Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، علی اکبری مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: امسال در مجموع، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار اصلاح و توسعه باغ‌های میوه را در دستور کار داریم که از این میزان ‏بیش از چهار هزار هکتار عملیات اصلاح و بهسازی و هزار و ۵۰۰ هکتار طرح توسعه و جایگزینی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح متناسب با شرایط اقلیمی، خاک، میزان آب در دسترس و همچنین صنایع فرآوری موجود در هر ‏منطقه، باغ‌های جدید توسعه یافته یا جایگزین می‌شود. ‏

اکبری با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در توسعه باغ‌ها با توجه به محدودیت منابع آبی، گفت: توسعه باغ‌های زیتون و خشکبار مانند پسته و ‏فندق با توجه به مصرف بهینه آب نسبت به سایر محصولات در اولویت بالاتری قرار خواهند داشت. ‏

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: از طرح‌های مهم دیگری که در دستور کار قرار دارد توسعه باغ ‏در اراضی شیبدار دیم و نیمه دیم استان برای محصولاتی همچون بادام، گردو، فندق و انگور است. ‏

استان قزوین دارای بیش از ۷۵ هزار هکتار باغ میوه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی باغ های میوه منابع آبی توسعه باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۷۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان

از هر هکتار مزرعه گل گاوزبان، حدود ۵۰۰ کیلوگرم گل خشک برداشت می‌شود.

گل گاو زبان، گیاهی دارویی و آرام بخش است که با نیاز آبی کم، در زمین‌های شیب دار کشت می‌شود.

سود خالص کشاورزانی که گل گاوزبان بکارند، از هر هکتار ۳۵۰ میلیون تومان است.

هر هکتار مزرعه گل گاوزبان ۷۰ نفر را به مدت ۷۰ روز مشغول به کار می‌کند.

از موانع اصلی توسعه کاشت گل گاوزبان در استان گلستان، بازاریابی است. درخواست کشاورزان این است که مسئولان در این زمینه برنامه ریزی کنند و در فصل فروش در کنار آنها باشند.

مجری طرح توسعه گیاهان دارویی گلستان می‌گوید: قرار است برای رفع این مشکل و تشویق کشاورزان به کاشت این محصول در زمین‌های شیب دار، زنجیره تولید و همچنین بازار‌های عرضه مستقیم گیاهان دارویی راه اندازی کنیم.

به گفته احمد مقصودراد؛ یکی دیگر از اقدامات حمایتی در این زمینه، تبادل تجربیات با گل گاوزبان کاران گیلان به عنوان قطب تولید این محصول در کشور است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • آب به قزوین رسید
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • افتتاح مرحله سوم محور نسیم شمال قزوین
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود