Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: من به عنوان رئیس دولت اعلام می‌کنم تحریم شکسته شده و اگر همه با هم و متحد باشیم به زودی تحریم برداشته می‌شود.

به گزارش پول نیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: امیرالمومنین علیه السلام به همه فرزندان خود گفت اگر در این ضربت جان‌ به جان تسلیم کردم فقط باید قاتل من قصاص شود و این راه و رسم زندگی مولای متقیان به ما نشان داد که باید افراط و تفریط را کنار بگذاریم؛ لذا همه ما در جامعه دوست و برادر هستیم و نباید با هر بهانه کوچکی مسائل را بزرگ کنیم، همه ما مسلمان و تابع انقلابی و برای سرافرازی کشورمان تلاش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارشی روز یکشنبه از سوی سازمان برنامه و بودجه درباره اقدامات دولت در سال ۹۹ به دست بنده رسید و طبق آن سال گذشته یکی از سخت‌ترین سال‌های تاریخ ایران بوده است.

روحانی بیان کرد: در سال ۹۹ اتکا به نفت و میعانات در بودجه ۲ درصد و فرآورده‌های آن حدود ۶ درصد بوده است که مجموع آن ۸ درصد می‌شود؛ این امر در تاریخ ایران و از زمانی که نفت به اقتصاد ما وارد شد بی سابقه است.

رئیس جمهور گفت: آن‌هایی که دولت را مورد نقد قرار می‌دهند به این نکات توجه کنند که اتکای دولت به نفت و مهارت آن فقط ۲ درصد بوده است.

وی گفت: مرز‌های ما در اوایل سال ۹۹ بسته شد و کرونا و تحریم مشکلات بسیاری ایجاد کرد؛ چند روز پیش برنامه‌ای در صدا و سیما پخش شد که کارشناس آن می‌گفت دولت هر وقت بودجه کم می‌آورد از بودجه عمرانی برمی‌دارد، البته ممکن است چنین باشد، اما در سال ۹۹ در حوزه بودجه عمرانی با بیشتر از میزان مصوب را عملیاتی کردیم؛ به عنوان مثال بودجه عمرانی ۸۸ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که ما حدود ۹۲.۱ هزار میلیارد تومان به آن عمل کردیم.

روحانی تاکید کرد: در تحریم و کرونا نباید می‌توانستیم که به حقوق بگیران و بازنشستگان کمک کنیم، اما بیشترین کمک به این قشر در سال گذشته صورت گرفت، به طوری که کارمندانی که حقوق آن‌ها از ۴ میلیون تومان کمتر بود، ۵۳ درصد در سال ۹۹ افزایش حقوق داشتند.

وی ادامه داد: همچنین افرادی که حقوقشان زیر ۶ میلیون تومان بود ۴۵ درصد و افراد دارای حقوق ۶ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان نیز ۳۴ درصد اضافه حقوق داشتند.

روحانی تاکید کرد: بنابراین در طول شش الی ۷ ماه گذشته ۳۴ درصد افزایش حقوق توسط دولت اعمال شد و برای حقوق بازنشستگان نیز همسان سازی و افزایش مستمری صورت گرفت. طبق گزارشی که امروز به دست بنده رسید افرادی که در سال ۹۸ یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مستمری دریافت می‌کردند در فروردین امسال ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان حقوق گرفتند که تقریباً حقوق آن‌ها دو و نیم برابر اضافه شده است.

وی بیان کرد: همچنین کسانی که کمتر از ۳۰ سال و حدود ۲۰ سال خدمت کرده‌اند، حدود ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی دریافت کرده‌اند؛ بنابراین ما نسبت به بازنشستگان و کارمندان اقدامات خوبی را در سال ۹۹ انجام دادیم.

 پرداخت ۱۸۰ هزار میلیارد تومان یارانه معیشتی در سال ۹۹ 

رئیس جمهور کشورمان افزود: در سال گذشته مبالغی تحت عنوان یارانه و کمک معیشتی به مردم پرداخت شد؛ مجموع این مبلغ ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

روحانی اظهار کرد: ۲۸ هزار میلیارد تومان به عنوان وام و ۷۶ هزار میلیارد تومان برای کسب و کارهای دارای سختی در سال ۹۹ پرداخت شد و نزدیک ۳۰ هزار میلیارد تومان برای کرونا پرداخت کردیم که مجموع این پرداختی‌ها به ۶۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. دولت در حد توان خود و شبانه‌روز به فکر مردم بوده، تلاش کرده و اقدامات مهمی را انجام داده بنابراین لازم است از همه کسانی که به ملت خدمت کرده‌اند، سپاسگزاری شود و همواره تلاش شده که زندگی مردم در این ایام سخت بچرخد.

روحانی گفت: بخش‌هایی مثل واگذاری سهام دولتی وجود دارد که قرار بود دوازده میلیارد آن را بفروشیم و مشکلات خود را در بوجه حل کنیم که به جای آن سی و پنج هزار میلیارد فروختیم.

وی افرود: در سال ٩٩ از لحاظ رشد اقتصادی، اکثر کشور‌های جهان رشد منفی داشتند و متاسفانه ما هم در مجموع رشد منفی داشتیم. در بخش صنعت، کشاورزی حرکت بزرگی شده است، یکی از بخش‌های خدمات دچار مشکل شده بود ولی بخش‌های دیگر، تلاش شده است؛ اقتصاد و زندگی مردم علی‌رغم همه‌ی سختی‌ها چرخیده است. این‌ها یک گزارش کوتاهی از آنچه در روز یک‌شنبه در جلسه هیئت وزیران مطرح شده است.

روحانی اظهار کرد: قولی که به مردم دادیم این است که در این ماه‌های پایانی دولت، همچنان اهدافمان که رفع تحریم، مهار کرونا، بهبود معیشت، تکمیل و اتمام طرح‌های نیمه تمام را دنبال کنیم. بانک مرکزی وظیفه مهمی بر دوش دارد و کار بزرگی انجام می‌دهد؛ اینکه قیمت دلار کاهش پیدا می‌کند به معنای بالارفتن ارزش پول ملی، کاهش تورم و خرید اجناس با قیمت عادلانه‌تر توسط مردم است، روز‌های آینده هم این مسیر ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در زمینه تحریم، کاری که مذاکره کننده‌ها در وین انجام دادند، بزرگ بوده است، حالا طرف مقابل اگر به طور کامل به قانون عمل کند، روند زود تمام می‌شود؛ کار ما در چارچوب و حرکت درستی در حال انجام است و مسیر ما، مسیر صحیح و درستی است. به ملت شریف ایران عرض می‌کنم که مردم ثمره ایستادگی خود را در وین مشاهده می‌کنند. اگر گزارش درست باشد، دغل کاری نشود، جناح بازی نشود و ما گزارش را درست به گوش مردم برسانیم، نشان دهنده عظمت ملت ایران است؛ طرف‌های ما در برجام فهمیدند که راهی جزء اجرای قانون، تعهدات و قطعنامه ٢٢٣١ ندارند، این پیروزی دولت در ماه‌های پایانی است.

رئیس جمهور افزود: به عنوان رئیس دولت به مردم اعلام می‌کنم که تحریم شکسته شده است و اگر همه متحد باشیم، به زودی تحریم برداشته می‌شود و طرف ما می‌داند که راهی جز عمل به قانون، تعهدات و موافقتنامه وجود ندارد. همه امروزه در جهان می‌گویند که راهی جز اجرای کامل برجام برای صلح و امنیت منطقه و جهان وجود ندارد، البته رژیم دغل کاری مثل صهیونیست‌ها حرفی بزنند، مهم نیست، اما دنیا امروز هم صدا و یک صدا بوده که بسیار مهم است.

در ماه‌های آینده به راحتی واکسن کرونا وارد می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: ما در مسیر واکسن کرونا، قدم بسیار مهمی برمی‌داریم. وزارت بهداشت و درمان با همه توان این بار را بر دوش گرفته است، شرکت‌های خصوصی به میدان آمدند و ما به راحتی می‌توانیم که در ماه‌های پیش رو، میلیون‌ها واکسن را در کشور وارد کنیم و این واکسن‌ها تزریق شود. اگر همه دست به دست هم دهیم و دست بخش خصوصی را برای واردات واکسن باز بگذاریم، همه‌ی افرادی که به خاطر سن، بیماری زمینه‌ای در خطر هستند، واکسن خواهند زد یعنی گروه یک، دو و بخشی از گروه سه تا پایان تیرماه واکسن خواهند زد.

وی ادامه داد: واکسن داخلی هم به میدان می‌آید و واکسن خارجی آماده است و امیدواریم که ده‌ها میلیون دوز در هفته‌های آینده در اختیار مردم قرار بگیرد. بانک مرکزی علی‌رغم اینکه در تامین ارز خود مشکل دارد، اما در زمینه واکسن اعلام کرده است که بدون درنگ پول را پرداخت می‌کنم؛ بنابراین ما پای قول خود در زمینه کرونا و تحریم تا امروز بودیم و تا لحظه آخر خواهیم ماند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تحریم بودجه بازنشستگان حقوق کارمندان یارانه معیشتی هزار میلیارد تومان رئیس جمهور سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد بودجه پیشنهادی دولت تایید شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم؛ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم/ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد