Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در آستانه فرارسیدن سال جدید میلادی فهرست تازه‌ای از ثروتمندان دنیا منتشر شد؛ فهرستی که نشان از جابه‌جایی‌های بزرگ داشت. طبق این فهرست دیگر بیل گیتس ثروتمندترین فرد شناخته شده دنیا و مالک شرکت مایکروسافت، در میان سه ثروتمند دنیا قرار نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس دو جایگاه از سه جایگاه ثروتمندترین‌های دنیا به افرادی تعلق گرفته که کمتر از ۵۶ سال دارند.

بیشتر بخوانید

اسراری جالب از زندگی ثروتمندان/ چرا برخی پولدار‌ها خودرو‌های لوکس نمی‌خرند؟

در روز‌های اخیر خبر جدایی بیل گیتس از همسرش ملیندا در حالی رسانه‌ای شده که او به تازگی بیش از ۱.۸ میلیارد دلار به صورت سهام به حساب همسر سابق خود واریز کرد.

بیل گیتس ۶۵ ساله موسس مایکروسافت چهارمین فرد ثروتمند دنیاست. همسر سابق او ملیندای ۵۶ ساله مدیر سابق شرکت مایکروسافت است که در حال حاضر بنیاد خیریه بیل و ملیندا را مدیریت می‌کند. خبر جدایی این زوج پس از زندگی ۲۷ ساله مورد توجه بسیاری از افراد در سراسر دنیا قرار گرفت.

این زوج که مالک ۱۴۶ میلیارد دلار ثروت هستند هنوز هیچ توضیحی در مورد چگونگی تقسیم اموال خود ارائه ندادند؛ اما اعلام کردند که همچنان فعالیتشان را در بنیاد خیریه خود ادامه می‌دهند.

ثروت خالص گیتس از مایکروسافت می‌آید، اما سهام این شرکت ساخت نرم افزار کمتر از ۲۰ درصد از کل سرمایه‌های گیتس است.

گیتس و همسرش در حساب کاربری توییتر خود اعلام کردند: «پس از تفکر‌های بسیار در مورد روابطمان، به این نتیجه رسیدیم به ازدواج خود خاتمه دهیم. ما سه فرزند بزرگ کرده‌ایم و بنیادی را تأسیس کرده‌ایم که در سراسر جهان به مردم در داشتن یک زندگی سالم کمک می‌کند».

پیش از این پولدار‌ترین مرد جهان، بیل گیتس که شرکت مایکروسافت را تأسیس کرده است در برنامه‌ای تلویزیونی اعلام کرد که ثروتی که در این سال‌ها جمع کرده است، به سه فرزند خود نمی‌رسد.گیتس در ادامه صحبتش گفته بود دو دختر و یک پسر او به پدرشان افتخار می‌کنند که تصمیم گرفته است بعد از مرگش ثروت خود را صرف کار‌های خیریه کند تا به ضعیف‌ترین اقشار جهان کمک کند.

انتشار خبر جدایی بیل گیتس و همسرش یکی از مهم‌ترین خبر‌ها در دنیای ثروتمندان پس از خبر جدایی جف بزوس و مکنزی اسکات در ۲۰۱۹ بوده است. جدایی این دو نفر باعث تقسیم سهام آن‌ها در آمازون شد و خیلی زود خانم مکنزی را به یکی از ثروتمندترین مردم دنیا تبدیل کرد.

اما تقسیم ثروت بیل گیتس بسیار پیچیده‌تر از بزوس است؛ چرا که ثروت خالص گیتس از مایکروسافت می‌آید، ولی سهام این شرکت ساخت نرم افزار کمتر از ۲۰ درصد از کل سرمایه‌های گیتس است. او بیشتر سهام خود را به بنیاد خیریه بیل و ملیندا منتقل کرده است.

هنوز جزئیات مالی طلاق گیتس و ملیندا اعلام نشده است. بیل گیتس با ۱۲۴ میلیارد دلار ثروت، چهارمین فرد ثروتمند جهان است و باید منتظر ماند و دید که بعد از طلاق از این میزان ثروت چقدر به ملیندا خواهد رسید. البته برخی رسانه‌ها از جمله دیلی میل ادعا کرده‌اند که بیل گیتس و ملیندا در سال ۱۹۹۴ توافق نامه پیش از ازدواج را امضا نکرده‌اند و با این حساب چیزی از دارایی‌های بیل گیتس کم نمی‌شود.

ثروت بیل گیتس به حدی است که اگر به تمام جمعیت ۸ میلیاردی جهان نفری ۱۵ دلار بدهد، همچنان با ۲۸ میلیارد دلار جزو ۵۰ ثروتمند جهان قرار می‌گیرد.

این زوج در واشنگتن زندگی می‌کردند، بنابراین طبق قانون هر چیزی که پس از ازدواج آن‌ها به دست آمده باید به طور مساوی بین زوجین تقسیم شود، ولی این بدان معنا نیست که این ثروت کاملاً نصف می‌شود.

همچنین ممکن است در خصوص جزئیات تقسیم اموال این زوج، اطلاعاتی منتشر نشود، چرا که اعلام شده طی قرارداد‌های خصوصی قرار است این امر صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیل گیتس کسب و کار ثروتمندترین مرد جهان میلیارد دلار خبر جدایی بیل گیتس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند

استاندار اردبیل با بیان اینکه ثروت‌آفرینی و پیشرفت با تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید امکان‌پذیر است، گفت: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی استانداری، سیدحامد عاملی در آیین تجلیل از کارگران در کارخانه سیمان اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیشینه مصرف‌گرایی و هزینه‌کرد درآمدهای نفتی، تقویت بخش تولید در جامعه ما ضروری است و وجود مشکلات اقتصادی در جامعه هم تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید را برای ثروت‌آفرینی و پیشرفت لازم کرده است.

وی افزود: در استان اردبیل ظرفیت‌های مهمی برای ایجاد زنجیره تولید و ثروت‌آفرینی داریم که بر اساس این ظرفیت‌ها، نباید سرانه درآمد ناخالص ما کمتر از کشورهایی باشد که فاقد چنین ظرفیت‌ها و زمینه‌های تولید ثروت هستند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه حضور کارگران در میدان کار و تلاش، نشانگر رونق گرفتن تولید و زمینه‌ساز ثروت‌آفرینی است، تصریح کرد: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

عاملی با قدردانی از فعالان بخش‌های تولید هم در عرصه علم و فن و خدمات و هم در موقعیت میدانی و عملیاتی، بیان کرد: لازم است همه به باور تولید برسند و هر کس در هر حوزه فعالیتی، به تولید محصول حوزه کاری خود اعم از تولید دانش، خدمات جدید و کار میدانی بپردازد.

وی با بیان اینکه تقویت تولید در جامعه گام مهمی در راستای مقابله با هجمه‌های اقتصادی دشمنان است، گفت: هر جا در جامعه اراده‌ای شکل یافته است، پیروزی بر دشمنان به دست آمده است و با همدلی و فرهنگ‌سازی کار و تولید می‌توان در عرصه اقتصادی نیز بر مشکلات فائق آمد.

کد خبر 749561

دیگر خبرها

  • دومین برد نوشاد در گرند اسمش عربستان
  • وعده صادق موجب افتخار جهان اسلام شد
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • مادر شاه چگونه رحیم علی خرم را به ثروت افسانه‌ای رساند؟
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان