Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@20:45:42 GMT

۷ حقیقت جالب درباره صبحانه

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۵۷۲۱

۷ حقیقت جالب درباره صبحانه

آفتاب‌‌نیوز :

دفعه بعد که برای بیرون رفته از خانه در صبح هنگام عجله داشتید، این نکته را در نظر بگیرید که: مصرف صبحانه می تواند جلوی پرخوری شما را در طول روز بگیرد، به شما در کل روز انرژی دهد و مانع ابتلا به چاقی و اضافه وزن گردد.

یک صبحانه خوب و کامل ترکیبی از کربوهیدرات های پیچیده و فیبر به همراه پروتئین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این تمام ماجرا درباره اصلی ترین وعده غذایی روزانه نیست. در اینجا ۷ حقیقت جالب درباره وعده صبحانه را می توانید دنبال کنید:

صبحانه از چاقی جلوگیری می کند: افرادی که کامل ترین مواد مغذی را از طریق صبحانه دریافت می کنند، کمتر تمایل به چاقی و اضافه وزن دارند و این را تحقیقات متعدد ثابت کرده است. دلیل این است که مواد مغذی برای افزایش متابولیسم ضروری هستند و عامل سوختن کالری محسوب می شوند. علاوه بر این، صبحانه شما را به مدت طولانی سیر نگه می دارد و همین عامل اجتناب از دریافت کالری بیش از حد، چربی و کربوهیدرات های ساده است.

صبحانه باید متنوع باشد: اکثر افراد معمولا در وعده های ناهار و شام تنوع ایجاد می کنند اما وعده صبحانه به یک شکل باقی می ماند. این در حالی است که یک صبحانه کامل باید شامل پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی، اسیدهای چرب امگا۳ باشد.

صبجانه تنظیم کننده قند خون است: صرف نظر کردن از صبحانه، ارتباط زیادی با اشتها دارد. نخوردن صبحانه باعث کاهش تدریجی قند خون می‌ شود و این مسئله فرد را بیشتر به سمت ریزه‌ خواری به خصوص خوردن شیرینی‌ جات می ‌کشاند. همین مسئله نیز دزد انرژی است. محققان دانشگاه ناتینگهام ثابت کرده‌ اند افرادی که صبحانه نمی ‌خورند در طول روز میل بیشتری به خوردن غذاهای شیرین و چرب دارند. این مسئله نیز میزان انرژی را کاهش می ‌دهد. نتایج بررسی‌ های همین محققان نشان می ‌دهد افرادی که از مصرف صبحانه صرف‌ نظر می ‌کنند، مواد غذایی ناسالم ‌تری را برای مصرف انتخاب می ‌کنند و در وعده ناهار نیز حجم بیشتری غذا می‌ خورند؛ یعنی بیشتر از افرادی که صبحشان را با خوردن صبحانه آغاز کرده ‌اند.

صبجانه انرژی و تمرکز را افزایش می دهد: به عقیده محققان صبحانه نه تنها برای افراد بزرگسال مهم است بلکه برای کودکان در حال رشد نیز از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است. این محققان ثابت کرده‌ اند کودکانی که روز خود را با صبحانه ‌ای سالم و مغذی شروع می ‌کنند عملکرد بهتری در مدرسه دارند. به عقیده این محققان کودکانی که صبحانه کامل می‌ خورند انرژی بیشتری برای بازی دارند و قدرت تمرکز، یادگیری و حل مسائل آنها بالاتر است. این کودکان در انجام کارهایی که نیاز به هماهنگی دست و چشم دارد نیز بهتر عمل می ‌کنند.
صبحانه استرس را کم می کند: اکثر افرادی که روز خسته کننده ای را پشت سر می گذارند، اغلب وعده صبحانه را خالی از مواد مغذی سپری می کنند. البته خستگی جسمی تنها نتیجه صبحانه نخوردن نیست، بلکه این وضعیت باعث تحریک پذیری، تمرکز مشکل، و مشکلات عاطفی می شود و در مجموع کیفیت زندگی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

افرادی که صبحانه می خورند، سالم تر هستند: احتمالا بارها شنیده ‌اید که صبحانه را باید مانند یک پادشاه خورد. اگر جزو افرادی هستید که صبح ناشتا از منزل بیرون می ‌زنند بهتر است از همین فردا صبحانه‌ خوری را شروع کنید. محققان دلایل زیادی را برای خوردن صبحانه کامل عنوان کرده ‌اند. به عنوان مثال افرادی که صبحانه صرف می ‌کنند عمر بیشتری داشته و در سلامت بالاتری به سر می ‌برند. این افراد همچنین کمتر در معرض بیماری‌ های قلبی مزمن مربوط به چاقی مانند دیابت قرار می‌ گیرند. صبحانه ‌خورها کمتر بیمار می‌ شوند چون میل زیادی به مصرف غذاهای سالم ‌تر دارند و همچنین میزان کلسترول خونشان کمتر است.

صبحانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد: در موارد مختلف ثابت شده است که یک صبحانه متعادل و مغذی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهد.

منبع: steptohealth. ترجمه از ایرنا

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صبحانه تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • حرکت باورنکردنی یک گوزن به سبک ژاپنی‌ها
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • شایعات توافق آنتونیو کونته با ناپولی حقیقت ندارد
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم