Web Analytics Made Easy - Statcounter

این هفته هم بارش‌های رگباری بهاری را خواهیم داشت. ادامه این بارش‌ها برای سومین هفته متوالی همراه با هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای سیل، گرفتگی معابر و تگرگ در بسیاری از استان‌ها این ذهنیت را نزد مردم به وجود آورده که این بارش‌ها توانسته پیش‌بینی‌های سالی خشک برای کشور را تغییر دهد اما رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران تأکید کرد:

میزان بارشی که در اردیبهشت ماه باریده حتی به یک سوم بارش فروردین ماه هم نمی‌رسد و تنها توانسته بخشی از کمبودها را جبران و وضعیت را کمی بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احد وظیفه، رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران  در گفت‌وگو با «ایران» خاطرنشان کرد: این بارش‌ها به هیچ وجه نتوانسته بارش‌هایی را که باید در طول فصل سرد می‌بارید، جبران کند.  تاکنون هنوز در مجموع 41.5  درصد در سطح کشور کمبود بارش داریم. در حال حاضر در استان‌ها یی با بهترین وضعیت به لحاظ بارش مانند آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و اردبیل  21 درصد زیر نرمال هستیم. درهمین حال «مسعود حقیقت» رئیس سازمان هواشناسی کشاورزی هم به «ایران» گفت: هر چند بارش‌های خوبی در استان‌های شمال غرب، سواحل خزر و شمال شرق کشور داشته‌ایم اما فراگیر نبوده است و فقط کمی به بهبود کشت‌های دیم کمک کرده است. وی تأکید کرد: همچنان با بحران خشکسالی در کشور مواجه هستیم  و ضروری است نه تنها مردم بلکه کشاورزان همچنان در مصرف قطره، قطره آب صرفه‌جویی کنند. ضمن اینکه بارش تگرگ بویژه در مناطقی  مانند شرق تهران، دماوند و فیروزکوه خسارت زیادی به بخش کشاورزی وارد کرده است که در حال جمع‌بندی خسارت هستیم. «کبری رفیعی» کارشناس سازمان هواشناسی هم با اشاره به اینکه در هفته جاری هم بارش‌های رگباری همراه با وزش بادهای شدید را در آخرین ساعات روز خواهیم داشت، از اعلام هشدار نارنجی برای برخی استان‌ها خبر داد. وی در گفت‌وگو با «ایران» تصریح کرد: امروز شنبه بیشترین بارش‌ها در استان‌های تهران، البرز، سمنان، خراسان شمالی و خراسان رضوی خواهد بود که احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب موقت در مسیل‌ها، آبگرفتگی معابر، صاعقه و برق گرفتگی، احتمال وقوع تگرگ در مناطق مستعد، وزش باد شدید موقتی و خیزش گرد و خاک، شکستن درختان و احتمال آسیب به سازه‌های سست وجود دارد. لذا از مردم می‌خواهیم از تردد و توقف در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و از کوهنوردی و  چرای دام در ارتفاعات  پرهیز کنند. وی همچنین گفت: در هفته جاری دمای فعلی بیشتر نقاط کشور پابرجا خواهد بود.


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استان ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از ۱۱ اردیبهشت ماه

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه فردا دوشنبه در برخی ساعات در مناطقی از غرب، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و دیگر مناطق کشور جو آرامی دارند گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به‌تدریج بارش‌ها در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، لرستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به‌صورت رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد آغاز می‌شود.

وی افزود: روز چهارشنبه سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب کشور تقویت شده و گستره فعالیت آن جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور را در برمی‌گیرد.

او  با بیان اینکه روز پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی، مرکز و نیمه جنوبی ایران ادامه دارد گفت: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ۳ روز آینده شرق و جنوب خلیج‌فارس مواج است.

وی همچنین از صدور هشدار هواشناسی برای نفوذ سامانه بارشی از سه شنبه تا پنج شنبه  به همراه ناپایداری‌های همرفتی خبر داد و گفت: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، شمال و غرب خوزستان، غرب چهارمحال و بختیاری را شاهد هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی به این ۵ استان جدی است
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از ۱۱ اردیبهشت ماه
  • آب گرفتگی معابر شهر بیرجند پس از بارش رگباری باران (فیلم)
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟