Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کدر: در صورت برداشته شدن موانع و تحریم‌ها ظرفیت‌های بسیاری در بخش‌های مختلف بندری از صادرات، واردات، ترانزیت، ترانشیپ و در حوزه لجستیکی و زیرساختی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خارجی وجود دارد.

فرهاد منتصر کوهساری در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه ظرفیت‌های موجود برای سرمایه‌گذاری خارجی در بنادر کشور در صورت برداشته شده تحریم‌ها، اظهارکرد: اگر تحریم‌ها و موانع سرمایه‌گذاری خارجی در کشور برداشته شود، ظرفیت‌های بسیاری در بنادر شمالی و جنوبی کشور وجود دارد تا بتوان سرمایه‌های عظیمی را برای رونق و توسعه بیشتر بنادر جذب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه‌ ظرفیت صادراتی و وارداتی بنادر کشور می‌توان گفت ظرفیت‌های خالی بسیاری وجود دارد که با سرمایه‌گذاری خارجی می‌توان آن را پر کرد و به عنوان مثال بندر شهید رجایی ۵.۷ میلیون TEU و در بنادر شمالی کشور ۳۰ میلیون تن ظرفیت وجود دارد. در حالی که در این زمینه به ترتیب سه میلیون TEU و حدود شش میلیون تن از آن‌ها فعال است و شرکت‌های خارجی می‌توانند با استفاده از جوینت با یک شرکت ایرانی در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند تا این ظرفیت‌های خالی پر شود.

کوهساری ادامه داد: در حوزه دیگر مانند ترانزیت و به خصوص ترانشیپ کالا از بندری به بندر دیگر می‌توان سرمایه‌گذاری زیادی در بنادر به ویژه در بندر شهید رجایی انجام داد تا این بندر تبدیل به مرکز ترانشیپ خلیج‌فارس و منطقه تبدیل شود و با اراده تخفیفات بندری می‌توان کالاها را برای توزیع و ارسال به سایر بنادر دنیا از بندر شهید رجایی تراشیپ کرد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به سایر ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در بنادر کشور، اعلام کرد: از نظر ارزی محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در بنادر وجود ندارد و می‌توان در حوزه‌های دیگری از جمله لجستیک، زیرساخت‌ها و رو ساخت‌های مختلف بندری سرمایه‌گذاری کرد و از سوی دیگر در بندر شهید رجایی در حال توسعه فاز بعدی آن هستیم که زمین ۲۴۰۰ هکتار وسیعی برای آن اختصاص داده شده است و اگر سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی برای آن انجام شود که البته تا کنون نیز استقبال خوبی از آن شده‌ است، ظرفیت بسیار مناسبی به نظر می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنادر سرمایه گذاری خارجی تحريم مذاكرات ايران و گروه 1 5 سرمایه گذاری خارجی بندر شهید رجایی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود