Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تاکنون 18 هزار هکتار از باغات و مزارع طارم علیه آفت ملخ سمپاشی شده اما در مرز با استان گیلان نگرانی داریم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران برای بررسی وضعیت هجوم ملخ و پروانه به مناطق طارم ظهر چهارشنبه در سالن مدیریت بحران استانداری قزوین تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه خمسه در این جلسه اظهارداشت: با هجوم ملخ به استان که از دو ماه گذشته مشاهده شد همه کارشناسان خود را بکار گرفتیم تا فرصت مبارزه از دست نرود.

وی بیان کرد: شاید در استانهای دیگر از کارشناسان برای سمپاشی استفاده نکنند و پیمانکاران مجری کار باشند اما به دلیل شرایط ایجاد شده و مغتنم شمردن زمان، همه امکانات و نیروی خود را بسیج کرده ایم تا سمپاشی بخوبی انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: در این شرایط تحت فشار شدیدی هستیم و از نظر اعتبار و نیروی انسانی با کمبود شدید مواجهیم و از مسئولان استان و مدیریت بحران انتظار مساعدت و همکاری داریم.

خمسه گفت: برای تامین سم موردنیاز قرار بود ۵۰۰ میلیون تومان از محل مدیریت بحران تزریق شود که هنوز این کار انجام نشده و با چالش جدی مواجهیم.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۸ هزار هکتار از باغات و مزارع در طارم سمپاشی شده ولی وضعیت خوبی نداریم و هجوم ملخ های مراکشی کار را سخت کرده و باید دستگاههای دیگر هم کمک کنند.

خمسه بیان کرد: متاسفانه استان گیلان در مناطق تحت پوشش خود اقدام مناسبی صورت نداده و این سهل انگاری موجب تحمیل شرایط سخت تری به استان قزوین شده و ما شاهد هجوم ملخ از این استان هستیم.

وی گفت: از مرز استان گیلان در خصوص هجوم آفت در خطر جدی هستیم و اگر مسئولان استان گیلان در مبارزه با آفت ملخ در منطقه لوشان بموقع عمل می کردند از هجوم آفت به استان پیشگیری می شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهارداشت:استان زنجان خوب عمل کرده اما اگر مسئولان جهاد کشاورزی گیلان بسرعت برای مبارزه اقدام نکنند ما دچار بحران بیشتر می شویم  و در این محدوده آسیب پذیریم.

وی اضافه کرد: بیش از دو ماه است مبارزه با آفت ملخ آغاز شده اما کمبود نیرو و اعتبار در شرایط کنونی جدی است و باید اعتبار لازم بسرعت تامین شود.

خمسه بیان کرد: در جنگل بلوط چند سالی پروانه دم قهوه ای وجود داشت اما امسال هجومی تر شده اند اما سمپاشی باید به صورت علمی و کارشناسی صورت گیرد تا هم آفت نابود شود و هم محیط زیست و وحوش منطقه آسیب نبینند.

وی یادآورشد: با بهره گیری از جوامع محلی و بسیج  همه امکانات خود باید تلاش کنیم تا جنگل بلوط را  از آُسیب نجات دهیم.

 خمسه افزود: برای مبارزه با آفت ملخ مشکل تامین سم نداریم و ۳۰۰۰ لیتر سم از مرکز و حفظ نباتات کشور تهیه شده و کارها سرعت خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فاطمه خمسه جهاد کشاورزی قزوین جهاد کشاورزی استان گیلان استان قزوین هجوم ملخ آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم

روح الله احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی مناسب این شهرستان برای کاشت نهال انجیر دیم، کاشت انجیر در اراضی بخش چاهک اجرا شد.

وی با بیان آنکه انجیرهای کشت شده در شهرستان از ارقام استهبان، سبز، سیاه و گلاب است، افزود: انجیر دیم تنها از طریق نزولات آسمانی آبیاری می‌شود و اگر بارندگی کمتر از حد نرمال باشد به صورت غرقابی سه تا چهار مرحله آبیاری می‌شود.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی شهرستان خاتم تصریح کرد: در شهرستان خاتم ۶۵ هکتار انجیر وجود دارد که ۴۲ هکتار بارور و ۲۳ هکتار غیر بارور است و ۲۸۰ هکتار اراضی شیب دار به کشت انجیر اختصاص یافته است.‌

کد خبر 6092042

دیگر خبرها

  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین