Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه در هفته گذشته شاهد کاهش تعداد بستری‌های روزانه بیماران کرونایی در بیمارستان‌های استان اردبیل بوده ایم اظهار کرد: با توجه به اینکه هنوز قدرت انتقال این ویروس بالاست احتمال اوج گیری مجدد در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها وجود دارد و مردم باید حداکثر موارد بهداشتی را در زندگی روزمره خود رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وضعیت کرونا در اردبیل را شکننده عنوان کرد و افزود: در صورت پایان ماه مبارک رمضان و آغاز برگزاری مراسم‌های عروسی و دورهمی های خانوادگی آمار مبتلایان مجدداً افزایش خواهد یافت و در این زمینه باید تمهیدات و تصمیمات لازم از سوی ستاد ملی کرونا اعلام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از ممنوعیت تردد و سفر به سایر استان‌های کشور در تعطیلات عید فطر سخن گفت و افزود: بر اساس این مصوبه از روز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ تا ظهر شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ تردد هرگونه خودرو شخصی در جاده‌های مواصلاتی کشور ممنوع می‌باشد.

تعداد بستری‌های همزمان کرونا در بیمارستان‌ها کاهش ۳۰ درصدی داشته است

این مسئول در ادامه به تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۳ بیمار جدید کرونایی به بیمارستان‌های استان مراجعه و با توجه به وضعیت و شدت ابتلاء به بیماری در سریع‌ترین زمان ممکن در بخش‌های کرونایی بستری شدند تا روند مداوا این بیماران توسط کادر درمانی پیگیری شود.

حبیب زاده به مقایسه آمار بستری‌های بیمارستان‌ها در هفته جاری نیز پرداخت و گفت: آمار بستری‌ها در هفته گذشته نزولی داشته به طوری که از تعداد بستری‌های روزانه ۹۰ بیمار به ۷۰ بیمار رسیده ایم ولی در مجموع ۵۰۵ بیمار جدید در هفته گذشته با تشخیص کادر درمان مورد مداوا در بخش‌های مختلف کرونایی بیمارستان‌های استان اردبیل قرار گرفتند.

وی ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های داغدار اردبیل از فوت ۶ بیمار جدید کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع جان باختگان کرونایی در هفته گذشته به ۵۷ نفر رسیده که نسبت به هفته‌های گذشته روند کاهشی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: هم اکنون ۸۰ بیمار بدحال کرونایی نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که با توجه وضعیت و شدت درگیری با بیماری پیش بینی می‌شود متأسفانه شاهد فوت چندین بیمار کرونایی از بخش مراقبت‌های ویژه در هفته آینده باشیم.

حبیب زاده از بهبودی نسبی ۷۴ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: بررسی آمار بهبود یافتگان در هفته گذشته نشان می‌دهد روند بهبود بیماران کرونایی نیز با توجه به میزان شدت بیماری از وضعیت مناسبی برخوردار بوده به طوری که در هفته گذشته به میزان هر بیمار بستری شده در بخش کرونایی یک بیمار بهبود پیدا کرده و مجموع بهبود یافتگان کرونایی به ۵۲۸ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد: هم اکنون شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، گرمی و خلخال در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های بیله سوار، نیر، نمین، سرعین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

کد خبر 5206168

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا آمار کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا روز قدس شب قدر کرمانشاه روز جهانی قدس آمار کرونا بوشهر عکس استانها ماه رمضان ۱۴۰۰ ماه مبارك رمضان شیوع کرونا شب احیا اردبیل سیلاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هفته گذشته استان اردبیل بیمارستان ها بستری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • انفجار شدید در تبریز ۴ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش