Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@05:31:06 GMT

تشريح برنامه‌هاي سازمان اوقاف در رمضان 1400

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۸۲۴۴

خبرگزاری آریا- حجت الاسلام عادل: در بقاع متبرکه 22 استان، جلسه تخصصی تفسیر قرآن بدون حضور جمعیت با اعزام مفسرین مجمع عالی مفسرین حوزه علمیه در حال برگزاری است که از صداوسیمای مراکز استان‌ها پخش می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره برنامه‌های برگزار شده در ماه مبارک رمضان گفت: امسال ماه مبارک رمضان را در حالی آغاز کردیم که وارد موج چهارم شیوع ویروس کرونا شدیم؛ به همین جهت محدودیت‌های زیادی ابعاد مختلف زندگی مردم را درگیر کرده و طبیعتاً برنامه‌های فرهنگی و معنوی سازمان اوقاف و امور خیریه در ماه مبارک رمضان نیز تحت تأثیر این محدودیت‌ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأکید کرد: با توجه به اهمیت ماه مبارک رمضان، تدابیری برای جایگزینی برنامه‌ها در این ماه در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در بقاع متبرکه و امامزادگان 22 استان، جلسه تخصصی تفسیر قرآن کریم بدون حضور جمعیت با اعزام مفسرین مجمع عالی مفسرین حوزه علمیه قم در حال برگزاری است که از صدا و سیمای مراکز استان‌ها نیز پخش می‌شود؛ بقاع متبرکه و امامزادگان میزبان جلسات ترتیل‌خوانی نیز هستند.
حجت‌الاسلام عادل با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان 750 حکم تبلیغ برای مبلغین صادر کرده‌ایم، افزود: تقریباً 300 نفر از این مبلغین به‌صورت حضوری در استان‌های مختلف به فعالیت می‌پردازند و مابقی به صورت مجازی در پیام‌رسان‌های مختلف فعالیت می‌کنند و بیان احکام شرعی و موارد مربوط به ماه رمضان را در دستور کار خودشان قرار داده‌اند.
وی تصریح کرد: در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع)، برپایی کاروان‌های «نسیم کرامت» را داشتیم که از امامزادگان ساماندهی شدند و حرکت کردند؛ این کاروان‌ها حال و هوای جشن نیمه ماه مبارک رمضان را در کوچه‌های شهر‌ها طنین‌انداز کردند؛ تقریباً در اکثر مراکز استان‌ها این کاروان‌ها برنامه را اجرا کردند و مردم نیز استقبال خوبی به عمل آوردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری مراسم احیای شب‌های 19 و 21 ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه سراسر کشور، خاطرنشان کرد: در ایام لیالی قدر و شهادت امام علی (ع)، برنامه‌ها با توجه به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا به‌مدت دو ساعت در فضای باز امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.
حجت‌الاسلام عادل ادامه داد: برنامه نماز عید سعید فطر نیز با توجه به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا در فضای باز امامزادگان سراسر کشور و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کمترین مدت زمانی انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های مهمی که در ایام کرونا به‌صورت ویژه به آن پرداخته شد، کمک‌های مومنانه بود که یک مرحله نیز با کمک موقوفات مرتبط با ماه مبارک رمضان و خیرین در قالب طرح «ضیافت همدلی» در حال اجرا است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: 110 هزار بسته معیشتی در طرح «ضیافت همدلی» هدف‌گذاری شده که عمدتاً از ولادت امام حسن مجتبی (ع) توزیع این بسته‌ها آغاز شده و تا پایان شب‌های قدر ادامه خواهد داشت؛ میانگین ارزشی بسته‌ها 500 هزار تومان است که با حفظ کرامت در اختیار خانواده‌های کم بضاعت شناسایی شده قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اوقاف رمضان معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ماه مبارک رمضان حجت الاسلام بقاع متبرکه برنامه ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه