Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@12:54:49 GMT

تعداد کاربران پزشکی آنلاین در چین به ۶۶۱ میلیون نفر رسید!

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۵۰۲۴

تعداد کاربران پزشکی آنلاین در چین به ۶۶۱ میلیون نفر رسید!

تعداد کاربران پزشکی آنلاین و تجارت الکترونیک پزشکی طی ۵ سال اخیر در کشور چین سه برابر شده و در سال ۲۰۲۰ به ۶۶۱ میلیون نفر رسیده است؛ پزشکی آنلاین در چین به لطف فناوری‌ اطلاعات و اینترنت پرسرعت و پشتیبانی دولت این کشور، شاهد رشد سریعی بوده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ تعداد کاربران پزشکی آنلاین و تجارت الکترونیک پزشکی طی 5 سال اخیر در کشور چین سه برابر شده و در سال 2020 به 661 میلیون نفر رسیده است؛ پزشکی آنلاین در چین به لطف فناوری‌ اطلاعات و اینترنت پرسرعت و پشتیبانی دولت این کشور، شاهد رشد سریعی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 2020 تعداد کاربران پزشکی آنلاین در چین به 661 میلیون نفر رسیده بود که بیش از سه برابر کل کاربران در سال 2015 بوده است که حجم این بازار در پرجمعیت‌ترین کشور جهان 54.47 میلیارد یوان یا 8.41 میلیارد دلار بوده است؛ کارشناسان معتقدند که افزایش تصاعدی تقاضای مردم در زمینه تجارت الکترونیک پزشکی و مراقبت‌های پزشکی آنلاین باعث رشد سریع استفاده از اینترنت پرسرعت در این کشور شده است.

داده‌های کمیسیون بهداشت ملی چین نیز نشان می‌دهد که بیش از 7700 بیمارستان درجه دو و بالاتر، خدمات پزشکی آنلاین را ارائه داده‌اند و بیش از 240 هزار موسسه و کلینیک پزشکی در سرتاسر چین خدمات پزشکی از راه دور را ارائه داده‌اند.

یکی از دلایل سوق دادن بیماران به خدمات پزشکی با فناوری آنلاین، بیماری همه‌گیر کرونا بوده است تا خدمات درمانی مناسبی را برای افرادی که به دلیل اقدامات پیشگیرانه و کنترل اپیدمی ‌نمی‌توانند به بیمارستان‌ها مراجعه کنند، ارائه کنند که این کار باعث شده است تا تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها کاهش یافته و شیوع ویروس کرونا نیز کنترل شود.

خدمات آنلاین پزشکی به صورت منظم و پیوسته در 30 استان این کشور اجرا شده است اما این خدمات آنلاین پزشکی و بهداشتی همراه با توسعه سریع آن، مشکلاتی را نیز به دنبال داشته است که از جمله آنها فروش محصولات تقلبی، تبلیغات اغراق‌آمیز و غیرواقعی و کارها و فعالیت‌های غیرمجاز بوده است.

دستاوردهای دارویی 7 شرکت دانش‌بنیان با 100 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزیموفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در بومی‌سازی مواد اولیه صنایع بهداشتی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی علمی شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی علمی میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج

ایسنا/گلستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، سرطانی، تالاسمی و دیالیزی جزو بیماران خاص هستند در خصوص شرایط اعطای وام به این بیماران توضیحاتی ارائه کرد.

فاطمه اسفندیاری امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی به بانک معرفی می‌کنند.

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF