Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج،‌محمدمهدی بانشی با اشاره به روند طولانی شدن پیک چهارم بیماری کرونا و تشکر از همکاری اصناف گفت: اصناف در این شرایط تحت فشار شدید اقتصادی بودند اما طبق دستورالعمل کشوری و وضعیت بیماری کرونا ناچار به اجرای محدودیت‌ها بودیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در ادامه سخنان خود با اشاره به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: رعایت پروتکل‌ها تا مقطعی به ۹۰ درصد رسید اما در حال حاضر میانگین ۷۷ درصد  است که از میانگین کشوری که ۶۰_۶۵ درصد گزارش شده  وضعیت استان بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از آنکه بستن صنوف مهم باشد رعایت پروتکل‌ها در صنوف باز مهم‌ است، بیان کرد: تاکید ما رعایت پروتکل‌ها در بیرون‌برها است برای رعایت پروتکل‌ها حتی این صنوف با همکاران ما درگیر شدند.

این مسئول با بیان اینکه پرسنل بهداشت و درمان شبانه‌روزی پای کار هستند، افزود:  بازرسی‌ها نیازمند همکاری مردم است، نقطه خطر ما بیشتر دورهمی‌های خانوادگی و روابط اجتماعی است که رعایت نمی‌شود در برخی ادارات از جمله بنیاد مسکن هم تجمعاتی داریم که نگران کننده است.

وی با بیان اینکه برای کنترل کووید ۱۹ لازم است همه آحاد جامعه احساس مسئولیت کنند، گفت: همه مسئولان اعم از استاندار و دادستان و سایر مدیران مرتبط پای کار هستند. دو هزار و ۷۴۲ مورد از صنوف و بازار صورت گرفته است.

وی عنوان کرد:  طی هفته‌های اخیر متوسط روزانه مرگ کرونایی ۴ نفر بوده که احتمال دارد به ۶ و ۷ نفر مرگ در روز هم برسد.

این مسئول در واکنش به اخبار پیرامون قرار گرفتن استان در میان چهار استان آخر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین غیر واقعی بودن آمار گفت: از رسانه‌ها خواهش می‌کنم یا در زمینه‌ای که هستند متخصص باشند یا با یک مشورت با یک فرد متخصص بی‌طرف خبر انعکاس دهند، انتظار ندارم مسئول یک سایت همه قوانین بهداشتی را بداند اما ممکن است رسانه‌ها یا اطلاعات کافی نداشته باشند یا از برخی تغییرات متضرر می‌شوند که چنین خبرهایی منتشر می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: دو هزار و ۷۴۲ مورد بازدید انجام شده که رعایت ماسک در میان افراد خدمت‌گیرنده ۷۷درصد، رعایت فاصله اجتماعی ۷۴ درصد که در این مورد مشکل داریم، رعایت تهویه در فضا ۷۶ و رعایت بهداشت فردی ۷۹ درصد بوده است که ۳۱ آیتم و ۴ حالت بوده است اما از میان این همه آیتم سه مورد را رسانه‌ها پیدا کردند تا منتشر کنند.

وی بیان کرد: رسانه به مراکز ورزشی اشاره داشتند که در ۱۴ مورد بازدید مراکز بهداشتی ۴ مورد رعایت کردند ۱۰ مورد رعایت نکردند که  ۸مورد پلمب شدند، در ۲۹ مورد بازدید از پاساژها ۸ مورد رعایت کرده بودند و  ۱۹ موردی که رعایت نکردند پلمب شدند، نمیدانم چرا رسانه‌ها رعایت ۹۲.۵ درصدی پروتکل‌ها در مساجد و اماکن مذهبی را نمی بینند.

بانشی خاطرنشان کرد: رعایت پروتکل‌ها باعث شد که بهمئی و دنا از نارنجی به زرد و گچساران و لنده از قرمز به نارنجی تبدیل شوند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مرگ افزایش مرگ های کرونایی بهداشت رعایت پروتکل ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • دشمن با نشانه رفتن حجاب قصد ضربه به روح و روان جامعه را دارد
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • شرکت بیش از ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور
  • شرکت ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور