Web Analytics Made Easy - Statcounter

قناویزچی گفت: اداره معین اقتصادی در تعامل با سازمان ها و نهادها، ۳۰ تفاهم نامه همکاری و ۶۲ پروژه مشترک با سازمان های موثر در حوزه کسب و کار و حدود ۱۶۰ پیگیری در این حوزه برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی قناویزچی» امروز چهارشنبه (۱۵ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران بیان کرد: رویکرد اداره معین اقتصادی برنامه ريزي جهت تعامل و هماهنگي بين اركان تحقق اهداف معين اقتصادي در حوزه شهرداري مشهد مقدس، ايجاد هماهنگي و هم افزايي بين شهرداري مشهد مقدس و سازمانها و نهادهاي سطح شهرستان مشهد در راستاي ايجاد ارزش آفريني و توسعه ظرفيتهاي اشتغال، شناسايي فرصت ها و چالش هاي حوزه كارآفريني و اشتغال و ارائه طرح و برنامه جهت بهبود فضاي كسب و كار و توسعه ظرفيتهاي اشتغال و هماهنگ سازي، انسجام بخشي و برقراري توازن درحوزه اكوسيستم كارآفريني با نگاه فرابخشي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد افزود: این اداره با ایجاد کارگروه ارزش افرینی و توسعه ظرفیت های اشتغال تلاش کرده در مباحثی همچون ساماندهی کارگران ساختمانی، دیجیتال مارکتینگ ها، مراکز نیکوکاری، مشارکت دادن خیرین با برگزاری جلسات با سازمان های درون مدیریت شهری و بیرونی در جهت اشتغال زایی با ایجاد هم افزائی بین بخشی، نقش هماهنگ کننده و تسهیل گر داشته باشد.

 

وی گفت: این اداره در تعامل با سازمان ها و نهادها، 30 تفاهم نامه همکاری و 62 پروژه مشترک با سازمان های موثر در حوزه کسب و کار و حدود 160 جلسه پیگیری در این حوزه برگزار کرده است.

 

قناویزچی تهیه کتاب معین شهر را از دستاوردهای تعامل با سازمان های اجرایی عنوان کرد و افزود: این کتاب با برگزاری 300 جلسه جهت هم اندیشی و کسب تجربه با ادارات، سازمانها وکارآفرینان برتر، 182 مکاتبه با سازمان ها و احصاء ظرفیت های توسعه اشتغال و سرمایه های کارآفرینی و انعقاد تفاهم نامه همکاری با 28 دستگاه برون سازمانی تهیه شده است.

 

وی اظهار داشت: اداره معین اقتصادی به منظور احصاء ظرفیت های توسعه اشتغال و سرمایه های کارآفرینی پروژه های مشترک با سازمان جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی، اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، اداره تعاون ، کار و رفاه، صدا و سیما، اداره کل صمت، کمیته امداد، فنی و حرفه ای، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان و .. داشته است.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد بیان کرد: تولید صنایع دستی از سنگ سرپانتی، عروسک سازی، کسب و کارهای نوین، انیمیشن، نیروگاه خورشیدی، گیاهان دارویی، تولید مصنوعات چرمی از چمله پروژه هایی است که برای توسعه فرصت های کسب و کار در نظر گرفتیم که در ابتدا در سه مبحث سنگ سرپانتین، عروسک سازی و کسب و کارهای نوین ورود کردیم.

 

وی گفت: در حوزه سنگ سرپانتین اولین رویداد سنگ و قلم با جانمایی باکس هایی در مترو جهت معرفی سنگ سرپانتین و هنرمندان این حوزه برگزار شد در ادامه مسابقه پیامکی برای شناساندن این سنگ و در اختیار گذاشتن فضایی از پل کوه پارک در اختیار هنرمندان این حوزه، جشنواره ایده پردازی با موضوع سنگ هرکاره برگزار شد.

 

قناویزچی افزود: پیگیری برگزاری کارگروه استانداری با موضوع سنگ سرپانتین و پیگیری مصوبات آن، تبلیغات گسترده در سطح شهر و کشور با استفاده از ظرفیت رسانه ها و پیگیری فروشگاه های خالی شهرداری برای عرضه محصولات سنگی و ... از دیگر اقدمات ما در حوزه سنگ سرپانتین می باشد.

 

وی با اشاره به حوزه عروسک سازی بیان کرد: با توجه به اینکه این حوزه نیاز به سرمایه زیاد، کارگاه و تخصص بالا ندارد، هر خانم در کنار کار منزل می تواند با آموزش وارد این حرفه شود و در جهت اشتغالزایی برای خانواده موثر باشد. لذا این اداره ضمن برگزاری جلسات با هنرمندان این حوزه و آشنایی با مسائل و مشکلات آنها در حوزه بازاریابی، فروش، صادرات، مواد اولیه، مکان فروش و ..، غرفه های نمایشگاهی و فروش در جمعه بازار، فروشگاههای شهرما و ایستگاه های بهارانه ایجاد کرده است. همچنین واگذاری غرفه فروش عروسک در کوهسنگی به کارآفرین این حوزه و بازدید، شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی عروسک سازان از دیگر اقدمات ما در حوزه عروسک سازی است.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد از برگزاری جشنواره عروسک سازی در اینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با برگزاری این جشنواره ضمن شناسایی افراد متولی این حوزه ، از افراد صاحب فکر و هنر برای ایده پردازی و ساخت عروسک هایی با هویت ملی و ایرانی بهره مند می شویم.

 

قناویزچی گفت: با توجه به اینکه کسب و کارهای نوین در شرایط حال حاضر جامعه ما ضروری است و موجب درآمدزایی نامحدود، بدون محدودیت زمان و مکان و محدودیت جغرافیایی است و با کمترین سرمایه می توان ورود کرد، جلساتی با کارآفرینان شناسایی شده در این حوزه برگزار شده است.

 

وی افزود: ما با معرفی افراد کارآفرین به اپلیکیشن ها ضمن تبلیغ محصول کارآفرین، در جهت معرفی اپلیکیشن در تبلیغات شهری تلاش می کنیم در جهت اشتغالزایی و توسعه کارافرینی گام برداریم.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد گفت: برای توسعه کارآفرینی و زنجیره ارزش، توانمندسازی تشکل های کارآفرینی محله را در دستور کار قرار دادیم و در این خصوص 355 کارآفرین و 20 پشتیبان شناسایی شده که 1230 اشتغال را ایجاد کرده است.

 

 

پایان پیام/648

منبع: شبستان

کلیدواژه: توسعه ظرفیت های اشتغال معین اقتصادی اداره معین اقتصادی حوزه برگزار سنگ سرپانتین سازمان ها عروسک سازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد