Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: با هیچ کس تاکنون هیچ صحبتی در خصوص ائتلافی نکردم. شورای وحدت هم که لطف کردند از من دعوت کردند، برنامه‌ام را ارسال کردم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، سعید محمد داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد، اظهار داشت: جامعه ما امروز بیش از هر چیز دیگری نیاز به عدالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در کشور شاهد بی‌عدالتی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، توزیع یارانه، مالیات‌ستانی و... است. رانت‌های اقتصادی مردم را دچار ناراحتی کرده است.

دیدار انتخاباتی محسن رضایی، رستم قاسمی و سعید محمدنامه سعید محمد به کاندیداهای ریاست جمهوری؛ کاهش اعتماد عمومی نتیجه ناکارآمدی‌هاست

 

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته سفره‌های مردم کوچکتر و مشکلات آنان بیشتر شده است، گفت: عده‌ای فکر می‌کنند همه چیز مال آن‌هاست. شغل، مسکن و آموزش مردم باید مهیا شود. مردم از فسادهایی که صورت می‌گیرد و خبرهای آن منتشر می‌شود، ناراحت هستند. پدیده برادرها، آقازاده‌ها، دامادها و فامیل‌ها مردم را گلایه‌مند کرده است. این گلایه‌ها نسبت به انقلاب نیست و نسبت به کارگزاران است. مردم از کارگزاران دولت‌ها گلایه‌مند هستند. مردم از سومدیریت‌ها و بی‌تفاوتی مسئولین خسته هستند. 

محمد در پاسخ به سوالی گفت: وضعیت دولت، وضعیت مناسبی است و دولت سیزدهم فقیرترین دولت در تاریخ خواهد بود. همه بخش‌هایی که در تامین منابع مالی دولت می‌توانند کمک کنند، تخریب شده‌اند. صادرات ما به دیگر کشورها نیز دچار مشکل است. من برنامه صد روزه ندادم. وقتی این شکل از مشکلات در هم تنیده وجود دارد باید با کمک مردم، مشکلات را حل کنیم. ما برنامه‌هایمان را به برجام گره نزدیم. راهکارهایی را در نظر گرفتیم تا بتوانیم در یک دوره چهارساله شرایط بهتری برای مردم رقم بزنیم. برنامه بنده با نظرات کارشناسی تهیه و مطمئنیم که قابلیت اجرایی دارد. البته از نظرات دیگر کارشناسان هم استفاده خواهیم کرد.

 وی همچنین اظهار داشت: ما به برجام احترام می‌گذاریم. دولت آمریکا یکجانبه از برجام خارج شد و مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورد که این مشکلات در دو سال گذشته مشهود بود. البته ما همه مشکلات را از سوی تحریم نمی‌دانیم بلکه ناشی از سو مدیریت هم بود. امیدواریم که در وین، مذاکره‌کنندگان در چارچوبی که رهبری تعیین کردند، مذاکره کنند. آن چیزی که مهم است، تغییر رویکرد دولت آینده است. رویکردمان را از غرب به توازنی میان غرب و شرق خواهیم برد. شعار دولت من اول همسایگان است. متاسفانه در هشت سال گذشته به این ظرفیت توجه نشده است. به ارز و سکه چوب حراج زدند و خزانه را خالی کردند. در این شرایط، مذاکره فقط و فقط امتیاز دادن است.

محمد در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگری گفت: من وابسته به هیچ جریان و جناحی نیستم. با هیچ کس هم ننشستم و قول و قراری نگذاشتم. سعی می‌کنیم نسل مدیریت جدید مبتنی بر دانش و علم به مردم معرفی کنیم. تا قبل از انتخابات، بخشی از نیروها را معرفی خواهیم کرد. ما حداقل 150 تیم داریم که در تولید برنامه‌ها به ما کمک می‌کنند. آنان مسائل و مشکلات را به خوبی می‌دانند و راهکار دارند.

وی اضافه کرد: کسانی که امروز وارد عرصه کاندیداتوری می‌شوند، از هر جناح و گروهی که هستند، مردم باید قدر آن‌ها را بدانند؛ چراکه دولت آینده با مشکلات درهم تنیده است. کسی که این تیر و ترکش‌ها را برای مردم به جان می‌خرد، باید قدر دانست. من چنین حسی نسبت به دیگران ندارم و رقیب نمی‌دانم. خیلی علاقه‌مند هستم که با تمامی کاندیداها گفتگو کنم. آن جلسه (جلسه با رستم قاسمی و محسن رضایی) به همین منظور بود. قبلتر هم با برخی از دوستان نشستیم.

محمد بیان کرد: هر فردی در جامعه ما سابقه‌ای دارد و در رسته‌ای کار کرده است. اینکه این فرد کجا بوده فرع قضیه است. باید به سوابق، کارنامه و برنامه‌های فرد نگاه کرد. افرادی سالیان سال در وزارتخانه‌ای بودند، اما عملکرد مطلوبی نداشتند. آن سوابق خاطرات است. ما در سخت‌ترین شرایط تحریم، قرارگاه سازندگی خاتم را اداره کردیم. تعهداتمان را انجام دادیم. هم تحریم‌ها را دور زدیم و هم تحریم‌ها را خنثی کردیم.

داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: ما حدود 5 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی تا پایان دولت سیزدهم نیاز داریم. مسکن یک کالای مصرفی است و ما برنامه‌مان این است تا مسکن را در ایران از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای تبدیل کنیم. 1 میلیون و 700 هزار مسکن از ‌خانه‌های خالی تامین می‌شود. طی چهار سال نیز 4 میلیون واحد ساخته می‌شود. طبق قانون اساسی، دولت موظف به تامین مسکن برای مردم است. در خصوص مسکن سوالات زیادی از دولت است که امیدواریم شما خبرنگارها پیگیر شوید، البته امیدواریم میکروفون‌تان را پرت نکنند.

وی افزود: با هیچ کس تاکنون هیچ صحبتی در خصوص ائتلافی نکردم. شورای وحدت هم که لطف کردند از من دعوت کردند، برنامه‌ام را ارسال کردم. روی مدل انتخاب صاحب یک دیدگاه خاص هستم. عرضم این است که مردم باید بپسندند نه گروه‌های سیاسی. ما دنبال انشقاق بین جبهه انقلابی نیستیم. ما به دنبال تشکیل دولت انقلابی و ولایی هستیم. دولت آینده باید اینگونه باشد و مردم به آن اقبال کنند.

محمد خاطرنشان کرد: براساس آخرین صحبت‌هایی که آقای سروری داشتند، آقای رئیسی تاکنون تصمیمی نگرفته‌اند و از رهبری هم هنوز اذن نگرفته‌اند، اگر تصمیم بگیرند، آن موقع تصمیمم را اعلام خواهم کرد.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات 1400 ریاست جمهوری سعید محمد برای مردم هیچ کس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: استان شدن ورامین از موافقت با طرح تا اجرا در دولت سیزدهم کلید خورد و با توجه به پیشینه تمدنی ورامین نسبت به سایر مناطق، به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است.

به گزارش تسنیم، حسین نوش‌آبادی با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از ۹۰۰ هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از ۱ میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

 

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار ۱۵ خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به ۳ استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • هشدار سعید محمد به مجلس دوازدهم
  • هشدار سعید محمد به مجلس دوازدهم/ شکست قطعی است اگر...
  • درویش: عالیشاه نباید آن حرکت را انجام می‌داد/اوسمار خودش خواست بعد از فضای بازی با سپاهان برنامه بدهد+فیلم
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • ترکیب دو تیم مس رفسنجان و گل‌گهر سیرجان اعلام شد