Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که تیم ملی فوتبال کشورمان از خرداد وارد فاز جدی رقابت های خود در راه انتخابی جام جهانی می شود اما برخی تازه یادشان آمده تیم ملی را همین ابتدای امر وارد حواشی کنند.

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال کشورمان از چهارم خرداد وارد اردوی آماده سازی از قبل تعیین شده در جزیره کیش می رود. تیم ملی در یکی از حساس ترین برهه های تاریخی خود قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ناکامی مارک ویلموتس بلژیکی با تیم ملی و نتایج نامطلوبی که در گروه C کسب کرده ایم فدراسیون وقت بعد از کش و قوس هایی دراگان اسکوچیچ را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرده اما از بداقبالی های این مربی کروات این بود که تا سرمربی تیم ملی شد و قصد داشت با برگزاری اردو و بازی های دوستانه فضای تیم ملی را تغییر دهد ماجرای کرونا و شیوع این بیماری رخ داد تا عملا کار اسکوچیچ برای هدایت تیم میل سخت تر از همیشه شود و اکنون در آستانه شروع رسمی بازی های انتخابی فضایی در خصوص تیم ملی شکل گرفته که از دایره منطق خارج است.

*چه کسانی می خواهند آرامش تیم ملی بهم بخورد؟

بعد از اینکه انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شد اولین امیدواری به این بود که وضعیت تیم ملی نسبت به گذشته سروسامان بهتری بگیرد. فارغ از حواشی اخیری که این روزها فدراسیون با آن دست به گریبان است و منهای اینکه در همین ابتدای امر مدیران جدید این فدارسیون چه میزان در تولید این حواشی مقصر هستند یا خیر اما سوالی که ایجاد می شود این است که چرا عده ای در آستانه بازی های انتخابی جام جهانی تازه فیلشان یاد هندوستان کرده و به دنبال خراب کردن فضای نیمکت تیم ملی هستند؟

بیشتر بخوانید:

واکنش برانکو به خبر حضورش در تیم ملی ایران

اینکه بعضی از افراد با خبرسازی یا ایجاد فضای شایعه برای تغییر روی نیمکت تیم ملی می خواهند گزینه های احتمالی مورد نظر خود را به فدراسیون و نیمکت تیم ملی تحمیل کنند نکته ای نیست که بتوان به راحتی از آن بگذریم. اینکه عزیزی خادم و یارانش در فدراسیون فوتبال چه دیدگاهی نسبت به اسکوچیچ دارند حتما مسئله مهمی هست اما کدام عقل سلیمی می پذیرد در آستانه شروع بازی ها، فدراسیون دست به تغییر ترکیب کادرفنی بزند و یا در حالی که همگان می دانیم اکنون وقت حمایت مطلق از تیم ملی است تا بتواند با صعود از این گروه خود را برای راه دشوار مرحله بعدی ‌آماده کند، با پخش خبر مذاکره با برانکو برای هدایت تیم ملی در جام جهانی روان و ذهن سرمربی کنونی تیم ملی را برهم بزند؟

*ایجاد دوگانه سرخابی برای فدراسیون؟

با کمی واکاوی در مورد اخبار منتشر شده در حول تغییر کادرفنی از سوی فدراسیون به خوبی می توان ردپای افرادی را دید که همگام با تغییرات در فدراسیون فوتبال در عوالم خود جایگاه هایی را برای رسیدن مقاصد شخصیشان در این فدراسیون متصور شده بودند اما اکنون که دستشان از این جایگاه ها خالی مانده به دنبال ایجاد تفرقه و دشمنی در تیم ملی هستند.

این افراد راهی بهتر از تغییرات روی نیمکت تیم ملی ندیده اند و با توجه به اینکه سابقه تاریک آنها در فضای مجازی و تولید حواشی و ایجاد دوقطبی های زرد بر کسی پوشیده نیست، اکنون با همان شیوه در مسیر تخریب تیم ملی قدم برداشته اند و با مطرح کردن نام برانکو به دنبال تنش بین علاقه مندان تیم ملی هستند که شاید هر یک از آنها به دو تیم سرخابی پایتخت نیز تعصب داشته باشند.

در کارنامه فعالیت برخی از این افراد رد پاهای وطن فروشی و در سیاهه رفتاری عده ای دیگر از این سودجویان دلالی های آشکار و پنهان دیده می شود و بعد از اینکه فضا را برای جولان رسیدن به خواسته هایشان مهیا ندیده اند مهاجرت کرده و از آن سوی آبها به دنبال شانتاژ علیه تیم ملی هستند و برانکویی را علم کرده اند که در این دو روز خودش به صراحت اعلام کرده به قراردادش با فدراسیون عمان پایبند است و قصد جدایی از این تیم را هم ندارد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف تیم ملی فوتبال ایران برانکو پناهنده سودجویان وطن فروش فدراسیون فوتبال دراگان اسکوچیچ تیم ملی هستند نیمکت تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سه ماه پیش از اجلاس ششم کمیسیون مشترک بین دو کشور پیشنهادات وزارتخانه‌ها و نهادهای دو طرف مورد بررسی قرار گرفت، گفت: در حال حاضر مشکلاتی برای مین روبی و ساخت پل وجوددر مسیر پروژه شلمچه بصره وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

مصطفی پاک‌باطن مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برگزاری اجلاس ششم کمیسیون مشترک ایران و عراق گفت: در سال 1401 کمیسیون پنجم در کشور عراق رو برگزار شد.کمیسیون ششم تقریباً یک سال پس از آن تاریخ در اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار شد. در کمیسیون مشترک سال 1401 تفاهماتی در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سرمایه‌گذاری و حمل و نقل و مطالبات شرکت‌ها و صدور خدمات فنی مهندسی بین دو کشور صورت گرفت.

وی افزود: از جمله این تفاهمات می‌توان به برنامه تاسیس شهرک‌های صنعتی مشترک بین ایران و عراق را اشاره کنیم که در منطقه زورباتیه در استان واسط عراق واقع شده و هم مرز با مهران است. ساخت پروژه استراتژیک راه آهن شلمچه بصره نیز در کمیسیون پنجم پیگیری شد. پس از کمیسیون پنجم و در طول سال پیگیر این پروژه‌ها بودیم.

این تفاهمات و توافقات برای افزایش حجم روابط تجاری دوجانبه است که رسیدن آن به 20 میلیارد دلار در کوتاه مدت هدف‌گذاری شده است. ضمن اینکه تصفیه بخشی از بدهی عراق به ایران در خصوص فروش گاز و برق نیز از جمله تفاهمات بود.

امضای تایید دو وزیر بر اسناد سرمایه‌گذاری‌های مشترک

پاک‌باطن در خصوص کمسیون ششم مشترک ایران و عراق گفت: تقریباً سه ماه پیش از برگزاری کمیسیون ششم، بندهای پیشنهادی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های داخل ایران جمع‌آوری کردیم. همچنین بندهای پیشنهادی طرف عراقی که از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف این کشور جمع آوری کرده بودند مبادله شد. در 16 و 17 اردیبهشت ماه و در جلسات کارشناسی، نمایندگان وزارتخانه‌ها مذاکره کردند و پیشنهادات دو طرف از لحاظ حقوقی مورد  بررسی قرار گرفت.

وی با تاکید براینکه در اختتامیه اجلاس ششم صورت جلسه تهیه شده توسط وزیر تجارت عراق (اثیر داوود) و وزیر امور اقتصادی دارایی ایران (سید احسان خاندوزی) به امضا رسید، گفت: در روزهای 16 و 17 اردیبهشت پیشنهادات دو طرف در 6 کمیته مورد بررسی قرار گرفت. کمیته اول تجاری، صنعتی، کشاورزی و خدمات، کمیته دوم، مناطق آزاد و شهرک‌های صنعتی مشترک(به ریاست دو معاون وزیر)، کمینه سوم متمرکز بر انرژی(شامل موضوعات آب و برق، نفت و گاز و پالایش)، کمیته چهارم، کمیته مالی بانکی، سرمایه‌گذاری و بیمه، کمیته پنجم حمل و نقل و گمرکات و کمیته ششم نیز مربوط به روابط کنسولی، علمی، آموزشی، گردشگری، بهداشت و ورزش بود.

طی دو روز بررسی‌های کارشناسی موضوعات متعددی از جمله روابط تجاری، سرمایه‌گذاری‌های مشترک، صدور خدمات فنی و مهندسی، توسعه همکاری‌های ترانزیت، کنسولی و فرهنگی و آموزشی انجام شده که طی اختتامیه به تایید وزرای دو کشور رسید. 

مین روبی و ساخت پل دو چالش پیش روی راه آهن شلمچه بصره

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات انجام شده در خصوص پیشرفت پروژه راه‌آهن شلمچه-بصره گفت: در کمیته‌ای که اخیرا در این خصوص برگزار شد، مقرر شد تا توافقات انجام شده در اجلاس پنجم ادامه پیدا کند. ضمن اینکه مقرر شد تا یک جلسه اختصاصی بین مدیر عامل راه‌آهن ایران و راه‌آهن عراق برگزار شود. در حال حاضر مشکلاتی در زمینه مین روبی و ساخت پل وجود دارد که حل آنها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز جلسه‌ای با حضور وزیر تجارت عراق و تجار و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی ایرانی برگزار شد، گفت: قرار بود تا در این جلسه مشکلات پیش‌روی تجار ایرانی مورد بررسی قرار بگیرد و وزیر عراق قول داده بود تا حد ممکن به حل مشکلات کمک کند. حل چنین مشکلاتی سبب افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • فیلم/ عملیات مشترک گردان‌های قسام و گردان‌های شهید جهاد جبریل
  • چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • خط و نشان فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها/ احتمال تعویق لیگ آینده
  • احتمال تعوق مسابقات فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)