Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در دیدار "اودو موتسل"، خواستار همکاری آلمان با نمایندگان ویژه ستاد حقوق بشر درباره نقش اشخاص آلمانی در تحریم ایران و بررسی وضعیت زندانیان ایرانی در آلمان شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی باقری‌کنی، دبیر ستاد حقوق بشر ایران و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه در دیدار هانس اودو موتسل، سفیر آلمان در تهران، از دولت آلمان خواست با نماینده ویژه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران برای بررسی وضعیت زندانیان ایرانی در آلمان و نیز نماینده ویژه این ستاد برای بررسی میزان نقش اشخاص حقیقی و حقوقی آلمانی در وضع و اجرای تحریم‌‌های ظالمانه علیه ملت ایران به ویژه تحریم‌‌های مربوط به امور بشردوستانه از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و غذا همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به برنامه‌‌های ایران به عنوان عضو جدید کمیسیون مقام زن سازمان ملل تصریح کرد: استیفای حقوق زنان و دختران فلسطینی، یمنی، عراقی و سوری که توسط اشغالگران، متجاوزان و تروریست‌‌ها تضییع شده است، باید به عنوان دستور کار مراجع حقوق بشری بین‌‌المللی قرار گیرد.

باقری‌کنی با تأکید بر خسارت‌‌ها و صدمه‌‌های تحریم‌‌های ظالمانه بر مردم ایران که توسط آمریکا وضع شده و توسط اروپایی‌‌ها اجرا می‌‌شود، اظهار کرد: استیفای حقوق زنان و دختران ایرانی که به واسطه تحریم‌‌های ظالمانه آمریکا و اروپا زیر پا گذاشته شده است، مأموریت مهم ایران به عنوان عضو جدید کمیسیون مقام زن سازمان ملل است.

یک بیمار تالاسمی خطاب به دیپلمات‌های مقیم تهران: دارو را تحریم نکنید!شرح رنج بیماران پروانه‌ای به دلیل تحریم‌های بانکی و دارویی ایران از سوی آمریکا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحریم های ایران قوه قضائیه ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تحریم های ایران قوه قضائیه ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ستاد حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است