Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@08:49:08 GMT

نگرانی‌ خانواده‌ها از امتحانات حضوری دانش‌آموزان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۹۰۳۸

نگرانی‌ خانواده‌ها از امتحانات حضوری دانش‌آموزان

آفتاب‌‌نیوز :

سید بابک هاشمی‌نکو عضو شورای مرکزی و سخنگوی کانون تربیت اسلامی در خصوص گلایه‌های دانش‌آموزان درباره برگزاری امتحانات حضوری، اظهار کرد: در اینکه آموزش حضوری نسبت به آموزش غیرحضوری اولویت دارد، شکی نداریم و خیلی از کشورها هم بعد از حداقلی شدن شرایط کرونایی، نسبت به بازگشایی مدارس اقدام کردند چون برخی دروس مفهومی از طریق آموزش حضوری قابل تفهیم بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درست است که تدریس غیرحضوری، امکانات زیادی را برای دانش‌آموزان به خدمت گرفته است و دانش‌آموزان با محیط چند رسانه‌ای مواجه می‌شوند و از امکانات صوتی، تصویری، فیلم و انیمیشن می توانند برای افزایش کیفیت تدریس استفاده کنند ولی معتقدم آموزش غیرحضوری ، مکملی برای آموزش حضوری است و به هیچ وجه جای آموزش حضوری را نمی گیرد.

هاشمی‌نکو با بیان اینکه در بحث امتحانات غیرحضوری و به صورت مجازی، دانش‌آموزان خیلی امتحانات را جدی نمی‌گیرند و معمولا از دل و جان درس نمی‌خوانند، گفت: هدف و انگیزه دانش‌آموزان ضعیف شده است بنابراین باید با ادامه این روند منتظر یک افت تحصیلی و رکود علمی در خصوص مدارس باشیم و آموزش و پرورش نسبت به این موضوع نگران است.

وی با اشاره به بحث امتحانات پایه‌ دوازدهم که نتایج آن در کنکور و ورود به دانشگاه‌ها نیز تأثیر دارد، اضافه کرد: امتحانات نهایی پایه دوازدهم ، مهمترین امتحانات دانش‌آموزان در این 12 سال است که در پایه دوازدهم برگزار می‌شود و به صدور مدرک پایان تحصیلات دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم منجر می‌شود پس ضروری است که این امتحانات از حداکثر اعتبار برخوردار باشد.

سخنگوی کانون تربیت اسلامی ادامه داد: از طرفی با توجه به تشدید بیماری کرونا و ورود انواع ویروس‌های جهش یافته انگلیسی و هندی و ...، خانواده‌ها بسیار نگران فرزندان خود هستند و بسیاری از شهرها وضعیت مناسبی در بحث فراگیری این بیماری ندارند؛ چرا که ویروس جهش یافته صرفا جمعیت بزرگسال را هدف قرار نداده و کودکان و نوجوانان هم دچار شده اند و حتی متأسفانه جزو فوتی‌ها مشاهده شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه عقب ماندگی تحصیلی را بعدا ممکن است جبران کرد اما جان و سلامت فرزندان قابل جبران نیست، گفت: تصمیم‌گیر در این زمینه ، ستاد ملی مبارزه با کروناست و بهتر است که این ستاد با یک کار کارشناسی دقیق و همه‌جانبه، تصمیم منطقی را در این خصوص اتخاذ کند و لازم است تا آن زمان از اعلام تصمیمات سلیقه‌ای خودداری کنند.

هاشمی‌نکو، دو پیشنهاد را به ستاد کرونا مطرح کرد و افزود: پیشنهادمان این است که در مناطقی که فراگیری کرونا وجود دارد یک یا هر دو اقدام را انجام دهند؛ اقدام اول، تأخیر در برگزاری امتحان نهایی است تا شرایط فراگیری کرونا تقلیل یابد و دومین پیشنهاد، تزریق واکسن کرونا به دانش‌آموزانی است که در جلسه امتحان نهایی شرکت کنند و همچنین واکسیناسیون فرهنگیان برگزارکننده امتحانات است.

وی تصریح کرد: به هرحال تصمیم بررسی در این زمینه با ستاد ملی مبارزه با کروناست و امیدوارم تصمیمی مدبرانه و همه جانبه اتخاذ کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانش آموزان امتحانات دانش آموزان کرونا آموزش حضوری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟