Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، واعظی  رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی امروز در مراسم افتتاح این واحد اظهار داشت: این شرکت دانش بنیان با ظرفیت تولید سالانه 300 هزار عدد انواع برد الکترونیکی 70 درصد نیاز کشور را به بردهای لوازم خانگی تامین می کند.

واعظی افزود: در این واحد همچنین 10 هزار دستگاه تلویزیون LED تولید می شود که این تعداد تا پایان سال به 50 هزار دستگاه خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این شرکت با سرمایه گذاری 150 میلیارد تومانی بخش خصوصی راه اندازی شده که بخشی از آن از محل تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شده است.

شرکت دانش بنیان صبح پارلار آسیا در زمینی به مساحت 5 هکتار با زیربنای 15 هزار مترمربع راه اندازی شده و امکان اشتغال 580 نفر را فراهم کرده است.

تجاری سازی  محصولات 110 شرکت فناور و دانش بنیان در آذربایجان شرقی

واعظی همچنین گفت: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی هم اینک با داشتن 12مرکز رشد و نوآوری، گسترده ترین شبکه مراکز رشد و نوآوری را در بین استان های کشور دارد و میزبان 325 شرکت فناور و دانش بنیان است.

وی افزود: در حال حاضر 110شرکت فناور و دانش بنیان استان بعد از طی مراحل رشد و تجاری سازی به مرحله تولید انبوه محصولاتشان رسیده اند که متاثر از فضای صنعتی استان عمدتاً در زمینه های مکانیک، الکترونیک و ساخت و تولید فعالیت می کنند.

بهره‌برداری از ۱۸۸ طرح عمرانی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۲۸۸ فضای آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور، امروز با حضور رئیس جمهور و از طریق ویدئوکنفرانس آغاز شد که ٩ طرح از این تعداد در حوزه فناوری بود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز فناوری علم خبرگزاری فارس فارس تبریز رئیس جمهور تجاری سازی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان گفت: نخستین رویداد پنجشنبه‌ فناور ۱۴۰۳ با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های اصفهان کارت و حمل‌ونقل و ترافیکفردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود.

مهدی شایق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیر ایجاد شبکه‌سازی مناسب میان مجموعه مدیریت شهری و اکوسیستم کار و فناوری و زیست‌بوم فناوری شهر هستند که یکی از راه‌ها برگزاری رویدادهای مختلف است.

وی افزود: در مجموعه مدیریت پژوهش چند رویداد برگزار می‌کنیم که از رویدادهای ایده‌کاپ آغاز می‌شود و تا پروژه‌های مدیریت تکنولوژی که به‌صورت هدفمند بر پروژه خاصی متمرکز است، ادامه پیدا می‌کند.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک دسته از رویدادها پنجشنبه‌های فناور است، گفت: سال گذشته ۹ رویداد پنجشنبه‌های فناور برگزار شد و در نظر داریم در سال جاری نیز هفت رویداد آن را برگزار شود؛ البته جنس این رویدادها بیان چالش معکوس است، درواقع کارفرما نیاز خود را بیان می‌کند و مخاطبانی که بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند متناسب با این نیاز طرح ارائه می‌دهند که سطح آن از ایده بالاتر است.

شایق با بیان اینکه طرح‌ها در بازه زمانی مشخص شده دریافت می‌شود و هر کدام از نظر داوران مناسب تشخیص داده می‌شود، وارد مراحل بعدی می‌شود تا به قرارداد منتج شود، گفت: اولین پنجشنبه فناور در سال جاری با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال است، در این رویداد دنبال یک سری داده‌های موجود در شهرداری اصفهان از جمله داده‌های اصفهان کارت و بخشی از سیستم حمل‌ونقل و ترافیک هستیم تا در اختیار شرکت‌ها قرار داده شود.

وی با بیان اینکه تمایل داریم انتظارات ما از طریق این داده‌ها برآورده شود، تصریح کرد: این ۱۰ عنوان در پوسترها ذکر شده است و معتقد هستیم این داده‌ها علاوه بر اینکه نیاز ما را برآورده می‌کند، در حوزه ارزش‌آفرینی و مولدسازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سال جدید سه رویداد اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت، ادامه داد: اولین رویداد ششم اردیبهشت برگزار می‌شود، سرانجام تمام این رویدادها به نمایشگاه فن‌نما که در تاریخ دهم تا سیزدهم مهر برگزار می‌شود، خاتمه پیدا می‌کند و خروجی‌ها در آن نمایشگاه به نمایش گذاشته و قرارداد با شرکت‌ها در همان نمایشگاه منعقد می‌شود.

شایق با تاکید بر اینکه رویدادهای پنجشنبه فناور کاری نو بود که انجام شده است، تصریح کرد: استقبال شرکت‌های دانش‌بنیان از این رویدادها خوب بوده است و تلاش کردیم اعتماد مجموعه مدیریت شهری را به شرکت‌ها ثابت کنیم، از این‌رو با نظر مساعد شهردار اصفهان، فرایند تسهیل‌گری و انعقاد قرارداد برای این شرکت‌ها انجام شده است.

کد خبر 747436

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی