Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-07@02:31:12 GMT

هیچ ارگانی حق صدور مجوز صیادی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۷۰۹۳

هیچ ارگانی حق صدور مجوز صیادی ندارد

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: به جز شیلات و محیط زیست هر کدام در حوزه‌های استحفاظی خود، هیچ ارگانی حق صدور مجوز صیادی را در این زمینه ندارد.

به گزارش جنوب نیوز؛ فتح الله ابوعلی تأکید کرد: ما در کنار صیادان هستیم و معیشت و رفاه این قشر دغدغه مجموعه شیلات است اما تصمیم‌گیری در سطح کلان به بررسی مسائل به صورت کارشناسی و دقیق نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات خوزستان اضافه کرد: صیادان مجاز به فعالیت صیادی راه خودشان را از صیادان غیرمجاز جدا کنند و این رویه همکاری قطعاً در نوع تصمیم‌گیری و برخورد ما نقش مؤثری را خواهد داشت و آسیب‌های محتمل را تعدیل خواهد داد.

بنا به گفته وی، صیادان خوزستانی بعد از اتمام فعالیت‌های صیادی باید تور و ادوات صید را جمع آوری کنند و سد معبر برای شناورهای صیادی ایجاد نکنند.

مدیرکل شیلات خوزستان، به انتشار فیلم‌هایی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر نارضایتی صیادان اشاره کرد و گفت: تنها اختلاف جزئی شیلات با صیادان در خصوص نحوه انجام فعالیت‌های صیادی است و تا جایی که قانون و ضوابط اجازه دهد حتماً در راستای تسهیل مسائل و مشکلات صیادان تمام قد حمایت می‌کنیم.

ابوعلی افزود: ما پای درد و دل و گله‌های صیادان نشسته‌ایم اگر چه عده‌ای سودجو و فرصت‌طلب علیه آبزی‌پروری فعالیت می‌کنند اما باید مسیر درست را دنبال کنیم.

وی، به نشست ستاد توسعه شیلات با حضور رئیس سازمان شیلات ایران و معاون وزیر اشاره کرد و گفت: پیرو دستور استاندار خوزستان، به جز شیلات و محیط زیست هر کدام در حوزه‌های استحفاظی خود، هیچ ارگانی حق صدور مجوز صیادی را در این خصوص ندارد.

مدیرکل شیلات خوزستان در خصوص مناطق مجاز صید بیان کرد: به صورت کوتاه‌مدت و مقطعی مرزبندی‌هایی به منظور انجام روش صید آلات در سواحل خوریات ماهشهر و منطقه جزر و مد تعیین می‌شود.

ابوعلی افزود: در روش صید آلات، به صورت استاندارد باید اندازه چشمه تور پنج و یک چهارم اینچ یا ۱۳ سانت و طول تور برای هر قایق ۲۵۰ متر تعیین شده است و اگر بیشتر از این داشته باشد توسط یگان و دیگر نیروها ضبط و مشمول جرایم خواهد شد.

وی اظهار کرد: بعد از اعلام نتایج پژوهشکده آبزی‌پروری جنوب کشور از طریق بررسی‌های علمی و میدانی در خوریات، تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص گرفته می‌شود.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: مدیرکل شیلات خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد