Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامنه اختلافات شورای شهر یاسوج و شهردار در مسئله بودجه به خبرگزاری های وابسته به ضدانقلاب همچون هرانا نیز رسیده و این خبرگزازی درتوییتی به مسائل و مشکلات زیرساختی همچون پیاده روهای شهر یاسوج پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس شورای شهر پنجم و شهردار یاسوج این روزها، روزهای پایانی مدیریت خود را پشت سر می گذارند و باید دید بعد از انتخابات 28 خرداد ماه چند درصد از اعضای اعضای فعلی شورای شهر در دوره ششم حضور خواهند داشت و آیا این افراد به ادامه شهرداری مقدم رأی خواهند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد شورا و همچنین شهرداری یاسوج در سال های اخیر به یکی از دغدغه های اصلی مردم مرکز استان تبدیل شده، دیگر کمتر کسی پیدا میشود که به وضعیت موجود در این شورا نقد نداشته باشد.

وضعیت موجود حاصل هر رویکردی بوده است دیگر باید مهر اتمام بخورد،اعضای فعلی باید به خود بیایند، مردم آنها را قضاوت میکنند، دوران جنجال ها به پایان آمده،مدیریت شهری نیاز به آرامش دارد، فرصت سوزی ها دیگر بس است.

فرصت های جذب بودجه و سرمایه گذار یک به یک در حال از دست رفتن هستند، انرژی که صرف ایجاد تغییر میشود بهتر است به دنبال توسعه برود.

شورای دور پنجم که همگان گمان میکرند با افراد مجرب و دارای تحصیلات عالیه و حتی کهنه کار تشکیل شده و نشان از یک تجربه عالی برای خدمت رسانی به مردم می دهد به یکباره با حاشیه های فرآوان رو به رو شد که همین حاشیه ها بعداز انتخاب مقدم به عنوان شهردار جدیدپایتخت طبیعت به نقطه اوج در این چهار سال رسیده است.

حاشیه های اقلیت و اکثریت در این شورا باعث شد که در این چهار سال نه عملکرد عمرانی مناسب و نه عمکرد مناسبی در زمینه رایزنی برای بودجه برای شهرداری  و حتی نه  جذب سرمایه گذاری برای پروژه مهم شهرسازی از جمله پارک آبشار یاسوج و پارک جنگلی از سوی شورای شهر  به مردم مخابره شود.

این شورا در اولین روزهای کاری خود نشان داد که سر ناسازگذاری اعضای آن با خودشان و حتی با شهردار دارند ،تمامی ظرفیت های پایتخت طبیعت در این چهار سال را با  این معضلات دست و پاگیر و چند قطبی های هیچ  و پوچ به باد فنا دادند.

ارائه یکباره استیضاح و سئوال از شهردار و همچنین حاشیه های فراوان اعضاء علیه یکدیگر در چهار سال اخیر باعث شد که شهروندان یاسوجی دلخوشی از این شورا نداشته باشند و چشم انتظار پایان رسیدن این دوره و آمدن روحیه امید و عمران در این شورا باشند.

در روزهای اخیر نیز دامنه اختلاف سرپوشیده شهرداری و شورا در این چهار سال پا فراتر گذاشته و هرکدام با مصاحبه های مختلف مواضع شدیدی علیه هم دیگر داشته و نبود بودجه و تأیید نشدن بودجه  را هرکدام به یک دیگر ربط داده و یکدیگر را در این مسئله مقصر دانسته اند.

برخی از اعضای شورا، شهردار را در قضیه بودجه مقصر می دانند و ارسال نکردن بموقع ردیف و جداول بودجه را بهانه کرده اند و در مقابل نیز شهردار یاسوج کار شکنی و چوب لاچرخ گذاشتن از سوی برخی از این اعضاء را دلیلی بر ایجاد موانع زیاد در شهر یاسوج و عملکرد شهرداری در زمینه تکمیل پروژه های عمرانی دانسته است.

آنچیزی که امروز مشخص است پروژه های عمرانی زیادی که توسط شهرداری باید در چهار سال اخیر به پایان می رسید بر زمین مانده که ماحصل آن نبود بودجه اختصاصی، تأیید نشدن این بودجه از سوی شورای شهر و حتی جذب نکردن سرمایه گذار و تأکید نشدن برخی از این سرمایه گذاران باب دل اعضای شورای شهر یاسوج بوده است.

متأسفانه در گیرو دار شورای دور پنجم شهر یاسوج و شهرداری  آنچیزی که عاید مردم پایتخت طبیعت شده دود این اختلافات بوده که میتوان به نا تمام ماندن پروژه هایی از قبیل پل چهارم بشار، پروژه های راهسازی بر زمین مانده، احداث نشدن پارک امید، مخروبه شدن پارک غدیر، نابودی کامل پارک جنگلی یاسوج و حتی خرابه های پارک آبشار یاسوج اشاره کرد، مشکلاتی که روزانه بردامنه آنها اضافه می شود.

حتی دامنه این اختلافات به خبرگزاری های وابسته به ضدانقلابی همچون هرانا نیز رسیده و این خبرگزاری در توییتی به مسائل و مشکلات زیرساختی همچون پیاده روهای شهر یاسوج پرداخته است  که در نوع خود جالب توجه است.

در توییت این خبرگزاری آمده است( فقرشدید زیر ساخت های ابتدای در شهر یاسوج، سالم نوروزی معاون فنی و اجرایی شهرداری یاسوج گفت: کمتر از ده درصد پیاده روهای یاسوج مناسب سازی شده اند و 90 درصد دیگر به دلیل کمبود اعتبارات بلاتکلیف مانده است)

این خبرگزاری ضد انقلاب درکنایه ای به اختلافات و نبود بودجه در شهرداری یاسوج اشاره کرده که  به نظر می رسد متهم ردیف اول در زمینه عدم تصویب این بودجه شورای شهر است، شورایی که در آخرین روزهای صدارت خود روند بی خیالی را طی کرده و به دنبال شانه خالی کردن از زیر بار این موضوع است.

اعضای شورای شهر یاسوج که هرکدام به طریقی در فضای مجازی وقت خود را تَلف میکنند وبا انتشار پست های بدون محتوا به دنبال خود تعریفی از خود در فضای مجازی هستند، باید جوابگوی اینگونه خبرها و اینگونه کمبود زیر ساختها و اختلاف افکنی های ادامه دار در شورا باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: چهار سال شهر یاسوج شورای شهر حاشیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!

برخی از اعضای شورای شهر تهران امروز همزمان با صحبت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، دست به آبستراکسیون زدند تا جلسه را از حد نصاب بیاندازند!

به گزارش «تابناک»، دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد و در این جلسه پس از تذکرات اعضا، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پشت تریبون قرار گرفت و گزارشی را از اقدامات شهرداری در حوزه حمل و نقل و به‌ویژه سفر شهردار تهران به چین ارائه کرد.

سفری که البته مدت زیادی از انجام آن می‌گذرد و طی آن توافقاتی میان شهرداری تهران و برخی شرکت‌های چینی صورت گرفته که بعضا انتقاداتی به دنبال داشته است، از جمله توافق صورت گرفته برای خرید اتوبوس برقی که ظاهرا به عقد قرارداد هم منجر شده و از این نظر، عجیب به نظر می‌رسد چراکه وفق قانون، عقد چنین قراردادهایی نیازمند طرح در شورا و دریافت مصوبه از این نهاد است.

این در حالی است که اخیرا یکی از فعالان رسانه‌ای با انتشار قرارداد مربوط به خرید اتوبوس برقی، انتقاداتی به آن وارد دانسته و در مقابل، افرادی از جمله مشاور شهردار تهران به انتشار این قرارداد ایراد وارد دانسته و تاکید نموده‌اند که نظر به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، نمی‌بایست قرارداد منتشر شود و باید محرمانه بماند.

مسایلی که با طرحشان، نگاه‌های زیادی به نشست امروز شورا معطوف شده بود و انتظار می‌رفت که نکات متفاوتی در این باره مطرح شود. انتظاری که تا حدودی جامه عمل پوشید اما در نهایت به رقم خوردن اتفاقی عجیب منجر شد؛ به این صورت که با ارائه گزارش شهرداری، برخی از اعضای شورای شهر اعتراض ها و انتقاداتی در این باره مطرح کردند، سپس شهردار برای پاسخگویی به انتقادات پشت تریبون قرار گرفت ولی پیش از آنکه شروع به صحبت کند، آبستراکسیون رقم خورد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هنوز علیرضا زاکانی توضیحات خود را آغاز نکرده بود که برخی از اعضای شورای شهر تهران اقدام به ترک صحن شورا کردند؛ سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، علی‌اصغر قائمی از اعضایی بودند که صحن شورا را ترک کردند. اقدامی که به منظور خارج کردن جلسات پارلمان از حدنصاب صورت می‌گیرد اما نشست امروز شورای شهر را از حدنصاب قانونی نیانداخت و تنها نشانه‌ای اعتراض جدی برخی نمایندگان شورا از عملکرد شهرداری تهران شد.

وضعیتی که بایستی دید آیا تغییر خواهد کرد و با اتخاذ و اجرای تصمیماتی، به همسویی بیشتر شورا و شهرداری منجر خواهد شد یا فرجام دیگری خواهد یافت و ممکن است به افزایش اختلافات منجر شده و حتی به تغییر شهردار بیانجامد!

 

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد