افزود: اشتغالزایی در جامعه از ارزش بالایی برخوردار است، یعنی حتی اگر برای یک روستایی هم شغل ایجاد شود، ارزش آن بیشتر از میلیاردها سرمایه‌گذاری است.

استاندار زنجان با بیان اینکه حجم سرمایه‌گذاری تسهیلات در استان زنجان از 8 هزار و ۹۴ میلیارد تومان در سال ۹۷ به  ۱۸ هزار و۷۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسیده است، ابراز داشت: تسهیلات پرداختی در استان ۶ میلیارد تومان  است. 

 حقیقی تاکید کرد: طی دهه فجر سال گذشته حدود  ۹ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان پروژه  در استان زنجان افتتاح و برای ۶ هزار نفر اشتغال ایجاد شد.

وی با بیان اینکه از سال ۹۷ تاکنون ۶۰ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل در استان احیا شده است، گفت: با فعال شدن این واحدها برای  ۲ هزار نفر اشتغال ایجاد شد. 

استاندار زنجان به رفع مشکلات نخ‌تایر و ترانسفور اشاره کرد و گفت: مشکلات این  دو واحد تولیدی بزرگ رفع شد و طی دو سال گذشته هم واحد تولیدی و صنعتی در استان تعطیل نشده است. 

حقیقی بر لزوم به‌کارگیری نیروهای بومی در واحدهای تولیدی و صنعتی در استان تاکید کرد و افزود: تنها خواسته من از کارفرمایان، جذب نیروهای بومی است و باید جذب نیروهای بومی در استان به طور کامل عملیاتی شود و همه کارفرمایان بدانند که جذب نیروی بومی خط قرمز من است.

کارگران نیروهای ارزشمند عرصه تولید هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به همت و حمایت واحدهای تولید لوازم بهداشتی و سلامتی استان از جمله واحدهای تولید مواد ضدعفونی و ماسک و دیگر اقلام مورد نیاز، اظهار داشت: با ارائه‌ اقلام بهداشتی به واحدهای تولیدی استان، شرایط کار و پیشگیری از ابتلا به کرونا در آن‌ها تسهیل شده و نبض تولید از کار نیفتاد.

محمدرضا یوسفی همراهی کادر درمان استان و اقدامات پیشگیرانه خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی و صنعتی را با جامعه‌ کار و کارگر استان مهم ارزیابی کرد و گفت: تک تک افراد جامعه و کارگاه‌های تولیدی باید برای قدرشناسی و همکاری با کادر درمان استان و خانه‌های بهداشت کارگری با جان و دل بکوشیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان،  با بیان اینکه نیروی کار به عنوان نیروی مولد عرصه‌ تولید باید مورد احترام و حمایت باشد، افزود: همه‌ روز و هفته‌های ما روز کار و کارگر است و کارگران به عنوان نیروهای ارزشمند عرصه‌ تلاش و تولید، چرخ تولید و پیشرفت کشور را می‌چرخانند و جا دارد در هر مجموعه و شرایطی ارج ببینند و تقدیر شوند.

وی، همچنین مدیران را به عنوان افسران آگاه و اثرگذار در بهتر شدن اوضاع اقتصادی کشور برشمرد و گفت: با ترسیم چشم‌انداز درست و افق‌های روشن توسط این افسران، باید به سمت قله‌های پیشرفت حرکت کنیم و از قافله‌ جهانی عقب نمانیم.

یوسفی ادامه داد: شرایط حال حاضر کشور با وجود تحریم‌های ظالمانه و شیوع بیماری همه گیر کرونا که بسیاری از فعالیت‌ها را تحت الشعاع خود قرارداده است، تمام افراد را به نوعی درگیر ساخته و در یک جنگ تمام عیار بسر می‌بریم.
وی ادامه داد: در شرایط مذکور کارگران زحمت کش که نیروهای مولد جامعه محسوب می‌شوند و سرمایه‌های بی بدیل و ارزشمند کشور هستند و در این جنگ تمام عیار مردانه ایستادگی کرده و با ایثار و از خودگذشتگی خطوط تولید را حفظ و برای پیشرفت و توسعه کشور و ساختن ایرانی آباد کوشش می کنند.

انتهای پیام/73005ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان اشتغال تولید منابع انسانی فتح الله حقیقی حمایت تولیدی و صنعتی میلیارد تومان واحدهای تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل