Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سابق نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان با ابراز مخالفت نسبت به خروج نیروهای خارجی گفت که این اقدام سبب پایان دادن به جنگ افغانستان نمی‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «دیوید پترائوس» فرمانده سابق نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان درباره آغاز روند خروج نظامیان خارجی از این کشور و تاثیر آن بر تامین صلح گفت که این اقدام سبب پایان دادن جنگ افغانستان نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پترائوس به «فرانس 24» گفت: این اقدام به جنگ بی‌پایان در افغانستان پایان نمی‌دهد، خروج تنها به دخیل بودن نظامیان آمریکایی و ائتلاف در این جنگ پایان می‌دهد.

وی با ضروری دانستن ادامه حضور نیروهای خارجی در افغانستان افزود: نگران هستم که 2 یا 3 سال آینده از خارج کردن نیروهایمان از این کشور پشیمان شویم.

رئیس سابق سازمان سیا ادامه داد: اگرچه ما همواره می‌گوییم که جنگ افغانستان راه‌حل نظامی ندارد اما طالبان به این باور ندارد و حملاتش را تشدید کرده است.

پترائوس همچنین اظهار داشت: ما شاهد هیچ شواهد محسوسی نبودیم که طالبان مایل است القاعده را طرد کند، فکر نمی‌کنم که طالبان قرار است ماموریت مبارزه تروریسم ما را برای ما انجام دهد.

معاون اشرف غنی: خروج نیروهای خارجی فرصت است/ جنگ طالبان مشروعیت نداردانتقال سامانه راکتی «هیمارس» به افغانستان به بهانه خروج نیروهای آمریکاییبلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیستدرخواست ناو هواپیمابر به بهانه خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان

نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» چندی قبل فاش کرد که تصمیم جو بایدن برای خروج کامل و بدون قید و شرط نیروها از افغانستان مورد مخالفت ژنرال‌های ارشد آمریکایی قرار دارد.

براساس گزارش این نشریه، بایدن حدود ده روز پیش از اعلام رسمی خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان، نشستی را در کاخ سفید برگزار کرد تا مقامات ارشد نظامی را در جریان تصمیم خود قرار دهد.

گزارش می‌افزاید که مقامات نظامی آمریکا تلاش داشتند تا خروج کامل نیروها از افغانستان را مشروط کنند اما بایدن متقاعد نشد و تاکید کرد که همه نیروها باید تا بیستمین سالگرد 11 سپتامبر (20 شهریور) افغانستان را ترک کنند.

انتهای پیام/.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار آمریکا اخبار افغانستان طالبان اخبار آمریکا اخبار افغانستان نیروهای آمریکایی جنگ افغانستان خروج نظامی خروج کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دره نیزار همانطور که از نامش پیداست، نیزار به معنای واقعی بوده که در برابر سیلاب های گاه و بی گاه شمال غرب تهران نقش سدی را ایفا کرده که البته مقاومت آن‌چنانی و به معنای امروزی نداشته است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خان درباره حدود این دره تاریخی می گوید: «دره نیزار از پایین‌دست امامزاده عینعلی‌زینعلی (ع) شروع می شد و تا نهر طرشت ادامه داشت. این دره تا ۵۰ سال قبل دست‌نخورده باقی مانده بود تا اینکه در طرح گسترش پایتخت از بین رفت و بوستان نهج‌البلاغه را روی بقایای آن ساختند. دره نیزار برای اهالی طرشت اهمیت فراوانی داشت، چون مسیر عبور آبی بود که چرخ های آسیاب کهک را به حرکت درمی‌آورد و در ادامه باغ های روستای طرشت را آبیاری می کرد.»

اواسط دهه ۳۰ که نیروهای بیگانه در خیابان ها و حتی در آسمان تهران جولان می دادند خبر سقوط هواپیمای آمریکایی در دره نیزار پایتخت‌نشین ها را غافلگیر کرد. لطفعلی‌خانی درباره این حادثه تاریخی می گوید: «در دهه ۳۰ که تقریبا شروع حکومت پهلوی دوم بود، آمریکایی‌ها در پوشش کارمندان «اداره اصل چهار» در تهران فعالیت می کردند. در همان روزها هواپیمای حامل کارکنان اداره اصل چهار که مدام از آسمان محدوده طرشت عبور می کردند در دره نیزار سقوط کرد و صدای انفجار آن اهالی را به این مکان کشاند. چند روز بعد معلوم شد که دو آمریکایی در این حادثه کشته شده‌اند و جسد آنها در آتش سوخته است. بعد از این ماجرا دره نیزار هم به عنوان مکانی که هواپیمای آمریکایی در آن سقوط کرده به شهرت رسید.»

جوان های طرشتی روی سنگ یادبود قربانیان آمریکایی نشسته اند.

اواخر دهه ۳۰ و مدتی بعد از سقوط هواپیمای آمریکایی، بنای یادبود آنها در دره نیزار نصب می شود، اما سنگ‌نوشته ای که نام سرنشینان هواپیمای آمریکایی و تاریخ دقیق حادثه روی آن حک شده بود در طرح ساخت بوستان نهج‌البلاغه از بین رفت و دیگر هیچ رد و نشانه‌ای از هویت کشته‌شده‌های تاریخی‌ترین حادثه دره نیزار به جا نماند.

کد خبر 846571 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض آمریکایی نیرو‌های نیابتی ایران هستند!
  • ادعای تحلیلگر آمریکایی درباره دانشجویان معترض: نیروهای نیابتی ایرانند! | فیلم
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟
  • ببینید | تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض، نیروهای نیابتی ایران هستند!
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع