Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:25:26 GMT

تاثیر مثبت مصوبات سران قوا بر معاملات بورس

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۴۹۹۷

خبرگزاری آریا - یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه مصوبات سران قوا می تواند به طور قطع دارای اثر مثبت در بازار باشد، گفت: این مصوبات با دید میان مدت و بلندمدت برای بازار، مثبت ارزیابی می شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، "پیمان حدادی" امروز (جمعه) به روند معاملات بورس در هفته ای که گذشت اشاره کرد و افزود: در هفته دوم اردیبهشت ماه همچنان شاهد افزایش قیمت ها در بازار جهانی بودیم، افزایش قیمت هایی که همچنان تاثیر مثبت خود را در بازار سهام اعمال نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: از دیگر نکاتی که در بازار هفته گذشته شاهد بودیم کاهش نرخ ارز بود، قرار گرفتن روند قیمتی ارز در مسیر نزولی که به واسطه خوش بینی مذاکرات وین به وجود آمده تا حدود تاثیر خود را در ادامه روند منفی بازار گذاشت.
تاثیر مصوبات سران قوا بر معاملات بورس در بلندمدت
حدادی با بیان اینکه به دنبال تداوم روند نزولی بازار، در اواسط هفته ای که گذشت شاهد برگزاری جلسه سران قوا بودیم، گفت: مباحث مطرح شده در این جلسه از جمله مسایلی بود که نتوانست انتظارات بازار سرمایه را برطرف کند.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: اکثر مصوبات مورد تایید گرفته در جلسه سران قوا جزو مصوباتی هستند که نمی توانند در کوتاه مدت به کمک بازار سرمایه بیایند و باعث ایجاد تاثیر مثبت در بازار شوند.
وی افزود: با توجه به اینکه چنین مصوباتی نمی توانند در کوتاه مدت تاثیر مثبتی بر روند بازار داشته باشند و مسیر معاملاتی بورس را تغییر دهند اما در آخرین روز معاملاتی هفته ای که گذشت تا حدودی شاهد افزایش تقاضا در برخی از سهام بزرگ بازار که تاثیرگذاری چشمگیری را در بازار دارند، بودیم، در حالی که بیش از ٣٠٠ نماد بازار در ادامه مسیر معاملات بازار در چند ماه گذشته همچنان درگیر صف های فروش هستند.
به گفته حدادی، کاهش حجم معاملات هنوز در بازار سهام ادامه دارد و معاملات بازار در هفته ای که گذشت با بازدهی منفی حدود سه درصدی همراه شد.
دامنه نوسان متقارن، مطالبه فعالان بازار
این کارشناس بازار سرمایه به تغییر دامنه نوسان و تاثیر آن بر معاملات بورس اشاره کرد و افزود: همچنان در بین فعالان بازار، متقارن کردن دامنه نوسان از جمله موضوعات مهم و اصلی تلقی می شود که اجرای آن از شورای عالی بورس و سازمان بورس و اوراق بهادار مطالبه می شود.
وی تاکید کرد که برطرف شدن گره معاملاتی بورس یکی دیگر از نکاتی است که به تعادل رساندن قیمت ها در بازار را با تاخیر همراه می کند.
افزایش احتیاط در معاملات بورس با نزدیک شدن انتخابات
حدادی اظهار داشت: ممکن است با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، ریسک بازار تا حدودی بیشتر شود، این امر باعث می شود تا احتیاط سرمایه گذاری در بین سرمایه گذاران برای ورود سرمایه هایشان به این بازار افزایش پیدا کند.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: همین احتیاط سبب می شود که برای مدتی دیگر تقاضا در بازار وجود نداشته باشد و قاعدتا تا زمانی که شاهد بهبود وضعیت تقاضا در بازار نباشیم میزان عرضه با افزایش همراه خواهد شد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات روند فعلی در بازار ادامه دار باشد، مگر آنکه مشکل اصلی بازار که نبود نقدینگی است به شکلی برطرف شود.
وجود ابهام در زمان واریز نقدینگی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه
حدادی به صحبت های مطرح شده در زمینه واریز منابع مالی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: این موضوع که ورود یک درصد منابع مالی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه چه زمانی به بازار تزریق می شود یکی از بزرگترین علامت سوال هایی است که فعالان بازار سرمایه به دنبال پاسخ آن هستند، چراکه این موضوع می تواند تا حدودی از هیجانات ایجاد شده در بازار را کاهش دهد.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: مصوبات سران قوا می تواند به طور قطع دارای اثر مثبت در بازار باشد اما نه در کوتاه مدت، عمدتا این مصوبات با دید میان مدت و بلندمدت برای بازار مثبت ارزیابی می شوند.
پیش بینی روند معاملات بورس در هفته پیش رو
وی روند معاملات بورس در هفته جاری را پیش بینی کرد و گفت: تداوم کاهش قیمت ارز در بازار هفته آینده نمی تواند خبر خوبی برای بازار سهام باشد و با تاثیر مثبتی بر روند معاملات بازار همراه باشد.
حدادی تاکید کرد: اکنون مهمترین مشکل بازار با دستان مسوولان بازار سرمایه و اتخاذ تصمیماتی در زمینه متقارن کردن دامنه نوسان و افزایش نقدشوندگی سهام برطرف می شود.
به گزارش ایرنا، بسته پیشنهادی سازمان بورس که پیشتر در هیات دولت مصوب شده بود، در نهایت در جلسه اخیر ستاد عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به مرحله تایید رسید، این بسته شامل مواردی از جمله واریز 80 درصد از مالیات نقل و انتقال سهام در سال 1400 به صندوق تثبیت بازار سرمایه، موافقت با انتشار 20 هزار میلیارد تومان اوراق بدهی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه با تضمین دولت، خروج بانک‌ها و موسسات اعتباری از شمول ماده 16 و 17 قانون رفع موانع تولید برای حمایت از بازار سرمایه بود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق تثبیت بازار سرمایه کارشناس بازار سرمایه معاملات بورس مصوبات سران قوا هفته ای که گذشت روند معاملات دامنه نوسان تاثیر مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟

به گزارش پارس نیوز، رصد بازار سکه و طلا طبق آخرین معاملات انجام شده تا لحظه انتشار این گزارش نشان می‌دهد که بازار همچنان در مسیر کاهش قرار دارد. ضمن اینکه بازار جهانی نیز امروز (یکشنبه) تعطیل بوده و تاثیر چندانی بر روند بازار داخل نداشته است. 

براساس آخرین معاملات انجام شده در بازار، سکه تمام طرح جدید به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشته است و در حال حاضر با بهای ۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

بدین ترتیب قیمت سکه طی این دور روز از هفته جاری (دیروز و امروز) نسبت به هفته گذشته بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افت بها داشته است؛ چراکه در آخرین معاملات پایانی هفته گذشته، سکه ۴۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قیمت داشت.

سکه تمام طرح قدیم نیز با کاهش یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی نسبت به هفته گذشته، امروز ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

نیم سکه و ربع سکه نیز به‌ترتیب نسبت به هفته گذشته ۹۰۰ هزار تومان (نیم سکه) و ۴۰۰ هزار تومان (ربع سکه) نسبت به هفته گذشته کاهش قیمت داشته است؛ در بازار امروز نیم سکه ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۱۴ میلیون و ۵۰۰  هزار تومان مورد معامله قرار گرفت.

سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز هفت میلیون تومان دادوستد شد.

باتوجه به آرامش در بازارهای جهانی نیز  روند قیمتی در بهای طلا نیز کاهشی است؛ هر مثقال طلای آب شده در بازار امروز ۱۴ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان بود که نسبت به هفته‌ی گذشته ۵۶۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با بهای سه میلیون و ۴۰۷ هزار تومان، مبنای معاملات طلا قرار گرفت که ۱۳۲ هزار تومان ارزان‌تر از قیمت هر گرم طلا در آخر هفته گذشته است.

گفتنی است، مرجع قیمت‌های فوق، اتحادیه طلا و جواهر تهران است.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس