Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مرحله اول واکسیناسیون ورزشکاران اعزامی به المپیک توکیو در حالی از اواخر فروردین ماه آغاز شد که این موضوع انتقادات زیادی را به مسئولان ورزش کشور وارد کرد. در حالی که در آن زمان ۵۹ سهمیه المپیک در ۱۳ رشته کسب شده بود اما نزدیک به ۳۰۰ ورزشکار، مربی، کادر سرپرستی و حریفان تمرینی مرحله اول واکسیناسیون خود را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم اولویت این کاروان، محور انتقادات بود که تا کنون نیز بی پاسخ مانده که چرا باید این اتفاق در کشور روی دهد. این موضوع هنگامی تاسف برانگیزتر می شود که می بینیم تا امروز، واکسیناسیون کادر درمان و سایر بخش های راهبردی و حساس کشور انجام نشده و شماری ورزشکار و همراهان آنها واکسینه شده اند. این موضوعی بود که از آن با عنوان شکست اخلاقی و فرهنگی کاروان اعزامی به توکیو یاد شده است.

در همان زمان صحبت‌هایی مبنی بر اینکه افرادی خارج از کاروان اعزامی در صف واکسیناسیون بوده‌اند مطرح شد اما رئیس کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان به شدت این موضوع را رد کردند.

سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در این باره گفته بود: “واکسیناسیون برعهده فدراسیون پزشکی ورزشی است. کاری که کمیته ملی المپیک انجام داد، این بود که آقای سجادی فقط لیست افرادی را که باید در توکیو آماده باشند، اعلام کرد و به وزارت ورزش داد. وزارت ورزش همان لیست را به فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد. تاکنون هیچ موردی خارج از لیست واکسن نزده و اینکه افراد متفرقه واکسن زده‌اند را تکذیب می‌کنم.”

نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو نیز در واکنش به این اتفاقات گفته بود: “لیست بزرگی داریم که به توکیو هم ارسال کرده‌ایم که شامل مربی، داور و بازیکن هم بوده است. واکسیناسیون غیر از اینها نبوده است. ما لیست را به وزارت ورزش ارسال کردیم که این لیست به وزارت بهداشت هم ارسال شده است.”

 

غیر از مورد مطرح شده که هیچ پاسخی نیز نداشته و افسوس برانگیز است، نکته‌ای که در این بین شنیده شده و قابل تامل، اینکه علاوه بر ورزشکاران و مربیان، روسای فدراسیون‌ها و تمامی اعضای کاروان که عمدتا با نقشهای تشریفاتی اعزام می شوند نیز واکسن را دریافت کرده‌اند. اکرچه هنوز مقامی رسمی این ادعا را تایید یا رد نکرده اما شنیده شده نام ۱۴ رئیس فدراسیون در لیست بوده است. البته سرپرست کاروان ایران در این باره می گوید: “مطمئن باشید خطایی نبوده و اگر فردی عضو هیات رئیسه یا روابط عمومی بوده، ممکن است نام آنها در کادر سرپرستی بوده باشد.”

اینکه قهرمانان برای بالا رفتن پرچم ایران تلاش می‌کنند، شکی نیست که البته قدر و احترام آن را نیز می بینند اما اینکه برخی روسای فدراسیون‌ها و حتی کادر اعزامی به توکیو نیز واکسینه شده‌اند، جای سوال و تاسف دارد. به نظر می‌رسد باید اذعان داشت واکسیناسیون ورزشکاران به نفع عده‌ای مدیر، سرپرست و افراد اضافی حاضر در کاروان توکیو شده تا خود را از گزند کرونا حفظ کنند. اتفاقی که ناشی از بی تدبیری و مدیریت ورزشکارسالار و منفعل وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است که در چنین روزهایی که کشور نیازمند ایثار و از خودگذشتگی است، در صف اول سهم خواهی و ایجاد امکان های ویژه برای این کاروان هستند. البته، تا آغاز بازیهای المپیک زمان چندانی نیست اما این کاروان شکست خورده در سنگر اخلاق و فرهنگ، آیا می تواند ارمغانی از توکیو داشته باشد؟ پاسخ مشخص است!

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خلاصه بازی اشتوتگارت ۳ - ۱ بایرن مونیخ؛ افتضاح قبل از بازی با رئال مادرید
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • ابعاد رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • باقری: چمن افتضاح بود، ما با این پا پول درمی‌آوریم!
  • گور‌های جمعی، مکان‌هایی که ابعاد نقض حقوق شهدای غزه را افشا می‌کند