Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار زهرایی گفت: تاکنون ۴۵ جهادگر آسمانی جان خود را برای رفع فقر و محرومیت زدایی فدا کردند و از مجلس خواسته ایم که این عزیزان را به عنوان شهید و مجروحین آن عنوان جانبازی در نظر بگیرد که هنوز برای تصویب به صحن علنی مجلس نیامده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، سردار «محمد زهرایی»، امروز (چهارشنبه 15 اردیبهشت) با اشاره به اینکه در 17 اردیبهشت سال 79 به فرمان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) بر لزوم ایجاد این بسیج تاکید کردند، گفت: در آن زمان بالغ بر 40 گروه جهادی در کشور حضور داشتند و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای جلوگیری از اضمحلال گروه های جهادی و برای کار سازندگی راه اندازی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با یادآوری این مطلب که امروز برای پاسداشت روز تشکیل بسیج سازندگی دور هم جمع شده ایم، تاکید کرد: بسیج فرمان معجزه گونه امام راحل (ره) و بسیج سازندگی هم فرمان معجزه گونه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

وی با اشاره به اینکه بسیج تشکیلات انقلاب است چرا که انقلاب برای حفظ دستاوردهای خود و برای انجام منویات امام امت بسیج راه اندازی شد، افزود: عرض و طول بسیج، عرض و طول انقلاب اسلامی است.

سردار زهرایی با یادآوری این مطلب که کار واکسیناسیون فلج اطفال توسط بسیج روی داد، اظهار کرد: بسیج خود را خدمت رسان به ولی نعمت و خود را خادم ملت و کارفرما را مردم می داند.

وی با اشاره به اینکه اگر مردم باورمند نشوند، مشکل اقتصادی حل نمی شود، تاکید کرد: بسیج حلقه ابرنهاد تسهیل گر و میانی بین امام و امت است و منویات امام با امت را تنظیم می کند.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه در مجموع 160 هزار رده قشری در بسیج وجود دارد، افزود: مولفه قوی شدن ایران در گام دوم، گروه های جهادی است.

وی با اشاره به اینکه شبکه بسیج، شبکه مردم و مدل آن مدل ایثارگری و فداکاری است، اظهار کرد: جریان جهادی کشور در چهار مولفه قرار دارد که محرومیت زدایی، اقتصادی مقاومتی و خدمت رسانی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه جهادی ها اتمسفر بسیج سازندگی است، تاکید کرد: این موضوع گروه جهادی به سال 1347 و زلزله در فردوس است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آن زمان این فعالیت را انجام دادند.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه اربعین، فناوری انقلاب است، اضافه کرد: اربعین حسینی امروز با زمان گذشته قابل قیاس نیست، این فناوری انقلاب است، کنگره شهدا، شهدا و راهیان نور هم از فناوری انقلاب هستند.

وی با اشاره به اینکه جریان جهادی کشور هم فناوری انقلاب است، اظهار کرد: جریان جهادی کشور مسیر خود را به سمت جبهه سازی انقلاب در حال انجام است و تاکنون 45 جهادگر آسمانی جان خود را برای رفع فقر و محرومیت زدایی فدا کردند و از مجلس خواسته ایم که این عزیزان را به عنوان شهید و مجروحین آن عنوان جانبازی در نظر بگیرد که هنوز برای تصویب به صحن علنی مجلس نیامده است.

سردار زهرایی با یادآوری این مطلب که اطلس جهادی برای احصا گروه جهادی وجود دارد، یادآور شد: هر گروه جهادی در این اطلس فعالیت می کند که تا امروز 12 هزار گروه جهادی در اطلس داریم که کد ثبت دریافت نکرده اند و 50 هزار گروه جهادی شناسه دارند اما هنوز 10 هزار مورد آن مجوز فعالیت دائمی نگرفته اند و نزدیک 800 هزار نفر در گروه های جهادی فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اینکه از این میان 92 قرارگاه جهادی استانی و هشت قرارگاه ملی جهادی در کشور وجود دارد، اضافه کرد: به دنبال تخصصی کردن قرارگاه جهادی هستیم که با کمیته امداد قرارگاه جهادی اشتغال داریم.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه سال 1400 سال روآمدن اقشار مختلف بسیج سازندگی خواهیم بود، تاکید کرد: کمی شدن گروه های جهادی مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و یکصد محله آسیب پذیر در حاشیه شهر داریم که 325 مورد آن را در اولویت قرار دادیم، تاکید کرد: 50 درصد پروژه های محرومیت زدایی در روستاها مربوط به آب شرب و آب کشاورزی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با یادآوری این مطلب که در سال 99 میزان 297 موافقت نامه در شورای برنامه ریزی بسته شد، افزود: 15 هزار پروژه انجام شد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار واحد سکونت در چابهار راه اندازی خواهیم کرد، افزود: یک پکیج کامل انقلابی در حوزه های مختلف فرهنگی، درمانی، اجتماعی و مذهبی در این بخش دیده می شود.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه سال گذشته 112 ایجاد فرصت شغلی و 165 هزار تثبیت شغلی هم می کند، اظهار کرد: 40 قطب پایتخت در نظر گرفته ایم که در استان فارس سه مورد در نظر داریم که به طور مثال استهبان به عنوان قطب انجیر باید مبدل شود.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بسیج سازندگی کشور بسیج سازندگی فارس شیراز مقام معظم رهبری گروه های جهادی محرومیت زدایی فناوری انقلاب بسیج سازندگی مدظله العالی گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی