Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دو ماه پس از خیز مجدد کرونا در آذربایجان‌ غربی، وزارت بهداشت از آغاز سیر نزولی این بیماری خبر می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، در یک سال گذشته بارها رنگ شهرهای استان آذربایجان‌ غربی زرد، سرخ، نارنجی و آبی شد، زمانی می‌گفتند پای کرونا به استان باز نشد و گاهی هم عنوان می‌شد پایتان را بیرون از خانه نگذارید و اکنون نیز که سر و کله ویروس انگلیسی پیدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا هندی در استان در یک مجموعه که توسط کارگران هندی اداره می‌شد حداقل 10 مورد جدید ابتلا شد که این 10 مورد، به یک نوع ویروس هیبرید هندی- کالیفرنیایی مبتلا شده‌ بودند بنابراین ویروس مرگباری که در سایه بی‌توجهی مردم  و مسئولان بی‌رحمانه می‌تازد عده‌ای با بی خیالی و بی‌تفاوتی و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی باعث شیوع بیشتر این ویروس می‌شوند.

 میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در ماه‌های گذشته کاهش پیدا کرده بود و از طرفی روند ابتلا به ویروس کرونا و بستری‌ها نیز در حال افزایش بود در حالی که زنگ خطری جدی در آخرین روزهای بهمن ماه 99 که آژیر قرمز موج چهارم کرونا را به صدا در آورده اما عادی‌انگاری هموطنان استانی در ایام عید نوروز سبب افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا شد و داغی بر دل خانواده‌ها گذاشت.

البته ناگفته نماند، کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا مختص استان ما نبوده و تقریبا در تمام کشور مشاهده می‌شد و  این زنگ خطری بود برای افزایش این ویروس منحوس چرا که رابطه مستقیمی میان کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش موارد ابتلا و پس از آن بستری و فوت به علت کرونا وجود دارد.

اما با رعایت موارد بهداشتی و دوری از تجمعات توسط مردم استان از تاریخ 15 اردیبهشت ماه امسال وضعیت شهرهای ارومیه، میاندوآب، مهاباد، اشنویه، ماکو، سلماس، چایپاره و خوی قرمز و شهرهای نقده، شوط، پلدشت، سردشت، چالدران، تکاب، پیرانشهر و بوکان نارنجی شد.

نتایج یک تحقیق: تلفات جهانی ویروس کرونا دو برابر بیشتر از آمارهای رسمی استوضع محدودیت‌های جدید کرونایی در واکسینه‌ترین کشور دنیاجدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| چرخش کرونای آفریقایی و هندی در جنوب کشور / افزایش بیماران تنفسی در ICU / پیش‌بینی وزیر بهداشت درست بود‌‌ + نقشه و نمودار

همچنین در شبانه روز گذشته 516 تن به ویروس کرونا مبتلا که از این تعداد  244 نفر در بیمارستان‌های استان بستری شدند و متاسفانه 13 بیمار نیز به علت وخامت اوضاع جسمی در  شهرستان‌های ارومیه، خوی، سردشت، شاهین دژ، مهاباد و میاندوآب جان باختند.

در 24 ساعت گذشته هزار و 836 نفر به مراکز 16 ساعته غربالگری کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان استان مراجعه کرده و در حال حاضر نیز 245 بیمار تحت مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

انتهای پیام/7548/ح

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای دوشنبه و سه شنبه | کدام استان‌ ها هشدار بارندگی گرفتند؟
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم