Web Analytics Made Easy - Statcounter

"دونالد" ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از راه‌اندازی یک "وب‌پیچ" با قابلیت همرسانی با دیگر رسانه‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش عصرایران، این خبر درست یک روز قبل از اعلام رسمی هیئت نظارت فیس بوک درباره ادامه تعلیق یا لغو بستن حساب کاربری ترامپ منتشر شد.

حساب های توییتری و فیس بوکی ترامپ پس از حمله طرفداران او به کاخ کنگره به حالت تعلیق درآمد و بسیاری او را محرک حمله به ساختمان کنگره اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرفدارن ترامپ در 6 ژانویه گذشته و پس از چند پست توییتری رئیس جمهور پیشین امریکا به ساختمان کنگره حمله کردند.

نمایی از پیج رسانه‌ای دونالد ترامپ

صفحه ترامپ در رسانه اجتماعی تازه تاسیس با عکس کوچکی از او در گوشه آن ظاهر می‌شود. ترامپ در این تصویر به عنوان چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا روی میز کوچکی در کاخ سفید در حال نوشتن است. روی این پیج که سبک و سیاقی قدیمی مانند صفحات وبلاگ دارد نوشته شده "از روی میز دونالد جی. ترامپ".

گاردین در این باره نوشت: یک ویدئوی آرشیوی در این پیج از ممنوعیت دسترسی ترامپ از توئیتر، تصاویری از او در باشگاه  گلف "مار- ئه- لاگو" (مارالاگو) در ایالت فلوریدا و دسکتاپ او را نشان می‌دهد و عبارت "جایی برای صحبت ایمن و آزادانه. مستقیم از روی میز دونالد ترامپ" روی یکی از پست های این صفحه دیده می‌شود.

ترامپ در زیر این پست جمله‌ای را خطاب به "لیز چنی" جمهوری‌خواه مطرح کرده و از او با  لفظ "جنگ‌افروز" بزرگ یاد کرده است.

"لیز چنی" از جمهوری‌خواهانی بود که پس از حمله طرفداران ترامپ به کنگره خواستار استیضاح ترامپ شد. او به دلیل دروغ خواندن ادعاهای ترامپ برای پیروزی در انتخابات 2020  مورد انتقاد شدید طرفداران وفادار ترامپ قرار گرفت.

امکانات موجود در این رسانه امکان پسندیدن پست‌ها و همرسانی پست و مطالب آن در فیس بوک و توئیتر را می‌دهد. اما گزینه‌ای برای پاسخ دادن از رسانه های دیگر در رسانه ترامپ وجود ندارد.

روی یک پست پیج ترامپ نوشته شده "جایی برای صحبت امن و ازاد"

بازدیدکنندگان همچنین با "ثبت نام" می‌توانند از اتفاقات درون این پیج با خبر شوند. بنابراین فعالیت های ترامپ مستقیما وارد "صندوق‌" دریافت آنها می‌شود. شاید تعجب آور نباشد اما گزینه‌های "خرید" و "مشارکت مالی" به صورت برجسته‌ای در این صفحه به چشم می‌خورد.

در انتهای این صفحه آمده است که هزینه‌های این پیج به صورت مشترک توسط کمیته های "آمریکا را حفظ کنید" و "دوباره آمریکا را با شکوه کنیم" تامین می‌شود.

پس از رونمایی از این وبسایت در روز سه شنبه، پس از رونمایی از این پیج اظهار نظر های تمسخر آمیز در دیگر شبکه‌های اجتماعی اوج گرفت.. بسیاری بازگشت دونالد ترامپ به رسانه‌های اجتماعی را مدیون سیستم قدیمی مانند "بلاگر" دانستند که در سال 1999 راه اندازی شده است. در کل قدیمی بودن فضای این پیج باعث نظرات زیادی را در رسانه‌های اجتماعی دیگر شده است.

اما "جیسون میلر" مشاور ارشد آقای ترامپ در توییترش توضیحاتی در این باره ارائه کرد.

او که در ماه مارس گفته بود رسانه اجتماعی ترامپ یک "سکوی تازه بزرگ خواهد بود" در توییتر نوشت: وبسایت ترامپ مرجع خوبی در باره دریافت اطلاعات از دوره اول ریاست‌جمهوری اوست اما بستر و شکل آن شبیه رسانه‌های جدید اجتماعی نیست. وی افزود: در آینده اطلاعات بیشتری در مورد اطلاعات و شکل و محتوای سایت ارائه می‌کنیم.

 تصویری از ترامپ در کاخ سفید در نوامبر 2020

توییتر پس از حمله طرفداران ترامپ به کاخ کنگره و نقض قوانین مربوط به خشونت اعلام کرد که حساب کاربری او را به صورت همیشگی بسته است. حساب توییتری ترامپ در زمان ریاست جمهوری وی بیش از 88 میلیون فالوئر داشت.

یوتیوب نیز اعلام کرده که زمانی حساب ترامپ را دوباره فعال خواهد کرد که تهدید "خشونت در جهان واقعی" کم شده باشد.

انتظار می‌رود فیس‌بوک در تصمیم امروز خود از تعلیق دائمی یا لغو تعلیق حساب کاربری ترامپ خبر دهد.

اگر نظر هیات درباره بازگشت ترامپ به فیس‌بوک مثبت باشد، فیسبوک هفت روز وقت دارد حساب او را فعال کند.

با این حال ترامپ پس از ترک کاخ سفید و اقامت خود خواسته در باشگاه خصوصی گلف "مار ئه لاگو" در "پالم بیچ" فلوریدا برای روزنامه‌نگاران خبرنامه مطبوعاتی ارسال کرده است و از فعالیت باز نمانده است.

این خبرنامه‌ها با حروف بزرگ و غلط های املائی یادآور توییت‌های وی هستند.

بیشتر بخوانید: ترامپ شبکه اجتماعی خودش را راه‌ انداخت پایان حکومت توئیتری ترامپ و آغاز زمامداری شبکه‌های اجتماعی ترامپ: در آمریکا آزادی رسانه نداریم لینک کوتاه: asriran.com/003Hb5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید