Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:16:26 GMT

برق ۴۶ روستای سروآباد تک‌خوانی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۷۵۱۱

برق ۴۶ روستای سروآباد تک‌خوانی می‌شود

عبدالله آذری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تک خوانی کردن برق مشترکان روستایی در شهرستان سروآباد در راستای اهداف شرکت توزیع نیروی برق استان آغاز شد.

وی افزود: از آنجایی که تک خوانی کردن برق هر روستا مشروط به تسویه حساب کامل بدهی کنتور برق مادر روستا است، در این راستا جلساتی را با دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای هدف برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر شرکت توزیع نیروی برق سروآباد یادآور شد:‌ خروجی این جلسات تا حدودی منجر به وصول مطالبات سال‌های گذشته برق این روستاها شده است و تنها در ۲ روستا مشکل پرداخت بدهی وجود داشت که دهیار و شوراهای اسلامی این روستاها وعده تسویه حساب بدهی را داده اند.

آذری اضافه کرد:‌ در راستای اجرای این طرح برق ۱۰ روستای منطقه هورامان شامل روستاهای ناو، نوین، سلین، بلبر، عباس آباد، ورگه ویر، کماله، ویسیان، رودبر و کلجی و ۳۴ روستای بخش مرکزی شامل بندول، ذکریان، خشکین، ذلکه، گلانه، تخان، هزارخانی، سپیدار، تازه آباد، تفلی، رزاب، نسل، نیاباد، آریان، ژان، هرسین، یوژنان، نسنار، ککلیک آباد، فقیه کان، سرخه توت، گواز، سرومال، کانی حسین بگ، دزوند علیا، دزوند سفلی، زوم، اسپریز، دله مرز، کولیج، دهکانان، ژنین، هلوژان، خانقاه رزاب تک خوانی می شود.

آذری افزود: ۲ روستای لنگه ریز و سر ریز از توابع شهرستان سنندج هستند ولی برق این روستاها توسط شرکت نیروی برق شهرستان سروآباد تامین می شود و کنتور برق آنها نیز تک خوانی خواهد شد.

وی به مزایای تک خوانی کردن برق اشاره کرد و گفت:‌ با توجه به اینکه در تک خوانی کردن برق مشترکان برای هر مشترک فیش هزینه مصرف برق به صورت جداگانه چاپ و به صورت پیامکی ارسال و باعث رضایتمندی مشترکان و کاهش اعتراضات آنها می شود.

مدیر شرکت توزیع نیروی برق سروآباد با بیان اینکه برق این روستاها تاکنون به صورت باز فروش بوده تاکید کرد: مهمترین هدف از تک خوانی کردن برق مشترکان روستایی ایجاد عدالت اجتماعی و کاهش مصرف برق است.

به گزارش ایرنا، در سیستم باز فروش، کنتوری مادر برای روستا نصب و مامور شرکت توزیع از طریق همان کنتور میزان برق مصرفی مشترکان و هزینه پرداختی را اعلام می‌کند، اما در سیستم تک‌خوانی، هر مشترک یک کنتور جداگانه دارد و به صورت جداگانه نسبت به قرائت کنتور و چاپ قبض آن اقدام می‌شود.

شهرستان مرزی سروآباد با جمعیت بیش از ۵۲ هزار نفری، ۲ شهر و ۷۳ روستا در فاصله ۹۰ کیلومتری از غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و ۲۴ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.

برچسب‌ها کردستان انرژی برق سروآباد اورامان تخت برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان انرژی برق سروآباد کردستان انرژی برق سروآباد اورامان تخت برق اخبار کنکور شرکت توزیع نیروی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، مهندس محمد کریمی گفت دولت سیزدهم مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت‌ و آبادانی روستاها ۱۰۰۰۰ (ده هزار) روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه ، نصب اتاقک برق ، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده است.

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا ، اجرای ۱۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن ، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز ، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و...

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت:این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را پنجاه میلیارد ریال معادل پنج میلیارد تومان اعلام کرد.

قابل ذکر است، روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

گفتنی است، در این آیین بهره برداری آقای حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری ، سرهنگ رحمانی فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی ارتش ، حاج آقا زمانی نماینده ولی فقیه در شهرستان ، ذیلایی فرماندار ‌کیار و دیگر مسئولین استانی و محلی و مردم مهمان نواز کهن دژ حضور داشتند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900035

دیگر خبرها

  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد