Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان، با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، دکتر مطلق مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت، روسای دانشگاههای علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس و مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت دانشگاههای کلان منطقه 5 کشور آخرین وضعیت اپیدمیولوژی کرونا در فارس، بوشهر و هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در این نشست  بر تشدید نظام مراقبت در مبادی دریایی، هوایی و زمینی در استانهای هرمزگان و بوشهر تاکید کرد و گفت: تشدید نظام مراقبت در 4 بخش نظام مراقبت سرپایی، نظام مراقبت بستری، مراقبت آی.سی.یو و مراقبت مرگ خلاصه می شود.
دکتر محمد مهدی گویا افزود: در نظام مراقبت حتما باید از هر کسی که به ما مراجعه کرد تست گرفته شود؛ با توجه به مشاهده گونه جدید ویروس جهش یافته آفریقایی در منطقه جنوب و در همجواری سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان نیازمند یک نظام مراقبت فعال و اکتیو هستیم.
وی اعلام  کرد: باید هر کسی که از خارج وارد کشور می شود چه به صورت قانونی و یا غیر قانونی و چه مستقیم و یا غیر مستقیم مورد بررسی قرار گیرد و لازم است با حساسیت خاص به این موضوع نگاه کنیم.
دکتر گویا اظهار کرد: سه استان هرمزگان، فارس و بوشهر هر کدام باید یک نظام مراقبت جداگانه برای خود تعریف کنند؛ حتما قرنطینه ها را تقویت کنید قرنطینه بعنوان پشتوانه و ستون فقرات اقدامات کنترلی و پیشگیرانه شما خواهد بود.
مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت  نیز در این نشست بر تقویت آزمایشگاه مرجع هرمزگان و فارس تاکید کرد و گفت: با توجه به مشاهده سوش های جدید ویروس کرونا شناسایی سریع گونه های ویروس جهش یافته از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود: ما از آزمایشگاههای فعال استانهای هرمزگان و فارس حمایت می کنیم؛ هر گونه امکانات و تجهیزاتی که نیاز است بر اساس نیاز سنجی آزمایشگاههای این استانها از طریق وزارت بهداشت تامین و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
وی اظهارکرد: با توجه به وضعیت جغرافیای بیماری و موقعیت استانهای بوشهر و هرمزگان لازم است چارت بیماریها در این دو استان تقویت شود و برای بوشهر و هرمزگان ساختارها همانند تیپ یک دیده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  نیز گفت: برای کنترل و مهار بیماری کرونا در شرایط کنونی باید همکاری بین دانشگاههای کلان منطقه 5 به ویژه استانهای فارس، بوشهر و هرمزگان را فارغ از موقعیت جغرافیایی دید و با مشارکت و همدلی تجربه ها را به اشتراک گذاشت.
دکتر حسین فرشیدی با اشاره به تهیه نقشه راه برای کنترل و مهار ویروس کرونا توسط دانشگاهها افزود: غرب هرمزگان که بعنوان محل تلاقی 3 استان فارس، هرمزگان و بوشهر به شمار می رود و تردد بسیار زیادی در این منطقه صورت می گیرد از لحاظ بیماریابی به موقع و تقویت نظام مراقبت باید تقویت شود.
در ادامه نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس و هرمزگان هر کدام گزارشی از وضعیت بیماری کووید 19 ارائه کردند؛ مسئول فنی آزمایشگاه مولکولی مرجع معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز آخرین وضعیت نمونه گیری و اقدامات تشخیصی ویروس کرونا در استان را تشریح کرد.
بازدید از سایت کارآزمایی واکسن پاستور از دیگر برنامه های پایان این نشست بود که با حضور اعضای جلسه صورت گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دکتر گویا وزارت بهداشت بوشهر فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هرمزگان وزارت بهداشت نظام مراقبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم