Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن نعمتی گفت: احداث یک دستگاه آب شیرین کن در نیروگاه نکا که در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت دارد تا تابستان به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محسن نعمتی عصر امروز در بازدید از پروژه های در دست اقدام و بخشهای مختلف نیروگاه به عملکرد خوب نیروگاه در تولید انرژی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: از 11 میلیارد کیلووات ساعت آمادگی برای تولید، حدود ده ونیم میلیارد کیلووات ساعت انرژی تحویل شبکه برق گردید که 3 درصد افزایش در تحقق تولید را نسبت به تعهد تولید سال 1399 نشان میدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرایب خروج اضطراری را از لحاظ استاندارد در وضعیت مطلوبی ارزیابی کرد و افزود با اقدامات جهادی به عمل آمده در سال جهش تولید، به لحاظ تولید انرژی در سال 1399 نسبت به سال ماقبل، 8.6 درصد رشد تولید به دست آمد.

وی با بیان اینکه سوخت اصلی نیروگاه گاز طبیعی است، ادامه داد: خط لوله 800 کیلومتری انتقال گاز از خانگیران به نیروگاه بصورت انحصاری طراحی شده بود ولی در سالهای اخیر بدلیل استفاده از این خط لوله برای گازرسانی به سایر شهرها و روستاهای مسیر ، فشار گاز در فصول سرد سال کاهش مییابد و چون اولویت با تأمین مصارف بخش خانگی است برای نیروگاهها بخصوص نیروگاههای دو گانه سوز محدودیت تخصیص گاز اعمال میشود. البته در بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه که در سالهای گذشته تنها از سوخت گاز استفاده میشد با اتخاذ تدابیری در سال گذشته قابلیت مصرف گازوئیل به عنوان سوخت دوم ایجاد گردید که در زمستان گذشته بعضا تا 400 مگاوات از خاموشی جلوگیری گردید.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا با اشاره به بحث بومی سازی قطعات و ساخت داخل افزود: نیروگاه نکا به عنوان قطب ساخت داخل قطعات نیروگاهی کشور با آغاز تحریمهای ظالمانه و از سال 1390 تاکنون هزار و 723 نوع قطعه را بومی سازی نمود که در این بین بالغ بر 69 هزار قطعه تولید گردید که از مجموع قطعات تولید شده، تنها از سال 1395 تا کنون بیش از 546 هزار قطعه تولید شده است.

نعمتی با اشاره به احداث یک دستگاه آب شیرین کن با ظرفیت شش میلیون لیتر در شبانه روز در نیروگاه، افزود: محدودیت استفاده از آب چاههای عمیق نکا با توجه به نیاز مناطق کشاورزی شهرستان و مشکلات انتقال آب از شهرستان نکا به نیروگاه با احداث این آب شیرین کن، رفع میگردد و این پروژه که در حال حاضر 95 درصد پیشرفت کار داشته تا تابستان به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به پروژه افزایش ظرفیت نیروگاه به مقدارحدود 500 مگاوات گفت: حدود 30 درصد ظرفیت احداث این پروژه در نیروگاه آماده بوده که با پیگیری و معرفی این ظرفیت و موافقت مسئولین کلنگ احداث این پروژه زده شد و فنس کشی محیطی آن نیز به پایان رسید و قطعات واحدهای گازی در شرکت مپنا در حال ساخت است.

کمال علیپور نماینده مردم شهرستانهای قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از زحمات همکاران، با اشاره به تولید ثروت به عنوان یکی ازچالشهای پیش روی نظام در 20 سال آینده گفت: مهمترین رکن تولید ثروت، رشد تولید اقتصادی است که باید با برنامه ریزی دقیق به این امر دست یابیم کما اینکه همه ساله شعار سال کشور نیز با مبنای اقتصادی تعیین می‌شود.

وی در ادامه نیروگاه نکا را یکی از مراکز تولید ثروت، ارتقاء اقتصادی و اشتغال در کشور دانست.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان این نکته که نیروگاه مایه افتخار و مباهات ماست افزود: روزگاری حتی توان تعمیر و نگهداری واحدها و تولید قطعات بدون حضور کارشناسان خارجی میسر نبود اما امروزبه برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ساخت قطعات صنعتی، تعمیر و نگهداری و بهره برداری صنایع مختلف با تکیه بر دانش و توان مهندسی جوانان ایرانی در دست انجام است که این امر موجب خرسندی است که البته این روند باید ادامه یابد چرا که همه ما در این زمینه مسئول هستیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نیروگاه نکا شیرین کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۹۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور